The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Nyhetsverket lanserar ny sajt

2011-03-28 06:26 av Fredrik Palm
Antal visningar: 1 806 - Visa statistik - Visa på karta - Anmäl inlägget


Nyhetsverket
Foto: Nyhetsverket


Nu har vårt pressmeddelande gått ut. Hjälp gärna till att sprida det så mycket ni kan! Vad tycker ni om vår nya sajt. Kommentera gärna blogginlägget och/eller maila oss på info[at]nyhetsverket.se

Sveriges första verkliga nyhetssajt för medborgarjournalistik, Nyhetsverket.se lanserar nu sin nya sajt. Ny design och struktur ska underlätta både nyhetssurfande och uppladdning av nyheter.

– Med Nyhetsverkets nya sajt vill vi locka fler människor att berätta vad som händer omkring dem. Den nya förenklade uppladdningen på sajten tillsammans med möjligheten att ladda upp från mobil via mms underlättar mycket, säger Daniel Johansson, en av Nyhetsverkets grundare.

– Vår nya sajt är en förbättrad plattform för medborgarjournalistik. Våra reportrar är rockstjärnor och vi är deras scen, säger Fredrik Palm, även han grundare till Nyhetsverket.

Nytt på sajten är bland annat möjlighet att skriva in adress och få kartmarkeringen automatiskt vid uppladdning, förbättrad funktion för ”relaterade nyheter” och ”ladda-bilder-när-du-skrollar-funktionalitet” på bloggarna.

På Nyhetsverket är det helt och hållet användarna som avgör vad som är en nyhet. Vem som helst kan enkelt ladda upp texter, bilder och filmer. Förutom material från användarna själva kan även videos från YouTube och Vimeo enkelt användas. Det är bara att lägga in länken till videon vid uppladdning.

Medborgarjournalister bidrar i allra högsta grad till demokratisering av nyhetsflödet och journalistiken eftersom det inte längre är några få mediahus eller regeringar som filtrerar ”sanningen” och bestämmer vad som är värt att rapportera till allmänheten. Inga ägare eller andra intressenter kan längre välja att inte visa obekväm information.

Bakom Nyhetsverket.se står journalisten Daniel Johansson som tidigare arbetat som nyhetsreporter och programledare på Sveriges Radio, SVT samt TV8 och TV3, Fredrik Palm med bakgrund från bl a MTG och internetbaserade start-ups, Stefan Henke, utvecklare och Leif Pagrotsky, riksdagsledamot och tidigare näringsminister och kulturminister.
För mer information gå till www.nyhetsverket.se, mejla oss info@nyhetsverket.se eller ring oss 08-588 005 60, Daniel Johansson 08-588 005 61, Fredrik Palm +61 428 035 915.

Nyhetsverket
Eriksbergsparken 1
114 30 Stockholm

Nyhetsverket är Sveriges första moderna nyhetsförmedlare som levererar verklig medborgarjournalistik. Samtidigt är Nyhetsverket ett unikt och levande dokument som skildrar hela landet. På Nyhetsverket är det helt och hållet användarna som avgör vad som är en nyhet. Vem som helst kan enkelt ladda upp texter, bilder och filmer. Vi är hela landets lokala nyheter samlade på en plats. Vi rapporterar om de små händelserna och de stora - dygnet runt.
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.