The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Visuell överblick för att bli medveten om omedvetenhet!

Debatt 2015-05-15 17:15:26 Visningar: 1 467 Visa på karta Anmäl nyheten


Varje människa, hur "klok" man än är eller tror sig vara, behöver helhetsbilden- "kartan" för att bli medveten om sin omedvetenhet- och omedvetna avsikt.
psykologiskorientering.se/nyheter

Av någon orsak har psykologin fastnat ett århundrade bakåt i tiden? Kan bero på att de som utövar psykologi, forskar inom området och andra sakkunniga inte tror att det är möjligt att hantera som ALLA andra vetenskapliga områden där människan FRAMGÅNGSRIKT! förstår- och löser problem?

Freud hade en god avsikt, men han hade så fel gällande komplicerade frågor, att lägga en människa på en divan och tro sig kunna använda HUVUDET som redskap när människan inte kan hantera ca 5-8 INFOBITAR I TAGET ÄR EN EV TIDENS STÖRSTA ILLUSIONER.

LÖSNINGEN FINNS- RESULTATEN FINNS, MEN IGNORERAS. Antagligen känns det som ett hot efter akademiska studier. Ingen ska komma och säga åt OSS "SOM VET" ATT DET SKA HANTERAS ANNORLUNDA.

Välkommen att kontakta mig om du på allvar vill ha hjälp- eller hjälpa människor med komplicerade problem- då talar jag om flertalet med dessa problem, ett fåtal fixar det på olika sätt av andra orsaker än metoder, men vi tror det är "metoderna med samtalet" som löser.....

Välkommen till kontakt: 073-810 82 35 info@tedestrand.se

Anders Tedestrand

Tedestrand coaching AB

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här