The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Teknikjättar betalar sig fria

Ekonomi 2014-04-25 13:55:04 Visningar: 2 328 Anmäl nyheten

Apple, Google, Intel och Adobe får betala

Foto: Apple, Google, Intel och Adobe får betala


Apple, Google, Intel och Adobe är anklagade för att samarbeta för att hålla nere lönerna. Bolagen ska ha kommit överens om att inte anställa personal som redan är anställd på ett annat av dessa bolag och på så sätt inte medverka till att trissa upp löner.

Det har bland annat läckt ut mejl där Apples dåvarande vd Steve Jobs 2007 upptäckt att en rekryterare som arbetade för Google försökt rekrytera en Appleanställd. Jobs skrev ett mejl till Googles dåvarande vd Erik Schmidt där han påpekade "överenskommelsen" varpå Schmidt senare svarade att saken var ordnad och att rekryteraren fått sparken. Jobs ska ha svarat med en smiley.

De fyra teknikjättarna har nu gått med på förlikning gällande anklagelsen och lär få betala mångmiljardbelopp. Skadeståndskravet från en grupptalan på uppdrag av omkring 64.000 anställda på bolagen var på 3 miljarder dollar. Om bolagen hade förlorat och dömts att betala skadestånd hade summan kunnat bli 9 miljarder dollar bland annat för brott mot amerikanska konkurrenslagar, enligt DI.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här