The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

VILKEN HAND SKRIVER DU MED....?

Krönika 2012-04-14 09:55:39 Visningar: 805 Anmäl nyheten

Bennie Åkerfeldt

Foto: Bennie Åkerfeldt


När jag i slutet av 1960-talet påbörjade mitt yrkesliv så var min målsättning mycket enkel.

För det första skulle jag förtjäna mitt uppehälle genom att få lön och av den lönen skulle jag låta en god del gå till mina föräldrar som fortfarande gav mig mat och husrum.

För det andra ville jag ha valkar. Ja inte runt midjan utan i händerna. Jag tyckte då att det var något fint att ha grova händer med valkar, småsår och hudsprickor. Så något annat än kroppsarbete var inte tänkbart.

Ja, jag vet att det var naivt, men det var så jag tänkte.

Efter att ha arbetat några år smög sig en ny målsättning in och tog allt mer plats. Att bli ”duktig”, att utföra sitt arbete väl och därmed kunna känna sig stolt. Den målsättningen har jag sedan burit med mig genom hela mitt yrkesliv och så är det fortfarande.

Nu ägnar jag mig sedan början av 2000-talet åt skrivande och åt att agera på en scen. Detta är något jag tar på allra största allvar och jag anstränger mig för att göra mitt allra bästa. Arbetet på scen har den fördelen att man omedelbart får svar på om man lyckas eller ej. Skrivandet är lite mer anonymt.

Som skribent har jag, tack och lov, två händer. Men jag försöker, i mitt fall som högerhänt, aldrig skriva med vänster hand, i betydelsen att jag inte tar mitt skrivaruppdrag på allra största allvar.

Bland de journalister jag möter i mitt arbete finner jag många, många som uppenbarligen lever efter samma teser som jag i sin inställning till sitt arbete. Men dessvärre möter jag också många som försöker skriva med ”vänster hand” i betydelsen att rutin och avslappning ersätter intresse och yrkesstolthet. Då blir det dåligt och ofta fel.

Bennie Åkerfeldt
Författare, skribent och föreläsare

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

De som är extremt begåvade kan skriva med BÅDE händer å fötter...samtidigt som huvudet fungerar klarsynt skarpt som ett vässat svärd...

2012-09-05 11:05:45 Anmäl

Både (S)TASI-tele(v)isionen och Bonniers TV4:a följde upp den nakna skandalen med våra navelskådande miljömuppar & de andra lata föredettingarna inom Sveriges Riksdag.

Men till skillnad mot FASTIGHETSSKATTEN som våra vänskapskorrupta riksdagspolitiker med sådan lätthet kunde ändra RETROAKTIVT.?! så är man däremot sååå försiktig med sina egna bidrag och lööövar kanske kanske kanske bara...att sina egenhändigt skapade fördelaktiga egna interna regler kanske kanske kanske, bara, ska kunna komma att ändras...MEN bara för framtida nya lycksökande hycklande riksdagsledamöter, således INTE FÖR DE GAMLA KORRUPTA RÄVARNA..

RiksdagsDubbelmoralen 2012-05-14 22:58:20 Anmäl

(S)tatste(v)ens nyhetsredaktioner m.fl. följde upp kommentaren nedan och visade upp fler bevis på våra riksdagsledamöters rofferi och hycklerier samt deras nakna DUBBELMORAL å det är alltid DU som får betala...För huuur mååånga arbetslösa sjuksköterskor har råd med samma navelskåderi.?!..eller hur dito korrupta Wanja panna pucko.

Inte så oväntat var den rödgröna sörjan av olika giriga navelskådande sosse- och vänstermuppar allra värst: deras ledamöter lever mycket gott på sin så kallade riksdagsrofferi-omställnings-bla bla bla-pension; Speciellt den miljöpartistmuppe som de senaste 1½ åren navelskådat sig själv på VÅR bekostnad och eftersom han är i 50-Årsåldern, så kan han lugnt fortsätta att göra så tills han blir pensionerad (65): och det är fortfarande DU som ska betala dessa lata navelskådande vänskapskorrupta parasiter.

