The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Gästspelat på Arbetsmarknadsdepartementet

Inrikes 2013-02-02 17:20:40 Visningar: 1 275 Anmäl nyheten

Förre polismästaren Gunno Gunnmo tackar Bennie Åkerfeldt för "ett bra jobb"!

Foto: Förre polismästaren Gunno Gunnmo tackar Bennie Åkerfeldt för "ett bra jobb"!

Bild Bennie Åkerfeldt

Foto: Bild Bennie Åkerfeldt


- Fredagen den 1 februari startade Pelle Jageby och jag resan från ett halkigt Västergötland med kurs mot Kungliga Hufvudstaden. De större vägarna var föredömligt saltade och vi kunde känna oss trygga, medan milen raskt rullade undan under hjulen. Dimman lättade alltmer och strax norr om Jönköping bröt solen igenom och snart var himlen blå. Vi käkade lunch i Södertälje och gladdes åt att där se människor från många av jordens hörn leva tillsammans. Jag vet naturligtvis att allt inte är friktionsfritt och att också Södertälje likt Sverige i övrigt måste kämpa med rasism och diskriminering. Men just då vi satt där på den lilla restaurangen som var inrymd i det gamla stationshuset, så tyckte vi när ändå att det vilade nån slags ”Hasse Tellemarksk” vänlighet över människorna som vandrade omkring därute i solen.

Vid halv två hade vi kommit genom vägtullsregistreringen i Stockholm och lät GPS,en leda oss rätt. Arbetsmarknadsdepartementet ligger ju behändigt i korsningen mellan Vasagatan och Mäster Samuelsgatan. Bevakningen kring denna byggnad är naturligtvis rigorös så vi fick gå genom olika kontroller för att komma in. Men sedan mötte oss förre polismästaren Gunno Gunnmo och personal i huset skyndade till för att hjälpa oss få upp vår utrustning till övervåningen i det väldiga huset, där aulan låg. En service vi inte riktig är vana vid men som vi uppskattade. Jag parkerade min bil i parkeringshuset tvärs över gatan. (300 kr för 4 timmar!!!!).

Personen Gunno Gunnmo, som jag bara träffat hastigt i höstas, visade sig vara en klok och mycket sympatisk man. Han plågas svårt av dålig rygg och utslitna höftleder men ville absolut vara med och bära våra grejor och att hjälpa oss att rigga. Sånt imponerar på en enkel människa som mig. Han hade också många kloka saker att säga och vi hade ett långt samtal där vi bollade idéer och där jag fick insikt i det arbete som pågår i Enheten för diskrimineringsfrågor där Gunno nu är verksam, efter att tidigare ha jobbat i delegationen för romska frågor. Vårt samtal hade kunnat pågå länge, men vi hade ju en föreställning att spela också. Strax före tre strömmade departementsråd, politiker och tjänstemän från framförallt Enheten för diskrimineringsfrågor, men också från övriga delar av departementet in i aulan och vi kunde sätta igång.

Vi fann en mycket engagerad och intresserad publik och vår stund tillsammans blev ett minne att vårda för oss allesammans.

Stödet för vår verksamhet var mycket påtaglig, förutom av Gunno Gunnmo också av Departementsrådet Charlotta Wickman. Jag fick också intrycket att man uppskattade våra synpunkter kring vikten av att resandefolkets historia blir tillgänglig i skolorna, dels därför att det numera är en rättighet för alla medborgare i Sverige, och dels därför att det redan är inskrivet i Läroplanen att alla barn i Sverige som går ut 9:e klass skall ha kunskaper om alla de nationella minoriteternas historia, kultur och språk. Undersökningar visar att man inte lever upp till läroplanen utan skolcheferna hävdar att de saknar undervisningsmaterial och behöriga lärare. När det gäller att nå ut till skolorna känner Pelle och jag att vi jobbar i motvind samtidigt som vi är övertygade om att det rent pedagogiskt inte finns något mer verksamt sätt att befästa vår historia än genom att någon med egna rötter i den nationella minoriteten berättar. I föreställningen RESANDEBLOD får man också stark motivation att motverka rasismen och främlingsrädslan som just nu uppenbarligen växer sig alt starkare i högstadieskolor och gymnasier. Vi når fram där andra kanske misslyckas, vilket vår publik nu fått en egen insikt i.

