The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Regeringens förtroendekris

Inrikes 2016-01-28 23:09:04 Visningar: 5 270 Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


När det kommer till förtroende tycker svenska folket bättre om både inrikesminister Anders Ygeman och utrikesminister Margot Wallström än statsminister Stefan Löfven.

32 procent har mycket eller ganska stort förtroende för Ygeman. Motsvarande siffra för Wallström är 31 procent, medan Löfven endast får 24 procent, enligt en Novus-undersökning med 1.014 genomförda intervjuer mellan 21 och 26 januari. Wallström står för det största raset då hon förra hösten hade hela 61 procents förtroende, enligt TV4.

Vidare framkommer att 19 procent har mycket eller ganska stort förtroende för regeringen. Dock är det endast 2 procent som har mycket stort förtroende för regeringen. När regeringen tillträdde i oktober 2014 hade 31 procent av svenskarna mycket eller ganska stort förtroende för regeringen, skriver SvD.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Du har rätt. Sverigedemokraterna kallar ft facister. SD e de riktiga facisterna.

2016-02-04 20:03:30 Anmäl

@2016-02-04 13:24:37

He, hehe, Gäääsp...
Den som sa't HON va't!

Era fega Odemokratiska outbildade bidragSSuktande lata Jante-buggjävlar!

The.Whistelblower pekar på => 666... 2016-02-04 19:40:45 Anmäl

Vad är Fria Tider? Jag tror sverigedemokraterna varnat för Fria. Att FT är facister.

2016-02-04 13:24:37 Anmäl

VÅRA PATETISKA, MEN FARLIGA POLITIKER => Nu KU-anmäler S och M varandra för asylkaoset
www.friatider.se/nu-ku-anm-ler-s-och-m-varandra-f-r-asylkaoset
Riksdagens (S)andlåda = KU.
Igår anmälde M statsminister Stefan Löfven till Konstitutionsutskottet, KU, för hans hantering av asylkaoset. Nu svarar S med att motanmäla Fredrik Reinfeldt.

Dagens Nyheter skrev på torsdagen att Moderaternas gruppledare i riksdagen Jessica Polfjärd hade KU-anmält Löfven. Enligt henne reagerade regeringen inte tillräckligt effektivt på höstens asylkaos trots larmrapporter.

– Eftersom regeringen har det yttersta ansvaret för krisledningen så tycker vi att det finns frågor som man behöver gå till botten med och berätta för svenska folket varför det funnits fördröjningar, sade Polfjärd till DN.

Nu svarar riksdagsledamoten Hans Hoff (S) med att KU-anmäla Fredrik Reinfeldt (M). Han påpekar att den förre statsministern redan i sitt "öppna era hjärtan"-tal sommaren 2014 konstaterade att antalet asylsökare då hade ökat kraftigt.

"Det är således väl känt att den förra regeringen inte vidtog tillräckliga åtgärder för att klara det kraftigt ökade asylmottagande som skedde under åren 2013 och 2014", skriver Hans Hoff i sin anmälan enligt TT.
www.friatider.se/akesson-storsta-hot-m-storsta-provning
Med ett språkbruk snarlikt det som tidigare använts av Sverigedemokraterna anklagar idag Moderaterna och Socialdemokraterna varandra för att ha skapat ett okontrollerbart asylkaos i Sverige. Invandringen innebär "mycket stora utmaningar får våra myndigheter, civilsamhället och ekonomin", konstaterar Moderaterna.
www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Fragor-och-anmalningar/KU-anmalningar/
[...]"Även SD har idag lämnat in en KU-anmälan som riktas mot såväl den nuvarande som den förra regeringen. Riksdagsledamöterna Jonas Millard och Fredrik Eriksson skriver såhär:

"Efter många år av vanskötsel har nu det ansvarslösa massinvandrings­projektet slutligen avslöjats för vad det är. Nämligen en exempellös kapital- och samhällsförstörare. Därför får det anses som glädjande i sammanhanget att både Socialdemokraterna och Moderaterna insett detta och därför KU-anmält varandra för den misskötsel de visat när de suttit i regeringsställning."

The.Whistleblower 2016-01-30 13:32:57 Anmäl

Men det är väl bara anonyma okända på FB? Svårt att ta råd av okända.

