The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Vi har fått mail

2010-11-11 07:24 av Fredrik Palm
Antal visningar: 2 576 - Visa statistik - Anmäl inläggetUPPDATERAD: Till att börja med vill vi tacka alla engagerade reportrar, bloggare, läsare och kommenterare på Nyhetsverket. Det är ni som gör Nyhetsverket intressant. Som ni alla vet är Nyhetsverket en plattform för medborgarjournalistik eller användargenererade nyheter. Det innebär att alla är välkomna att bidra med nyheter. För att bli reporter på Nyhetsverket skapar du enkelt ett konto www.nyhetsverket.se/user/register och laddar sedan upp dina nyheter www.nyhetsverket.se/ladda_upp

På sistone har vi fått ovanligt många mail angående artikeln om Fotomodellen som vill förbjuda Flashback www.nyhetsverket.se/nyhet/9218/Fotomodell-vill-f%C3%B6rbjuda-Flashback

Här nedan följer några av de mail vi fått på sistone:
”Varför skriver era journalister förtal om Linda Persson? Läste om er på Flashback och att ni är polisanmälda. Stämmer det? Ni har sänkt er till FB-nivå.”

“Vad är anledningen till att ni hänger ut Linda Persson modell som spammare och stalker på er nyhetssajt? Inte så proffsigt precis...”

“Kort fråga bara. Varför tillåter ni er reporter sitta och hitta på saker om Linda P modell och förtala henne i öppet "forum"? Har ni hört talas om förtal/ärekränkning? Det är olagligt att anklaga andra som klandervärdiga i sina beteenden, men det visste väl inte ni?
Får nog hålla med Flashbacks trådskapare att ni är en sjukt sandelåda-sida för amatör-reportrar.
Hade nog väntat mig lite bättre av er faktiskt!
Har ni utgivarbevis? I såfall ska jag omgående ta kontakt med post- och tele för en bedömning av ert beteende.”

”Fy helvete vilken oseriös "nyhetssida" ni bedriver. Tycker inte ni att Linda Persson blivit tillräckligt drabbad av det som hänt henne? Rent bedrövligt illa att sitta och skriva som reporter på sidan och hitta på saker som det saknas bevis för. Kommer göra en anmälan på er för detta var fan det ynkligaste jag sett på bra länge.
Skäms!
Såg förresten att ni var uthängda på Flashback som en oseriös sida som hänger ut folk...”

”Ta genast bort kommentaren. Jag spammar inte mitt eget forum och har inget behov av det heller! Detta är förtal. Uppenbart att personen är den som däremot spammar mitt forum och Flashback med skitsnack om mig...
Skärp er, annars anmäler jag er för föral.” (gissar att det ska vara ”förtal”)

"Lite pinsamt att ni använder modellen för att skaffa besökare o gratis PR till er sida. Ni glider fram på skitsnack helt enkelt. Ynkligt att se."


Vi väljer att besvara mailen här:

1) Ingenstans i den kritiserade artiklen kan jag se någon tillstymmelse till förtal eller ärekränkning. Texten är rak och ren fakta. Om något påstående i artikeln ändå skulle vara felaktigt, vänligen skriv det i kommentarsfältet nedan.

2) En person mailade ”... ni är en sjukt sandelåda-sida för amatör-reportrar...”.
Jag det är riktigt. Nyhetsverket är en plattform just för amatörreportrar, men givetvis är yrkesreportrar också välkomna.

3) Vi ser alltid över kommentarer, speciellt de som är anmälda på Nyhetsverket. Den omdiskuterade kommentaren ansåg vi först inte vara så stötande att den skulle tas bort, men efter övervägande tog vi ändå bort den.

4) Angående påståenden om att Nyhetsverket är polisanmälda: Ingen anmälan har ännu nått oss. Om en anmälan når oss tar vi ställning till den då.

Återigen, tack för ert intresse och fortsätt vara engagerade!

Har något spännande, mycket in trressant som ni skulle kunna skriva om om ni vill

mkandelin.art@gmail.com 2013-02-02 16:16:19 Anmäl

är ni trögfattad i huvudet om ni inte tar bort alla förtalskommentarerna som finns där så kan nyhetsverket räkna med att bli föremål för utredning hos datainspektionen och polisen.

Terra Nova 2012-11-07 22:44:00 Anmäl

Ta bort nyheten"Fotomodell som vill stoppa flashback" och alla förtalskommentarer som finns där genast

Terra Nova 2012-11-07 22:42:22 Anmäl

www.nyhetsverket.se/nyhet/9218/Fotomodell-vill-f%C3%B6rbjuda-Flashback Hur många gånger har jag inte vädjat till er att ta bort alla nyheter och kommentarer som finns under trollnyheten "Fottomodell vill förbjuda Flashback" Det finns kommentarer som innehåller kränkningar,trakasserier,grovt förtal,Alla dessa inlägg,samt nyheten bör plockas bort direkt.Var nu så vänlig att ta bort nyhetstråden "Fotomodell vill förbjuda Flashback" och alla kränkande,skitsnackskommentarerna som finns under nyheten,så länge ni låter det vara kvar så bidrar både nyhetstråden och kommentarerna till mer bråk på nätet.Räcker det inte att huvudpersonen/huvudpersonerna i detta nätkrig har fått lida tillräckligt?

Terra Nova 2012-11-07 22:40:22 Anmäl
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.