The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Vinn biljetter till Stadium Winter Jam

2011-11-15 18:26 av Fredrik Palm
Antal visningar: 10 547 - Visa statistik - Visa på karta - Anmäl inlägget


laddar video
Nyhetsverkets besökare har nu chansen att tävla om fyra biljetter till Stadium Winter Jam där bland annat världscuptävlingen i snowboard, LG Snowboard FIS World Cup, avgörs. Evenemangen arrangeras på Stockholm Stadion på lördag 19 november klockan 11-18.

Gör så här för att delta i tävlingen:
1) Skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan där du förklarar varför just du ska vinna en eller två biljetter. Skriv under med ditt riktiga namn.
2) Skicka ett mejl till info@nyhetsverket.se så att vi får din mejladress.

Tävlingen avslutas vid midnatt mellan torsdag och fredag och vinnarna kontaktas via mejl på förmiddagen på fredag 18 november. Vi annonserar även vinnarna i kommentarsfältet.

Vi vill givetvis att vinnarna laddar upp bild och text på Nyhetsverket under eller efter sitt besök på evenemanget www.nyhetsverket.se/ladda_upp

Läs mer om evenemanget här www.nyhetsverket.se/nyhet/20256/Tufft-startf%C3%A4lt-i-Stadium-Winter-Jam

Tack så mycket för era tävlingsbidrag. Vi har nu utsett de glada vinnarna som meddelats via mejl.

Fredrik Palm 2011-11-18 13:11:14 Anmäl

Vi är två tjejer som garanterat kommer att sätta färg på efterfesten. Vill gärna även vinna två biljetter så vi kan gå på dageventet.

Camilla Borglind 2011-11-16 22:06:06 Anmäl

Klart att lillkillen och farsgubben ska få njuta av ett par hejdlöst varvvilliga brädakrobater där uppe i skyn. Tillsammans tappar vi hakan, längtar efter snö och avslutar med två kokta och varsin Pucko. Vilken dag! Gärna två biljetter, tack.

Johan Englund 2011-11-15 21:21:41 Anmäl

Jag är en stor fan av big jump, men har aldrig haft tillfälle att se detta fantastiska evenemang centrala Stockholm. Jag vill hemskt gärna ha biljett till mig och en kompis.

Johan Andersson 2011-11-15 20:54:23 Anmäl
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.