The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Högerextremist slåss i tv-debatt

Utrikes 2012-06-07 23:19:43 Visningar: 767 Visa på karta Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


Ilias Kasidiaris, talesman för det grekiska högerextrema partiet Golden Dawn, gick idag till fysisk attack mot vänsterpolitikerna Rena Dourou och Liana Kanelli under en debatt som sändes i grekisk tv.

Golden Dawn fick nästan 7% av rösterna i valet 6 maj. Därmed fick de 21 av totalt 300 säten i parlamentet.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

JUDAR är i verje fall, som vanligt, inblandade även i den grekiska skandalen...

[...]"Nu skakas den grekiska regeringen av en skandal efter att en av Gyllene Grynings parlamentsledamöter, Ilias Kasidiaris, tidigare i veckan publicerade ett smyginspelat samtal mellan sig själv och Greklands statssekreterare Panayiotis Baltakos.

Under samtalet säger Baltakos att det aldrig fanns någon bevisning mot de häktade medlemmarna i Gyllene Gryning, utan att frihetsberövandena var resultatet av politiska påtryckningar från justitieministern Charalampos Athanasiou och Nikos Dendias, som är minister för allmän säkerhet och medborgarskydd.

Enligt Baltakos ska premiärministern Antonis Samaras ha fått ett vredesutbrott och skällt ut de båda ministrarna Athanasiou och Dendias när tre av de gripna medlemmarna i Gyllene Gryning i början av oktober försattes på fri fot av en domstol istället för att häktas.

– Han ville inte prata med mig om det. Han ringde upp de båda andra och skällde ut dem, både Athanasiou och Dendias: ”Ni lurade mig, ni spelade mig ett spratt, det här är pinsamt!” Därför att dagen innan hade han gjort ett uttalande på AMERICAN JEWISH COMMITTEES mottagning och sagt: ”Det är över, jag har låst in dem, tack och adjö” och dagen därpå dyker ni upp fria, säger Baltakos till Kasidiaris i det inspelade samtalet.

American JEWISH Committee skriver i ett pressmeddelande på sin hemsida att Samaras lovade att utplåna Gyllene Gryning under ett besök hos organisationen i New York den 30 september.

– Alla ledande medlemmar i Gyllene Gryning har gripits och kommer att åtalas. De är en kriminell grupp och kommer att ställas in för rätta på ett demokratiskt sätt, sade Samaras enligt American JEWISH Committee. Han underströk att åtgärderna mot Gyllene Gryning var ”något unikt” som saknade motstycke i andra europeiska länder.

När Kasidiaris uppmanar Baltakos att informera åklagare om att regeringsmedlemmar har givit order om processen mot Gyllene Gryning svarar han:

– Om jag gör det nu kommer han att inleda en snabb undersökning som varar i en halvtimme och sedan arkiverar han den.

Kasidiaris inspelning har väckt stor uppmärksamhet i grekiska massmedia och lett till att Baltakos lämnade posten som statssekreterare tidigare i veckan.

”Den senaste utvecklingen är inte bara pinsam för regeringen utan kommer också att ses som ytterligare bevis för att Greklands rättsväsende inte är oberoende och att målet mot Gyllene Gryning vilar på skakig grund”, kommenterar BBC:s Greklandskorrespondent Mark Lowen.

Always follow the money... 2014-04-05 11:40:41 Anmäl

NY SKANDAL SKAKAR GREKLAND:
Den grekiska regeringen gav order om att deras politiska motståndare i Gyllene Gryning skulle häktas och åtalas. Det avslöjar en smyginspelad film där en regeringsmedlem själv berättar om de politiska påtryckningarna mot rättsväsendet.
www.friatider.se/skandal-skakar-grekland
Är det månne deras tidigare "consiligere" Leif Pagrotsky som "lärt ut" dessa såssiga takter?

PolitiskaPåtryckning&MaktmiSsbruk 2014-04-05 11:35:18 Anmäl