The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Ny fräsch design

2010-06-29 09:10 av s
Antal visningar: 2 111 - Visa statistik - Visa på karta - Anmäl inlägget
Vi har äntligen fått upp en uppdatering som vi jobbat på ett tag. Som ni ser så har vi ändrat designen en hel del. Vi har försökt göra det tydligare och lättare att använda sidan. Hoppas att ni inte ska ha allt för svårt att lära er den nya designen.

En annan stor nyhet är att sidan nu har bättre stöd för lokala nyheter. Nu är det möjligt att välja kommun och se de senaste nyheterna från respektive kommun. Just nu kan du välja mellan följande kommuner: Stockholm, Göteborg, Västerås, Malmö, Enköping, Österåker, Kalmar, Järfälla, Borås och Uppsala.

Varför just dessa kommuner ?
Anledningen är att dessa kommuner har högst aktivitet och därför lyfter vi fram dem. Vi hoppas snart kunna lyfta fram flera kommuner med hjälp av fler aktiva reportrar i respektive kommun.

Vi ber om ursäkt för de tekniska problemen som uppstod under helgen. Problemet gjorde att ingen användare kunde logga in på sidan. Alla problem ska vara lösta nu.

Vi hoppas ni gillar förändringarna. Skriv gärna en kommentar om vad just du tycker om ändringarna.
Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Ny design!

Ny design!

Äntligen får nyhetsverket en större förbättring. En helt ny design. Vi har fokuserat på att göra sidan lättare och snabbare att använda. Den nya designen ska vara bättre anpassad för mobilen/tablet. Vi kommer göra lite små uppdateringar under veckan för att snygga till designen i alla olika webbläsare och telefoner. Vad tycker ni om resultatet ?

Läs mer »

Nyhetsverket nu i App store

Nyhetsverket nu i App store

Nu finns nyhetverket som en app för iPhone användare. Du kan läsa nyheter och ladda upp nya nyheter med hjälp av appen. Ni hittar appen här http://itunes.apple.com/se/app/nyhetsverket-sv/id514125343?l=sv&ls=1&mt=8

Läs mer »

Kommentarer tillfälligt avstängt

Idag hittade vi en allvarlig säkerhetsbugg i kommentarerna. Buggen har gjort det möjligt att ta bort inlägg utan att ha behörighet att ta bort inläggen. Vad vi kan se är det ingen som har utnyttjat den här buggen. Det här tar vi på största allvar och tittar igenom våra rutiner för att undvika sådana här misstag i fortsättningen. Vi har valt att stänga ned kommentarerna på sidan tills buggen är...

Läs mer »

Intrång på TT:s upphovsrätt

Intrång på TTs upphovsrätt

Nyhetsverket har fått skäll av TT som påpekar att några av er användare har gjort intrång på TT:s upphovsrätt genom att publicera nyhetstexter som är alltför lika TT:s texter. Det är alltså inte tillåtet att bara skriva om TT:s texter utan att tillföra några nya uppgifter. Så här förklarar TT för oss: "Som du kanske förstår är vår affärsidé att leverera nyheter till medier som köper sig rät...

Läs mer »

Nyhetsverket på Google+

laddar video

Nu finns även Nyhetsvekret på Google + https://plus.google.com/108939339880908287469 Var med från start och följ oss redan nu! Du har väl inte missat att vi även finns på Twitter och Facebook Facebook http://www.facebook.com/Nyhetsverket.se Twitter http://twitter.com/#!/Nyhetsverket

Läs mer »

Nyhetsverket blogg
Här får du information om utvecklingen av nyhetsverket och lite runt omkring.