The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Romer i Rumänien

Debatt 2014-05-23 10:13:54 Visningar: 2 761 Anmäl nyheten

Rumänsk hönsmamma

Foto: Rumänsk hönsmamma

Romsk familj i Rumänien

Foto: Romsk familj i Rumänien


De livsformer som präglas av instinkt tar på ett naturligt sätt hand om sina barn och skyddar dem. I mitt tycke gör detta en hönsmamma till en högre stående varelse än den Rumänska staten som inte känner någon som helst skyddsinstinkt för sina barn - de rumänska romerna.

Staten Rumänien påstår att de bara har 5% arbetslöshet, men berättar inte att man plockas bort ur statistiken när man varit arbetslös en tid. Så då finns man inte längre.

Staten Rumänien menar sig ta väl hand om sina romer och vägrar ta emot öronmärkta pengar från EU för att hjälpa dem.
Romer i Rumänien saknar socialförsäkring och tvingas leva på motsvarande 80 kr/månad/barn i barnbidrag.

Även en hönshjärna fattar klokare beslut.

Bennie Åkerfeldt
Författare

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Men va' f-n...?

Har inte Seppo bättre att göra än att fortsätta kladda ned artiklarna här?

2015-06-14 14:22:57 Anmäl

Varför ska vi hela tiden ta vara på kulturen till alla Sienare, tattare, rom folk och andra invandrare. Kräv att dem utbildar sig och jobbar som oss andra. Kräv att dem ska bli en normal Svensson om dem ska vara i vårt land. Det är många av dem inte intresserade av.
Många har som målsättning att vi ska tycka synd om dem. I Bulgarien är en genomsnittlig månadslön på 2 000 kr för en Bulgarer som jobbar 10-12 timmar om dagen. Och i Rumänien är en dårlig lön 1 000 kr månaden mens en normal lön ligger på 2 200 kr månaden och en bra lön på 3 000 kr månaden. Mat priser och hyra är där efter. De har i dag den samma levnads standard som Normännen hadde på 60 tallet. Ingen av dem svälter. Dem har inte pengar till mer än en ny byxa pr år. Vad ska vi med fler till.
Varför ska vi tycka synd om dem. Romer från Rumänine er bara smarta. Dem tjänar ca 20 000 - 30 000 kr månaden skatte fritt för att tigga i Sverige. Vis dem da sover i bilar o telt, så spar dem pengar till att bygga sig stora hus der nede. Jag kommer nettopp hem från en lång rundresa i Rumänine och Bulgarien där jag besökt flera sienar familier som tiggger i Sverig. Dessa familier är rika i sitt hemland. Dem förstör landets ekonomi. En mann där nede får f.eks en månadslön på 3 000 kr i månaden för att köra granens barn till skolan 800 m hver morgon. Föräldrarna till dessa barn tigger in ca 25 000 kr hver sig i månaden i Sverige.
Normalt ligger en hus hyra i byarna på 40 kr månaden, men i dem byar där alla turas om att åka till Sverige och tigga, ligger månads hyran på 2 000 kr-3 000 kr. Tiggandet förstör ökonomien.

2015-06-14 12:15:02 Anmäl