The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Vad gör Nyhetsverket unikt?

2010-06-01 17:23 av Fredrik Palm
Antal visningar: 2 151 - Visa statistik - Anmäl inlägget

Nyhetsverket är en plattform för medborgarjournalistik.
Foto: Nyhetsverket är en plattform för medborgarjournalistik.


Nyhetsverket är en plattform för medborgarjournalistik.
Foto: Nyhetsverket är en plattform för medborgarjournalistik.


Vi har nu jobbat hårt för att bygga Sveriges första riktiga plattform för medborgarjournalistik (och vi utvecklar vidare varje dag). Hoppas ni gillar den! Tänkte berätta lite kort om oss.

Nyhetsverket är Sveriges första moderna nyhetsförmedlare med riktig medborgarjournalistik. Nyhetsverket tillhandahåller en plattform där vem som helst kan vara journalist och rapportera nyheter. På så sätt har vi hela landets lokala nyheter samlade på en plats. Du laddar upp och vi förmedlar de små händelserna och de stora – dygnet runt.

Nyhetsverket är ett nytt sätt att få reda på och rapportera vad som händer omkring dig och andra. Du kan ladda upp nyheter och händelser i din närhet, stora som små, i form av video, bild och text. Ladda upp på sajten eller från din mobil, via nätet eller med mms.

Ladda upp här www.nyhetsverket.se/ladda_upp

Så här laddar du upp via mms www.nyhetsverket.se/Ladda_upp_med_MMS_och_SMS

Vad har kritikern Anders Andersson själv bidragit med för medborgarjournalistik artiklar om jag får fråga? Exempel på meningsfulla artiklar som kan, eller har? skapa debatt på Nyhetsverket.se som Anders Andersson tydligen ändå tycker är så intressant att läsa.

Sven Svenson 2012-07-30 18:36:04 Anmäl

Jag tycker att iden men medborgarjournalistik låter mycket intressant men det finns ju ett problem. För att det skall bli intressant att läsa nyheterna här bör man enligt min uppfattning hålla de oseriösa debattörerna utanför och ha någon form av kvalitetsgranskning.Om man inte gör det så riskerar man att bli ett nytt newsvoice. Jag tycker inte man skall tillåta referat till öppet 0oseriösa sajter som tex vaccin.me. Man bör väl också hålla Torbjörn Sassersson och och liknande personer utanför. Om man gör det så undviker man kanske en absurddebatt på dessa sidor. En meningsfull debatt kräver ju att man argumenterar på ett hederligt sätt.

Anders Andersson 2012-07-30 17:10:32 Anmäl
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.