The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

450 lediga jobb på Kolmården!

Inrikes Norrköping 2012-01-25 18:13:18 Visningar: 3 192 Visa på karta Anmäl nyheten

Foto: Rickard Sjödén

Foto: Foto: Rickard Sjödén


Vill du ha ett av världens mest spännande sommarjobb? Då kanske Nordens största djurpark är arbetsplatsen för dig. Kolmården söker just nu 450 personer till sommarsäsongens lediga tjänster både på djurpark och hotell. Här finns en stor variation av arbeten, djurvårdare, tekniker, attraktionsvärd, lokalvårdare, kassör med mera.

Kolmården har gruppauditions som rekryteringsmetod, och har man bara ett stort engagemang så är det stor chans att man får ett jobb.

– Alla är välkomna att söka! Vi har utvecklat en specifik rekryteringsprocess som bygger mer på det personliga mötet än tidigare erfarenheter. Har man rätt engagemang så får man sedan den utbildning som krävs för jobbet, säger Kaj Holmgren, rekryteringschef.

Det är viktigt att besökarna får en upplevelse i världsklass, och personalen utbildas inom gästservice och värdskap på Kolmården egna Service Academy.

Årets fokus ligger i att hitta en mångfald, där medarbetarna ska spegla Kolmårdens olika gäster.
– Det finns en enorm styrka i att vi har medarbetare som speglar våra gäster. Att jobba på Kolmården är nog ett av världens roligaste sommarjobb, säger Ulrika Sildéus, HR-chef på Kolmården.


De aktuella tjänsterna på Kolmården publiceras på upplevelsekoncernens Parks and Resorts karriärsida på www.parksandresorts.com. Här har man även har möjlighet att skicka in sin ansökan. Totalt ska 2 250 tjänster tillsättas inom koncernen som utöver Kolmården även driver Gröna Lund, Furuviksparken, Skara Sommarland och Aquaria Vattenmuseum.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

hej

2012-04-25 12:52:02 Anmäl