Hyckleriet blir än naknare när det dessutom var just MP som menade på att man skulle se över deras korrupta giriga (s)ystem. Att leva som man lär är INTE dera devis, bevisligen.
Däremot så var både FP och M riksdagsledamöter som var de som MINST utnyttjat detta korrupta "bidragssystem". Även detta FAKTUM talar för sig själv...
svt.se/2.22620/1.2799819/de_lever_pa_riksdagens_kritiserade_pension
Kalla nakna fakta:
Vänsterpartiets och Socialdemokraternas före detta ledamöter är de som i högst utsträckning utnyttjar inkomstgarantin (63 procent, respektive 59 procent). 40 procent av Miljöpartiets tidigare ledamöter får försörjning genom inkomstgaranti.

Sedan har vi ju de där toppsossarna som sålt sig till oligarkin och fått välbetalda styrelse-och konsultjobb inom bl.a. Wallenbergsfären eller Bonniers (sannolikt pga deras tidigare maktmissbrukande "gentjänster"), men det är en annan historia. Another time.

So, for the time being:

I rest my case :-/ 2012-05-14 11:10:25 Anmäl

Här har ni hjärttvättade såssar å andra skattekramande vänstermuppar ett till dagsfärskt exempel på nutidens falska GIRIGA såsserikotterier. Och det är återigen - skattebetalarna och - DU som betalar:
Nuder gör miljonklipp – men tar ut pension
www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/nuder-gor-miljonklipp-plus-pensionen_7184393.svd
Förre finansministern Pär Nuders rådgivningsbolag drog in sammanlagt 14,1 miljoner kronor förra året, det visar de senaste boksluten som lämnats in till Bolagsverket:
Vinsten före skatt blev 12,7 miljoner i bolagen, men Nuder har medvetet sett till att inte ta ut någon lön från företagen de senaste två åren. Varför? Jo, för att istället kunna fortsätta dra nytta utav den statsrådspension han också kan roffa åt sig.

Totalt 296 000 kronor under de senaste två åren.

Men, han har dock inte fått full statsrådspension eftersom han haft styrelsearvode som inte kunnat faktureras via firman.

SÄNK (S)KATTEN MERA 2012-05-09 10:51:17 Anmäl

Visst är det så.
Det vill säga att ovanstående artikelförfattare, liksom flertalet andra dito hjärntvättade vänstersossar, som förletts att tro - av Mona mfl - att det skulle vara så häftigt att betala skatt som sedan ska förskingras av rörelsen...= Idioter.
Till skillnad mot han som velat göra rätt för sig, vilket är en utdöende ras...så har (dagens generation politikerfrälse) rörelsens män och kvinnor helt andra preferenser, nuförtiden, såsom nattklubbsbesök betalt med våra skattemedel, eller kommunresor i arbetet, dolt som privata semestrar, utan något som helst studiesyfte: Listan kan göra lång.

Politiska skandaler vi minns
www.flashback.org/p34907961
"Jag trodde att det var en avancerad nattklubb - inte en porrklubb"
Björn Rosengren, f.d. TCO-ordförande, uttalar sig om sitt besök på porrklubben Tabu 1991 där han lät fackmedlemmarna stå för notan på 55 600 kronor. Några år senare blev han utsedd till näringslivsminister av statsminister Göran Persson.

Dessutom lönar det sig även för de som ska upprätthålla lagen, att se mellan fingrarna beträffande knarklangare och annan vänskapskorruption: annars kan du glömma den där befordran.
Dagens färskaste exempel: "Pris: 4 500 000 kr eller högstbjudande"
bostad.lansfast.se/Beskrivning.aspx?GUID=3UUBHD7500IUARUO&typ=CMVilla&from=Hemnet

Näe, det är inte Kapten Klännings bostad. Han såg om sitt hus för länge sedan. Strax efter det att han fått tips att de var honom på spåret och snabbt såg till att begära pension...som DU är med och betalar.
www.flashback.org/t1110877p826
www.nyhetsverket.se/nyhet/20939/G%C3%A4vleborgs-Polischef-Maria-Palmaeus-sambo-h%C3%A4ktad%E2%80%A6

You're so f-cked: WakeUp 2012-04-14 14:17:49 Anmäl

That's for me to know...
...and for you to find out.

HjärntvättadeSåssar 2012-04-14 11:24:55 Anmäl