Jag påtalade det som kanske var självklart, att de ju arbetar i de “stora” sammanhangen, medan Pelle och jag harvar på i de “små”, men i mötet kan ju möjligen våra ansträngningar sammanföras så nya mål kan nås.

Dörrar kanske öppnas?


Bennie Åkerfeldt
Författare

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Stefan Löfven finansierar och samarbetar med extremistiska Expo
varjager.wordpress.com/2012/01/26/stefan-lofven-finansierar-och-samarbetar-med-extremistiska-expo/
Gunno Gunnmo är bara en till av dessa ynkliga KÖPTA såssiga judelakejerna, som dessutom via en sedvanligt skyhög SKATTEFINANSIERAD lön - ja DU betalar för eländet - låtsas värna alla dessa i åratals & historiskt KRIMINELLA BIDRAGSBEROENDE & TIGGANDE romer/tattare/zigenare/resandefolk...
www.nyhetsverket.se/nyhet/25473/#comment11739
...or whatever they are called (gäsp)
www.nyhetsverket.se/nyhet/24931/#comment11741
INDEPENDENT JOURNALISM? On the Bonnier/Expressen reporter Niklas Svensson 40th birthday party, all guests danced Gangnam style, including Ohly (VÄNSTERPARTIET) - a politician that he is supposed to monitor everyday...
www.nyhetsverket.se/nyhet/24849/#comment11738
...vi känner numera väl till "de grå eminensernas" falska fula fraser och tecken. Men vem var den som myntade etablissemangets favoritdogm -- 'politisk korrekthet'?
www.nyhetsverket.se/nyhet/24585/#comment11737
"Många undrar nog över hur Expo kan inhysa ett så stort antal medarbetare som tillbringar sina dagar framför datorskärmen och på indoktrineringsturnéer.
Som skattebetalare är DU med och finansierar Expos verksamhet (!) likaså om du är fackansluten (!) Hur många känner egentligen till detta och hur många av dina arbetskamrater vet om att dina och deras medlemsavgifter bl.a. går till Expos föreläsningar om vilka åsikter vuxna arbetare ska ha?
På den nya sajten Expo exponerat finns en del av sanningen och den är frapperande. Vi får också veta orsaken till att outbildade Wallenbergslakejen Mona Sahlin syns i Expos styrelse."
petterssons.bloggsida.se/politik/expos-finansiering


666 - nu knyter vi ihop säcken lite mer 2014-08-01 13:49:37 Anmäl

Yrkesbrottslingen Gunno Gunnmo spelar oskyldig i magasinetparagraf.se - Försöker rentvå sitt smutsiga namn
brottslingar.blogspot.se/2013/06/yrkesbrottslingen-gunno-gunnmo-spelar.html
Brottslingen Gunno Gunnmo försöker att tvätta sin smutsiga byk i nät-tidningen magasinetparagraf.se

Gunno Gunnmo är lika mycket insyltad i brottsprovokationer och vapenlangning till gäng som sina kumpaner Sten Heckscher, Ali "Putte" Lindholm, Leif Jennekvist, Carin Götblad, Dan Andersson, Olle Liljegren, Tage "Dirty Tage" Åström m.fl.

- Googla smutsens namn och lägg till ord som "vapen", "brottsprovokation", eller läs Corruptio-artiklar om kriminella åklagare och poliser
brottslingar.blogspot.se/2013/06/polis-carin-gotblad-regeringens.html

2013-07-11 13:53:21 Anmäl

"Stockholm University exchange students have been told to leave their accommodation immediately after a community travellers set up an illegal camp nearby, raising concerns for the students' safety."

"The caravan people are coming here in summer each year trying to find work, and it causes a lot of problems that often involve police."

