The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Intrång på TT:s upphovsrätt

2011-12-30 01:29 av Fredrik Palm
Antal visningar: 3 044 - Visa statistik - Anmäl inläggetNyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter.

Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss:

"Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rätten att använda dem på något sätt. Ibland publiceras de rakt av, ibland omarbetas dem för att sedan publiceras (med korrekt källhänvisning och kredd förstås). Kontentan är att de har betalat för informationen och rätten att eventuellt använda materialet i publicistiskt syfte.
Upphovsrättslagen är rätt strikt. Rätten som era användare har att nyttja vårt material består av citaträtten. Alltså betraktas omskrivning eller re-writes med källhänvisning till vårt material fortfarande som intrång på vår upphovsrätt. I synnerhet eftersom det sällan eller aldrig tillkommer nya uppgifter vid publiceringen hos er, och texten når inte egen verkshöjd på egna meriter."

Vi ber er alla att respektera detta, då det annars kan få tråkiga följder för oss. Men fortsätt att ladda upp era nyheter och berätta vad som händer där ni är!

NTB + TT = SANT; dvs är också en ytterligare korrupt kotteri-cirkel....
Förutom att de polisanmälda medieansvariga som sitter fortsatt febrilt fastklamrande i TT:s styrelse, så har dessa vänskapskorrupta medieansvarige även oheliga allianser och korrupta (s)a(m)arbeten med läckande (S)eppo & Ainor: även via gamla kontakter såsom Advokatssamfundets Disciplinnämnda nuv. ordförande Lena FRÅNSTEDT Lofalks far tillika f.d. Seppo anställd. Advokat Lena Frånsted Lofalk som alltså satt som delägare och ansvarig på Bonniers DOS-attakcerande avslöjade advokatbyrå CEDERQUIST valfuskåret 2002.

NOTERAS ska även att: citat: "Sammen med det svenske nyhetsbyrået TT eier NTB medieovervåkingsbyrået Retriever".
www.ntb.no/
sv.wikipedia.org/wiki/Norsk_Telegrambyr%C3%A5
www.dagbladet.no/2012/02/16/nyheter/innenriks/terror/arbeiderpartiet/ap/20267947/
Noterat är även de flertalet (bus-)ringningarna, som (bl.a. polisanmälda DN), också gjort nyligen...

I know that You know that I know...that You know...

2012-02-19 12:44:29 Anmäl

Inte förvånad över att även T.T. följt nyhetsverket.se artiklar, men för att förtydliga direktiven:
Om man först citerar deras text rakt av med källa, kan man därefter fortsätta med tilläggsinformation och sina egna kommentarer? Annars så kan man ju bara hänvisa till hörsägen, (exempelvis att någon läst det i en papperstidning, som råkat publicera T.T:s material) och därefter skriva om informationen från denna hörsägen, (exempelvis via ett telefonsamtal), och inte behöva lämna någon kredd alls, eller hur? Jag menar bara vid de tillfällen som man absolut måste använda deras uppgifter för att inte orsaka nyhetsverket.se några tråkiga påföljder, från T.T. med dess ansvariga styrelse (nedan), eller?

Ordförande Grünthal, Raoul, 45 år

Styrelseledamot Lannerö, Dan Erik, 62 år

Styrelseledamot Ottosson, Bengt David Lennart, 59 år

Styrelseledamot Falck, Jonathan August, 57 år

Styrelseledamot Fellman, Lars Peter, 48 år

Styrelseledamot Grünthal, Raoul, 45 år

Styrelseledamot Peterssohn, Thomas Erling, 41 år

Styrelseledamot Settman, Anna Margareta Christina, 41 år

Styrelseledamot Vallström, Lisa Birgitta Maria, 40 år

Styrelseledamot Johansson, In-Sil Sara Caroline, 33 år

Styrelsesuppleant Andersson, Sören Emanuel, 60 år

Styrelsesuppleant Håkansson, Stig Lennart, 58 år

Styrelsesuppleant Herlitz, Gurli Gunilla, 51 år

Styrelsesuppleant Rundblom, Lars Magnus, 48 år

Styrelsesuppleant Samuelsson Silow, Lena Kristina, 47 år

Styrelsesuppleant Broberg, Per Anders, 47 år

Styrelsesuppleant Nilsson, Carl Mikael Konstantin, 47 år

Styrelsesuppleant Helin, Jan Gustav, 44 år

Styrelsesuppleant Rörbecker, Mats, 37 år

2011-12-31 13:45:51 Anmäl
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.