The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Nu gästar vi maktens boningar...

Nöje och Kultur 2012-12-17 12:03:51 Visningar: 1 017 Anmäl nyheten

Bild: Glenn Möllergren

Foto: Bild: Glenn Möllergren


Musikern Pelle Jageby och författaren Bennie Åkerfeldt har idag (17 december 2012) blivit officiellt inbjudna av Regeringskansliet i Sverige att spela sin föreställning RESANDEBLOD på Arbetsmarknadsdepartementet - Enheten för diskrimineringsfrågor fredagen den 1 februari klockan 15,00.
Detta som en följd av att de medverkade i Nordic Romani Festival i oktober och där sågs av bland annat f.d. polischef Gunno Gunnmo som ansåg att förställningen borde ses också i maktens korridorer för att öka insikten om resandefolkets historia i Sverige och för att få ett inlägg i debatten hur vi kan motarbeta och motverka främlingsrädsla och rasism.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Staten skrockar vidare, och pressar oss längre ned i säcken i hopp om att alla som kommer ihåg ska hinna dö av, så de kan skicka en blomma och beklaga sorgen.

Kalla oss inte för tattare. Det är mig, min familj och mina vänner ni pratar om. Och vi har tagit nog med skit.
arbetaren.se/artiklar/vi-har-tagit-nog-med-skit/

Don’t you call us ”pikeys” 2013-01-04 11:12:57 Anmäl

"Våra mest "utsatta" bidragstiggare fick en hård klapp av justitieminister "Tant Gredelin" lagom till jul. Hon kräver förbud mot så kallat organiserat tiggeri. Motivet uppges vara att komma tillrätta med människohandeln, som Alliansregeringen och framförallt de verkliga Socialdemokraterna ("SS") tror ligger bakom en stor del av tiggeriet.
www.flashback.org/t2040982
Men är det verkligen så? Står det bakom snart sagt varje bettlare på våra gator en hallick, som håvar in de växelpengar välvilliga förbipasserande lagt i tiggarskålen? Eller skulle förbudet i själva verket drabba de allra fattigaste?

För att förstå varför förslaget är så missriktat måste man förstå tiggeriet. Och för att begripa det måste man veta något om romerna. Det är nämligen till övervägande delen romer från Balkan vi pratar om när vi diskuterar tiggarna. En europeisk minoritet som varit förslavad och förföljd sedan den först kom till Rumänien i livegenskap på 1300-talet. Inte förrän på 1860-talet upphörde slaveriet. I Sverige har romerna funnits sedan 1500-talet trots att det då var belagt med dödsstraff att som manlig rom vistas i landet.

För att överleva utvecklade romerna ett antal överlevnadsstrategier. Utan stark nationell identitet göt romerna i stället starka lojalitetsband till storfamiljen, som kan omfatta uppemot ett 100-tal personer. Det är inom den som de flesta tiggare organiserar sin försörjning.

Med andra ord: Det vi svenskar tolkar som en öststatsmaffia, som bussar ut de halta och lytta, är vanligen stora släkter som fördelar arbetet inom familjen. Lejonparten tillhör Europas fattigaste. Visst ägnar sig även människohandlare ibland åt organiserat tiggeri och givetvis borde kampen mot dem trappas upp, till exempel genom mer samarbete med polis i ursprungsländerna. Men att förbjuda organiserat tiggeri är att slå mot den romska familjestrukturen och mot familjernas försörjning.

Att försvåra romernas näringsverksamhet är ingen ny politisk metod. Tidigare har man, bortsett från att förslava dem, förbjudit dem att flytta och resa, ägna sig åt traditionella hantverk och nu senast har man i Rumänien utlyst ett parlamentariskt krig mot romska spådamer. Fram till 1950-talet var det i Sverige lag på att utvisa "Zigenare" vid gränsen eftersom de var "yrkestiggare".
JudeLögnarePressstödTiggareBonnierMaffianSomDUbetalar:
www.expressen.se/debatt/asks-tiggeriforbud-slar-mot-romerna/

Romer&Zigenare Tigger(S)kattemedel 2012-12-27 21:37:27 Anmäl

Polisen i Malmö för statistik över de folkgrupper som är mest brottsbenägna.
– Det är zigenare, jugoslaver, polacker och araber, säger kriminalinspektör Sven Petterson. Zigenarna är utan tvekan den mest brottsfrekventa gruppen i samhället. Framförallt de utomnordiska, säger han vidare.
www.nordfront.se/zigenarna-varst-enligt-malmopolisen.smr

Guest 2012-12-17 19:36:07 Anmäl

Kriminella å korrupta dessutom sparkade fd Länspolismästaren i Stockholm (=den välkänt hycklande självutnämnda bondeoffret Gunno Gunnmo) trivs bland dito kriminella medier och annat lö(s)t folk...

...uppenbarligen. 2012-12-17 19:32:34 Anmäl