"Another problem is that many of them are on the black market, but made their way here because they're from other European countries and it's easy for them to move."
www.thelocal.se/48504/20130614/
"dom bor på parkering bakom uni vid nybyggnaden i bilar.

ca 25-35 stycken. dom tigger snor och pantar burkar på hela uni området

-tiggeriet utförs utanför södra huset och tuben 6-7 stycken står med muggar eller sitter var 50 meter.

-snattandet består i att de unga flinka går runt o tar bärbara datorer och mobiltelefoner i bibban och vid studieplatser under trapphallarna. många studenter lämnar värdesaker när dom köper kaffe eller tar luft.

-burkandet består av att de går o rotar i ALLA papperskorgar med jämna mellanrum överallt. inklusive klassrummens papperskorgar.

Massor av studenter har blivit bestulna och det är helt uppenbart vilka det är som utför detta.

När ziggysarna var nya på området för ca 2 år sen gick dom aldrig in i huvudbyggnaderna eller klassrummen. Numera är dom frekvent inomhus och tigger överallt och snor allt dom kommer över.

Vid 7.20vardagar kan man se dom äta frukost som dom snott dagen innan på 7-11 i Ahuset och dricka kaffe o skratta på parkeringen.

reinfelts nya spännande sverige!

Hur vet jag allt detta? ( =) ) vart där ofta sista 5åren... jobb o annat "
www.flashback.org/t2162485

Ingen rök utan eld 2013-06-16 11:28:29 Anmäl

MARIA LESSNER UTMÅLAR ROMER SOM UNDERLÄGSNA
"Folkpartisten Maria Lessner's arbete under fyra år har resulterat i ett betänkande framtaget ovanför våra (romernas) huvuden av regeringsutsedda tjänstemän. Kostnaden för framtagandet av betänkandet uppgår till ca 30 miljoner skattekronor (!!!) Pengar som hade kunnat användas till unga romers utbildning, men som alltså gick till att låta Maria Leissner leka Moder Leissner på romernas bekostnad. Slutprodukten av hennes arbete - betänkandet m.m. - blev något som vi romer till största delen tar avstånd ifrån.

Det arbete som Leissner lett under hittills ca fyra år kantas av misslyckanden, avbrott och - som vi ser det - maktmissbruk m.m. Vi romer tvingades bland annat göra en JO-anmälan som grundade sig i Leissners nekande att låta oss ta del av offentliga handlingar. LEISSNER BLEV OCKSÅ PRICKAD AV DETTA AV JO.

Nu skräms vi romer av de förslag som föreslås av demokratiambassadören Maria Leissner i betänkandet Romers rätt - en strategi för romer i Sverige (SOU 2010:55). Hon skyr inga medel när det gäller att försöka svartmåla svenska folket i romernas namn, något som vi inte alls önskar göra. Hon talar i vårt namn på ett sätt som inte sammanfaller med vad vi tycker, tänker och vill säga själva."
[...]"Vi kan inte heller stödja det angrepp som hon öppet i betänkandet riktar mot det svenska folket och samhället. Det är hennes ord och syn, INTE romernas."
www.newsmill.se/artikel/2010/11/16/leissner-utm-lar-oss-romer-som-underl-gsna
"Maria Leissner längtar till svenskt gråväder"
Den 15 mars 2006 gick Maria Lessners kontrakt ut och hon kom då tillbaka från Aceh på ön Sumatra, i Indonesien för att återinträda i tjänst på utrikesdepartementet. Ambassadören Leissner kunde mycket väl tänka sig att stanna hemma ett par år för att ta igen...sig. Så därför "skapade" våra vänskapskorrupta politiker, denna nya dyra, påkostade PK-lull-blaj-blaj-posten till henne...för att tillsammans med den dito vänskapskorrupte avskedade Länspolismästaren Gunno Gunnmo, ha något till välbetalt PK-jobb att leka med, för våra skattepengar.
hd.se/familj/2006/01/21/maria_leissner_laengtar_till/
...man beviljade exempelvis denna demokratiambassadör Leissner ett stort anslag för resor: 200.000 kronor för 2010.Året innan, 2009, använde demokratiambassadören 240.000 kronor till resor, hennes budget på 150.000 kronor överskreds nämligen (hej & hå!) med 90.000 kronor, vilket togs från biståndspengarna (”utgiftsområde 7 Internationellt bistånd”). Samtidigt var Maria Leissner sedan den 13 december 2006 – mot många romers vilja – utsedd till ordförande i den nyinrättade Delegationen för romska frågor. Den skulle verka till den 31 december 2009, men tiden förlängdes av någon anledning. Kanske blev det för många resor för ordföranden, som samtidigt ju också var demokratiambassadör till den 30 juni 2010…
meritwager.wordpress.com/2011/07/16/romerna-ska-ha-samma-rattigheter-som-de-andra-nationella-minoriteterna/
VARFÖR? – har statsrådet Nyamko Sabuni utsett Maria Leissner till ordförande i delegationen för romska frågor; en person som inte har några kunskaper i minoritetsfrågor (enligt henne själv)?
meritwager.wordpress.com/2007/01/06/varfor-inte-en-rom-som-ordforande-i-en-romsk-delegation/
För övrigt, citat: "Romer är parasiter"...
...åtalas för kommentarer på Svenskarnas partis sajt Realisten.se
nyheter24.se/nyheter/inrikes/746955-romer-ar-parasiter-atal-for-kommentarer-pa-nazistsajten

