The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Stoppa LOV!

Inrikes 2015-08-09 12:55:55 Visningar: 6 414 Anmäl nyheten

Sveriges Radio

Foto: Sveriges Radio

En bra plats.

Foto: En bra plats.


Välfärdsbedrägerier är den organiserade brottslighetens nya guldgruva.

Just nu pågår Sveriges största rättegång någonsin - och den handlar om det som kallats den organiserade brottslighetens nya födkrok: bedrägerier mot välfärdssystemet.

Det är kanske det perfekta brottet. Ingen komplicerad penningtvätt behövs - ingen riskabel hantering av knark eller vapen. Det ger en säker inkomst som stadigt tickar in från en källa som aldrig sinar.

Och framförallt: brottsoffret är ansiktslöst, anonymt. På en gång ingen och envar. Ingen av oss är direkt bestulen - ändå drabbas vi alla.

Det handlar om ett storskaligt svindleri med bidragspengar. Just nu pågår en av de största och dyraste rättegångarna i svensk historia. En känd företagare och före detta (V)-kommunpolitiker i Södertälje misstänks vara huvudman för en liga som plundrat välfärdssystemen på miljoner.

lt.se/nyheter/sodertalje/1.3005834-silva-gunduz-slappt-ur-haktet

Och

www.exponerat.net/v-politiker-och-11-invandrare-till-misstankta-i-hemtjanstharvan-alla-namnen-har/

Och det är bara en av flera liknande härvor som nystats upp den senaste tiden. Vissa menar att hemtjänst och assistans blivit den organiserade brottslighetens nya födkrok.

Stoppa LOV, som de gjort i Södertälje.

P1 9/8 kl 12.00: "Anhöriganställningar kan leda till fusk"

"Nästan var tredje kommun tillåter anhöriganställningar inom den privata hemtjänsten. I vissa fall kan detta bidra till fusk".

KL 12 i P1 i "Lagens namn" söndagen den 9/8 handlar det om att det kan förekomma fusk inom anhöriganställningar. Reportaget i SR hänvisar till det omfattande fusk som förekom genom ett privat hemtjänstföretag i Södertälje.

De som arbetar med "En bra plats" hoppas på ett nyanserat inslag som lyfter fram fungerande exempel på anhöriganställning och vilken utsträckning då det inte förekommer fusk.

Nästan var tredje kommun tillåter anhöriganställningar...

Källa: sverigesradio.se/sida/avsnitt/586578?programid=4702

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här