The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

”Inga skäl för resning för Thomas Quick”

Inrikes 2012-04-29 06:50:25 Visningar: 2 359 Anmäl nyheten


Dala-Demokratens Gubb Jan Stigson riktar hård kritik mot beslutet att bevilja resning för Quick för mordet på Gry Storvik. Stigson skriver på sin blogg att ”hade hovrätten besvärat sig med att ta reda på vad som faktiskt avhandlades i rätten hade det inte funnits några resningsskäl alls.”

Stigson vänder sig emot Svea hovrätts resonemang om att ”av tillgängligt material framgår inte om eller i vilken utsträckning ovan nämnda frågor rörande blod, sperma och tidpunkten för Gry Storviks död berördes vid huvudförhandlingen i tingsrätten.”

Rättsläkaren Kari Ormstad vittnade om tidpunkten för Storviks död och tog även upp att spermafyndet inte tillhörde Quick. Blodet på Storviks rygg tillhör en peson med blodgrupp A vilket Bente Mevaag vid rättsmedicinska institutet i Oslo vittnade om vid rättegången.

Stigson finner det märkligt att hovrätten sätter felaktigheter på pränt utan att undersöka vad som tagits upp under rättegångarna eller ej. Stigson menar att han under 35 år som rättsreporter aldrig varit med om något liknande och hans uppfattning är att Quick inte borde beviljats resning. Han riktar även kritik mot de andra fallen då resning beviljats och menar att material som talar emot Quick inte granskats.

Stigson har tidigare kritiserat vad han anser vara en osaklig kampanj för Quick. I en intervju med Crime News 2009 uttryckte sig han såhär om Quick.

- Han uttrycker ingen insikt om sin pedofila läggning och de sexövergrepp han begått utan lägger istället skulden på samhället och den tidens ”syn på sexualiteten”.Så sent som 1994 beslagtogs en säck barnporr hos Quick på Säter. Det finns ingen empati hos Quick när han talar om sina offer. Detta har även överläkaren Göran Fransson konstaterat för många år sedan (långt innan något morderkännande). Faktum är att Thomas Quick känns som en betydligt mer sympatisk person än Sture Bergwall som han nu kallar sig. Bergwall visar ingen ånger eller sympati för de offer som han gjort så illa.

Styvpappan till den pojke som Quick attackerade och förgrep sig på 1969 berättade för Crime News att han ansåg att mediebilden av Thomas Quick var snedvriden.

- Jan Guillou och Leif G W Persson framställer Quick som en harmlös figur. Med tanke på vår familjs erfarenheter är det väldigt sårande och provocerande. Jag vet inte om Quick begått de mord som han dömts för men jag vet vad han utsatte min son för.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Han är skyldig till övervåld!

2012-08-04 20:24:47 Anmäl