The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Kan det statliga monopolet sänka ungdomsarbetslösheten?

Krönika Stockholm 2014-01-21 10:03:18 Visningar: 1 181 Visa på karta Anmäl nyheten

Alliance Boots

Foto: Alliance Boots


Att ungdomsarbetslösheten är utpräglad i samhället råder det inga tvivel om. Precis som vid föregående valår kommer jobben bli det här valets gigantiska debattämne. Frågorna är minstsagt lika många. Vissa partier trycker på invandring, andra på edukation. Ytterligare andra på privatisering eller statligt ägande.

Sedan apoteksmonopolet klipptes bort har antalet jobb ökat, säsrkilt inom läkemedelsindustrin. En annan industri där arbetstillfällena begränsas är dock spelbranschen, där staten fortfarande kramar om sitt monopol med Svenska Spel.

Andra aktörer som vill etablera sig på den svenska marknaden blir därför tvingade till att söka sig till andra EU-stater för att utöva sin verksamhet. Ett av dessa är Republiken Malta, där det 3 % av befolkningen utgörs av gästarbetande svenskar. Dessa arbetar främst spelindustrin, eller iGaming som det heter på engelska.

Monopolet hindrar praktiskt konkurrerande företag att etablera sig i Sverige, vilket också leder till att nyexaminerade studenter blir tvungna att söka jobb i utlandet.

Det finns dock luckor i systemet som har gjort det möjligt för dessa EU-företag att ändå operera på den svenska marknaden. På TV-kanalerna syns spelbolagen i överflöd. Utlandsjobben inom iGaming och spelindustrin växer men inget parti har gett sig in i debatten kring problemet.

Att debattera kring ungdomsarbetslösheten genererar inga jobb. Inte heller är sänkta löner ett alternativ för den svenska ungdomsskaran. För att lösa problemet krävs det att politikerna tänker utanför utanför sin egen låda, kanske lite mer kreativt. Detta är något som de svenska ungdomarna har väntat på alldeles för länge.

Källa: http://www.pokerlistings.se/nya-mediejobb-blomstrar-aeven-inom-igaming-49684

ECAT

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

2017-11-08 06:21:34 Anmäl