The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Refuserad...

Debatt Mark 2013-08-09 14:14:52 Visningar: 8 522 Visa på karta Anmäl nyheten


Gratistidningen MARKBLADET som ges ut i Västgötska Marks kommun med omnejd och som jag på frilansbasis medverkat i under 11 år med återkomande krönikor och kåserier (det har blivit omkring 500 artiklar genom åren) valde idag att refusera en artikel som jag ville ha publicerad på tidningens nätupplaga under rubriken "Läsarartiklar".

Med anledning av de många floskler som cirkulerar i vårt land om invandrare så hade jag funnit en sida på Regeringskansliet som på ett hedersamt sätt tog itu med dessa påståenden. Jag tyckte detta var av intresse att uppmärksamma.

Markbladet ville inte publicera med förklaringen:
"Tyvärr hittar vi inte tillräcklig förankring till Marks kommun".
Jisses! Skulle information från Regeringskansliet verkligen inte ha något intresse för medborgare som bor i Mark?

Döm själva: www.regeringen.se/sb/d/17468

Bennie Åkerfeldt
Författare

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Den norska sociologen Pål Veiden menar att romkulturen är föråldrad och förtryckande, och önskar fler romska familjer blir fråntagna sina barn. Veiden arbetar med en rapport om den romska kulturen och den norska debatten om zigenare på uppdrag av den liberala tankesmedjan Civita.

Han menar att det måste till en uppgörelse med delar av zigenarkulturen, och har liten förståelse för de som menar att förståelse och samverkan är vägen till ett bättre liv för zigenare.

- Vad gör man för att komma ut ur fattigdom? Andra kulturer vill arbeta sig ut ur det. Romerna använder den mest bakåtsträvande och irrationella metoden av alla, nämligen tiggeri. Det upprätthåller fattigdom, och de kommer aldrig att integreras, säger sociologen, enligt norska abcnyheter.

Pål Veiden är mer än välkommen till Sverige, och att på ett möte med Erik Ullenhag och Maria Leissner förklara detta i detalj. Det vore högintressant att fått höra den debatten. Veiden menar att vi måste fråga oss om vad som är så värdefullt och skyddsvärdigt med zigenarkulturen. Han menar att det är präglat av våld, förtryck och benhård intern rättvisa.

- Jag tror det skulle vara en stor fördel om fler romska familjer berövades sina barn, sade han.

Velden får även stöd från före detta poliskommissarie i Oslo, Finn Abrahamsen, som tror att zigenare har blivit förstådda ”till döds”.

Äntligen lite klarspråk! 2013-08-13 22:45:25 Anmäl