The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Kommentarer tillfälligt avstängt

2012-01-09 21:23 av s
Antal visningar: 3 675 - Visa statistik - Anmäl inlägget

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen.

Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är fixad. Vi beräknar att buggen ska vara fixad tills i morgon.

Uppdaterat: 01/10 16:15
Buggen är nu fixad och det går återigen att kommentera.

*Är det du som ansett det, eller TV4:a eller annan som anmält?*

Den allra första censureringen skedde under Polischefen Maria Palmaeus artikel här:
www.nyhetsverket.se/nyhet/20939/G%C3%A4vleborgs-Polischef-Maria-Palmaeus-sambo-h%C3%A4ktad%E2%80%A6
En artikel som handlar om hennes sambo Kjell - en f.d. förtroendeanställd "övervakare" inom Kriminalvården, inblandad i MC-gäng, samt som tidigare bl.a. gjort ett riktat inbrott hos åklagaren Rankas sommarstuga, samt som nyligen hade häktats (och nu dömdts) för grova knarkbrott. Noteras ska att åklagaren som utsattes för deras riktade inbrott var far till moderaten Eva MARIA Halling RANKKA. Hon var 2006-2010 vd för tankesmedjan Timbro och är sedan oktober 2010 vd för Stockholms handelskammare. Tidigare var hon förste vice ordförande i Moderata ungdomsförbundet, medarbetare till Carl Bildt och krönikör i en av Sveriges största nätbaserade tidningar, Dagens PS. Hon är alltså dotter till denne av Polischefens sambo Kjell & Co. utsatte chefsåklagare Bengt Rankka i Tierp, som numera är pensionerad.

Därefter härjade en moderator på Palmaeus flashbacktråd samtidigt, då någon försökte informera den outbildade/oinformerade massan på fb, om andra besynnerligheter kring internutredningen och tillhörande andra oegentligheter däromkring.
Blev lite svettigt känsligt läge, uppenbarligen för vissa, provocerade "svansar"...:-p
www.flashback.org/t1742399p26

(Fotnot: Stefan med kollegor ser nämligen alltid vilka IP-nummer som skrivit alla de olika kommentarerna, samt vilka IP-nummer, också som eventuellt anmäler inläggen).

Fler (infiltrations-)samband:
1)FLASHBACK BELÖNAS AV SVERIGES RADIO...
www.nyhetsverket.se/nyhet/20292/FLASHBACK-BEL%C3%96NAS-AV-SVERIGES-RADIO
Flashback Moderator "Hamilkar" alias professor Jan Böhme i verkliga livet, var den som officiellet valts ut att emottaga priset i förra månaden då SR delade ut journalistpriset: "Årets medieorm 2011"
2) Inte en tillfällighet att den utav Bonnierägda TV4:a uppfostrade miljöpartisten Fridolin, var den som valts ut att nyligen medverka i mediecirkusen och fått rollen att attackera regeringen och Tolgfors & Co apropå vapenaffärerna med Saudi-Arabien, som någon så lägligt valt ut två marionetter just på SVERIGES RADIO att börja gräva lite mer i
3) För att göra en lång medie-(mfl) konspiration kort...så fick nyligen och till synes, en till Seppo slutligen bära hundhuvudet...
www.flashback.org/t1460329p7

Svårt att hänga med i (de redan polisanmälda) mediernas och polisens (mfl) igångsatta mediedrev och fortsatta konspirationer? Nåväl, sätt er i soffan och sätt på teven ta fram ölen å chipsen samt fredagsmysgodiset, och titta på BigmBrotther, Biggest Loser, Revenge, Lost eller ngn annan av de fördummande såporna som massorna helst bara ska tillåtas matas med, så slipper ni bry era små gråa. Mycket bekvämare så. och tro ALLTID på vad de vinklade r-vslickarna inom de köpta medierna skriver. Bäst så.

* o.s.a. * 2012-03-25 13:14:26 Anmäl

Kommentarerna har förmodligen brutit mot någon regel och därför censurerats.

s 2012-03-24 22:47:32 Anmäl

Apropå buggar och tidigare misstänkta dataintrång.
Numera har fler kommentarer censurerats

Inga buggar alls längre 2012-03-24 14:35:45 Anmäl

Det var blev ett fel i ett script på servern som gjorde att det inte gick att använda sidan.

s 2012-02-09 16:37:19 Anmäl

UNDER ETT ANTAL TIMMAR IDAG HAR VISSA UTAV OSS INTE KUNNAT NÅ NYHETSVERKET.SE
MAN PÅSTÅR ATT DET VARIT ETT "SERVERFEL"
HAR REDAKTIONEN/SUPPORTEN NÅGON FÖRKLARING TILL DETTA?

2012-02-09 16:32:00 Anmäl

Vi har som policy att inte gå in och ändra kommentarer. Det vi kan göra är att ta bort inlägget. Kommentaren är nu borttagen av mig

s 2012-01-13 00:01:05 Anmäl

P.S.
För övrigt vore jag tacksam om Du/ni kan ta bort den där adressen!
Var väldigt onödigt och obetänksamt, att överhuvudtaget sätta ut den.
Övrig info kan väl dock gärna kvarstå.
D.S.

Regret 2012-01-12 23:46:23 Anmäl

Sure baby. Whatever You want us to believe...
Å ja' e' J-sus som kan gå på vattnet.

T.W. 2012-01-12 23:43:47 Anmäl

Var inget dataintrång. Det var en bugg. Vem som helst kunde utnyttja buggen.
Du har rätt att en kommentar var borttagen från nyhet. Jag har återskapat den.

Just nu har vi en Uptime på 99.99%. Så kan ha varit problem på annat håll eller att du försökte nå sidan när vi gjorde en mindre uppdatering.

s 2012-01-12 22:07:55 Anmäl

"Bugg"...Näe, ni har troligtvis snarare haft ett DATAINTRÅNG där man - denna första gången - utan rätt behörighet, ändå lyckades ta bort en kommentar omkring den 2011-12-17 vid denna artikel, vilket T.W. konstaterade som "besynnerligt" ungefär en dag efter det att dessa dataintrångsförövare troligtvis gjort detta intrång:

Gävleborgs Polischef Maria Palmaeus sambo häktad….
www.nyhetsverket.se/nyhet/20939/G%C3%A4vleborgs-Polischef-Maria-Palmaeus-sambo-h%C3%A4ktad%E2%80%A6

Har ej hunnit kontrollera om de också tagit bort fler kommentarer vid några andra av T.W:s artiklar? Men noterade nyligen för några dagar sedan att man inte alls kunde kontakta er server längre samt - plötsligt - en eftermiddag: Så antingen var det Ni själva som servade buggen då, eller så pågick kanske ett nytt dataintrång?

T.W. 2012-01-12 19:48:36 Anmäl
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.