The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Tyck till om allt - utom Markbladet

Inrikes 2013-12-05 11:42:27 Visningar: 1 103 Anmäl nyheten


Gratistidningen MARKBLADET som presenterar sig som ”Sveriges mest lästa tidning” låter i sin webbupplaga läsarna få en möjlighet att komma till tals i spalten "Tyck till om Mark", men nu införs en begränsning: markbladet.se/tyck-till-om-mark/

"Vid kommentarer med åsikter om Markbladet hänvisas skribenter att kontakta oss via telefon eller e-mail".

Samtidigt kritiseras naturligtvis både personer, företag och företeelser i "Tyck till om Mark" och för övrigt i tidningens spalter som något självklart, i god publicistisk- och demokratisk anda. Denna självklarhet och öppenhet gäller uppenbarligen inte åsikter om MARKBLADET självt.

Vad som kan vara orsaken till detta kan man bara spekulera om. Ansvarig utgivare Matz Hammarström vill uppenbarligen inte ha någon offentlig debatt kring sin egen tidning och censurerar därför vad man får skriva om. Detta är nog bara möjligt på ett mycket lokalt plan där man också saknar konkurrens.

Bennie Åkerfeldt
Författare
Ps. 20131207 Nu har ansvarig utgivare Matz Hammarström tagit bort "Tyck till om Mark" helt och hållet från Markbladets webbupplaga. Jag tog kontakt med Borås Tidning för att få sätta in en insändare med samma text som jag har här ovan på Nyhetsverket, men de lät meddela att: "Nej, det är inte BT:s roll att ta upp en debatt om innehållet i Markbladet." Så två tidningar med monopolställning i vårt område, har tydligen en överenskommelse att hålla varandra om ryggen. Man kan kanske tycka att detta är en "småsak" men för mig är det en demokratifråga och det handlar om vår grundlagsskyddade rätt att uttrycka oss...

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här