Absolute corruption & waste of tax money 2013-05-28 17:43:00 Anmäl

Dyr lekstuga för avdankade politiker m.fl.?
meritwager.wordpress.com/2010/08/01/dyr-lekstuga-for-avdankade-politiker-m-fl/
[...]"den märkligt sammansatta Delegationen för romska frågor med välarvoderade svenskar i toppen (Maria Leissner, GUNNO GUNNMO, Charles Westin) maler på och kostar miljoner skattekronor? Varför skapades en sådan 30 miljonerkronorsdelegation överhuvudtaget? Det har gått 3,5 år sedan Roma Internationals pressansvarige Dimitri Florin började bli trött på alla utredningar på vilkas grunder ingenting alls hände – inte verkar det ha hänt så väldigt mycket sedan dess…"
[...]"Jag har inte facit till hela den här karusellen. Men en hel del är ruttet i detta, en hel del stämmer inte. Romerna är nog inte de mest vana personerna att leda delegationer och organisationer, men ändå ter det sig för en utomstående som att man nog borde ha kunnat hitta några romer att placera som ledare av sina projekt och att man kunde ha haft svenskar som stödpersoner, inte tvärtom, som nu verkar vara fallet.

Jag tyckte det var plågsamt att lyssna på presskonferensen från tillfället (den 30 juli 2010) då Maria Leissner och Gunno Gunnmo och Charles Westin, med några romska ”statister” (som verkade nog så kompetenta att tala för sig själva och kanske inte hade behövt vara back up-personer åt svenskarna…) uttalade sig mångordigt och ”svenskt”. Det kändes som ”tomma tunnor skramlar mest”, som ”kejsaren är naken”, som ”mycket skrik och lite ull” och som ”mycket snack och ingen verkstad” – allt på en gång och allt i ett. Det var obehagligt att lyssna på och obegripligt att skattepengar vräks ut på sådant"...

Kamp mot rasism dyrbart fiasko
www.svd.se/nyheter/inrikes/kamp-mot-rasism-dyrbart-fiasko_439459.svd

Lägg ner skiten & spara våra skattepengar 2013-02-04 23:45:37 Anmäl

"bära grejor och att hjälpa resandeblod att rigga", är det självutnämnda bondeoffrets mer passande lott, numera i livet.

Så kan det gå...
...när rättmätigt sparkade vänskapskorrupta Länspolismästare såsom Gunno Gunnmo, fått rå.

Fd kollegan Länspolismästare 'Kapten Klänning" kommer dessutom strax ut på fri fot om ngt år. Watch your back then...
www.flashback.org/t1110877p883

Riddens 2013-02-03 13:14:53 Anmäl