2016-01-30 05:35:46 Anmäl

S borde läsa på Flashback! Väldigt många bra intelligenta inlägg här!
www.flashback.org/sp56175403
Tänk om S hade gått ut så här : "Vi måste bygga upp välfärden och minska arbetslösheten för i första hand vårt lands invånare och i andra hans hjälpa andra människor i världen. Det är i första hand vårt lands invånare som efter ett halvt sekel av höga skatter byggt upp den svenska välfärdsmodellen som också ska ta del av den. Det är inte bara nationalstatens invånare som ska ha förpliktelser mot staten, staten ska också ha förpliktelser mot invånarna!"

Då hade det kanske hänt något för S? Efter ett tag iaf.

Nej istället hyllar man gärningsmän som mördar och våldtar och sätter Fröken Ferm att utreda "lagliga vägar för flyktingar in i Sverige".

Har S politikerna helt tappat förståndet?

Svaret är JA+med ett pucko till Statsminiter 2016-01-29 10:46:24 Anmäl

Citat: Ursprungligen postat av Arialo
Löfven sa själv i dag "klart man hade önskat bättre siffror, men vi kommer inte ändra vår politik för att anpassa oss"...nåt i den stilen.

Alltså jag förstår honom. Sossarna vore inte sossar om de anammade SDs invandringspolitik men detta visar också att sossarna inte är relevanta längre. Det är nya tider nu, en ny värld. Man kan inte fortsätta vara så naiv och löjligt god när man lever i en värld där somalier och araber pissar på oss som tack. Den typen av politik fungerar bara om alla är beredda att dra sitt strå till stacken och jobba mot samma mål.

Sossarna borde upplösas. Den politik de bedriver är farlig. De har satt Sverige i skiten för all framtid. Hur ska vi städa upp det här? Vi är fast med hundratusentals afrikaner och araber som aldrig kommer vilja anpassa sig och som har fullständigt skeva värderingar.

Sossarna kan låtsas hur mycket de vill att det ska utvisas folk men det tror jag på när jag ser det. De kan aldrig fixa detta. Jag är inte ens säker på att SD kan det.

Sverige är fucked.
www.flashback.org/sp56174143

Direktlogik: "Senast 1989 med Luciabeslutet var S väldigt lika i politiken som SD. Men du var väl inte ens född då?
Mellan år 1932-1988 samlade S mellan 41-54% själva. På 90-talet förvandlades S till kärriärslystna liberala socialmoderater och Sverige börjar sakta förfalla.

Förfallet är självupplevt,jag har bevittnat skiten."

Ut med 7-klövern - NU! 2016-01-29 10:42:57 Anmäl

Ja, har man - dessutom - kvar en sådan osympatisk & omdömelselös politruk til rikspolischef som sossen Dan Eliasson, med korrupta polislakejer, som hellre skrattar åt BO och ömmar för gärningsmännen, ja då så ska man ju inte förvänta sig annat.

"Rikspolischefen Dan Eliasson: Mina tankar går till mördaren"
www.flashback.org/t2678954

"Att SD har betydligt fler manliga än kvinnliga väljare beror inte på att de senare är mindre invandringskritiska. Orsaken är istället att kvinnorna oftare inte vågar rösta som de tycker på grund av rädsla för social stigmatisering, enligt forskare."

You can have it! => OM, det nu skulle vara på detta sättet, så kan gott dessa fega kvinnor bli både gruppvåldtagna och de äldre fortsatt rånade och misshanldade, mitt på dagen...utan att någon lyfter ett finger.
www.friatider.se/sd-hade-varit-st-rst-med-r-ge-om-kvinnorna-v-gat-r-sta-som-de-tycker

Facebookpolisen Scott Goodwin skrev ett bra inlägg: men han borde understrukit att han skrev om sina personliga erfarenheter och inte i form utav en myndighetsperson. Även en polis får utnyttja sin yttrandefrihet som privatperson...

""Mellan er som är fula rasister och som är 'offerkofta-invandrare' finns vi miljontals vanliga svenskar och invandrare - som vill leva ihop tillsammans i ett land utan hat."

Så skrev den kände polisen Scott Goodwin på den officiella Facebook-sidan för polisen Växjö och Alvesta i januari förra året. Inlägget, som fick 14.000 "gilla" och nådde 525.000 människor, riktade kritik mot att poliser ofta anklagas för att vara rasister.

”Till er invandrare som skriker 'rasist' varje gång ni är ifrågasatta eller möter motstånd i livet - sluta med att dra upp 'rasistkortet' från översta fickan i er 'offerkofta'. Varje gång ni gör det tar ni mycket ifrån invandrare som verkligen har blivit utsatta för rasism” skrev Goodwin bland annat."

2016-01-29 10:23:06 Anmäl