The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Ny design!

2012-05-22 12:58 av s
Antal visningar: 3 717 - Visa statistik - Visa på karta - Anmäl inlägget


Nyhetsverket
Foto: Nyhetsverket


Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner.

Vad tycker ni om resultatet ?

:)

s 2012-05-23 23:36:36 Anmäl

Aaah! Duktig pojke!!Merci Bien Mon Petite!!!

The.Whistleblower :-) 2012-05-23 23:33:15 Anmäl

Aha, tack, ska titta på det. Vi har inte raderat något. Det är förmodligen bara en mindre bugg. Tittar på det o löser det under dagen.

s 2012-05-23 11:32:55 Anmäl

Förut kunde man sätta beskrivande text till de bilder man laddade upp: Vilket T.W. frekvent gjorde på de flertalet bilder som tillhörde grundärendets artiklar, tillsammans med viktiga tillhörande vidarehänvisade länkar. Efter nyhetsverkets "uppdatering" har ni RADERAT BORT den informationen. Artiklarnas olika bilder har således inte några som helst förklarande SAMBAND kvar.

Försök inte spela ovetandes om dessa fakta! Tekniken kan du väl bättre än oss andra.
SÅ: dagens samvetes-fråga är således kommer ni att återställa all denna INFORMATION SOM NYHETSVERKET HAR RADERAT BORT, eller inte?

The.Whistleblower 2012-05-23 11:26:12 Anmäl

Vet inte vad du syftar på! Vad är fel?

Stefan 2012-05-23 10:43:23 Anmäl

På förekommen anledning:
Eftersom nyhetsverket.se administratörer fortfarande inte synes vara klara med sin uppdatering och visa kvarvarande buggar, lades den avbrutna kommentaren per idag istället in på Bodström-Triadens flashback tråd, med inlägg nr 78, här, för de som är intresserade att kunna läsa hela kommentaren:
www.flashback.org/t1460329p7

VIDARE VILL JAG BARA UNDERSTRYKA ATT OM NU Nyhetsverket.se SKA HA NGN FORTSATT TROVÄRDIGHET KVAR I SITT ARBETE MED SIN S.K. MEDBORGARJOURNALISTIK, SÅ UTGÅR VI FRÅN ATT DET SOM The.Whistleblower TIDIGARE SKRIVIT UNDER GRUNDÄRENDETS ARTIKELSERIE HÄR PÅ SAJTEN, APROPÅ VIKTIG DETALJ-INFO SOM TILLHÖR VARJE ARTIKELS OLIKA OCH FLERTALET BILDER, OCKSÅ ÅTERINSÄTTES SÅ SMÅNINGOM (!?!) EFTERSOM DESSA VIKTIGA INFO-DETALJTEXTER OCKSÅ ÄR NÖDVÄNDIGA FÖR HELHETSFÖRSTÅELSEN.

För det har ju – dessutom – tidigare redan noterats att vissa uppenbarligen känsliga kommentarer i smyg har raderats utan någon förvarning. Sannolikt efter de sedvanliga ”påtryckningarna”. Liksom viktig grävande detalj-info, i sådana fall nu också har raderats beträffande artikelbildernas olika skrivna textinformation.

Vad är syftet med denna censurering/sabotering? Såtillvida ni inte återställer även den biten av Grundärendets artikelserie, vill säga…

www.nyhetsverket.se/nyhet/16525/TeliaSonera-FORTS%C3%84TTER-M%C3%96RKL%C3%84GGAampampampampampampampampampampampamp-CENSURERA

Guess who > Kolla IP-numret... 2012-05-23 10:36:12 Anmäl

Snyggt!

Daniel 2012-05-22 20:50:13 Anmäl

Snyggt som satan!

Lucifer 2012-05-22 20:12:29 Anmäl
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.