The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Även finanschefen lämnar Swedbank

Ekonomi Stockholm 2016-03-21 10:25:58 Visningar: 4 208 Visa på karta Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


Swedbanks finanschef Göran Bronner meddelar nu att även han lämnar bolaget. Han är dock kvar till Swedbank lämnar sin kvartalsrapport för årets andra kvartal, enligt ett pressmeddelande från banken.

Dagens Industri avslöjade i höstas att chefen för storföretag på Swedbank, Magnus Gagner-Greeber och finanschefen Göran Bronner tillsammans byggt upp ett en tämligen stor portfölj med fastighetsinnehav parallellt med sina jobb på banken.

Gagner-Geeber slutade sin anställning på banken med omedelbar verkan i december och nu slutar alltså även Bronner. Finansinspektionen genomför en granskning av Swedbank som följd av Gagner-Geebers och Bronners fastighetsaffärer.

Däremellan fick vd Michael Wolf sparken och blev dessutom polisanmäld av styrelsen för misstänkt insiderhandel.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

(Timmermansorder-medlemmen) Mats Qvibergs hemliga maktkamp med (sosse-politrukern; KF, Folksam, Swedbank m.m.) Anders Sundström
www.flashback.org/t1861797p12
Finansmannen Mats Qviberg och hans norske medhjälpare Christen Ager-Hanssen kartlade Swedbanks ledning och läckte uppgifter till pressen efter ett bråk med Anders Sundström. Realtid.se kan idag presentera en rad nya uppgifter om turbulensen i Swedbank när Mats Qviberg ger sin del av berättelsen:

"I slutet av september förra året skriver Dagens Industri om att två av Swedbanks högsta chefer, finanschefen Göran Bronner och storbolagschefen Magnus Gagner-Geeber, vid sidan av sitt arbete i banken har byggt upp en privat fastighetsgrupp och köpt fastigheter för 75 miljoner kronor. Bland annat Narvik Fastigheter, ett namn som vi ska lägga på minnet. Bankens tidigare treasurychef, produktchefen Jonas Eriksson dras också in. Bankens vd Michael Wolf går snabbt ut och försvarar sina chefer. Den 30 september säger han till DI att han har godkänt sidoverksamheten och att alla eventuella intressekonflikter är identifierade och hanterade.

"Vi gjorde en noggrann bedömning över de sidouppdrag som beskrivs i artikeln och kom fram till att det inte påverkar deras arbetstid negativt och att intressekonflikterna är kartlagda och hanterade", säger han till tidningen.

Några veckor senare lördag den 24 oktober får Mats Qviberg ett samtal från en bekant. Han vill varna för Johnny Capor, nyutsedd tillträdande finanschef i Bilia, där Mats Qviberg är ordförande och storägare. Mats Qviberg blir tagen på sängen av samtalet. Johnny Capor, som varit finansdirektör på KF i nio år hade fått utomordentliga vitsord av ingen mindre än KF:s ordförande Anders Sundström, i samband med rekryteringen.

”Det var sensationellt fina vitsord”, säger Mats Qviberg själv idag. Men över telefon har Qvibergs bekant berättat om missnöjet med hanteringen av konferensanläggningen Villa Söderås på Elfvikslandet på norra Lidingö utanför Stockholm, där Johnny Capor hade varit ordförande och hans fru vd. Problemen med Villa Söderås hade varit en följetong i lokalpressen och bland Lidingöborna. Oklara ägarförhållanden, uppsagd personal och nedsågade träd med mångmiljonkrav från Lidingö stad som följd, hade svärtat ned det som kallats ”Lidingös pärla”.

Mats Qviberg bestämde sig för att ställa några frågor till den tillträdande finanschefen kring Villa Söderås och relationen med Johan Lundberg. ”Men det jag fick var halvsanningar. Jag bad honom svara mig på mejl istället”, säger Mats Qviberg i pausen under en av rättegångsdagarna i HQ-målet.

Lördag den 24 oktober svarar Johnny Capor på frågorna i ett mejl som ställs till Bilias vd. Rubriken är ”Frågan om min inblandning i trädfällningen på Villa Söderås.”

Han förklarar att han felaktigt blev utpekad av TV4 Nyheterna som KF-chefen som sågade ned träden och stämdes av Lidingö kommun. Han skriver att han fick Nyheterna att dementera sitt eget inslag, att de förväxlat bolag och ägare. Att allt helt enkelt var ett olyckligt misstag.

Capor pekar istället ut fastighetsägaren Johan Lundberg som huvudansvarig för det som hänt på Villa Söderås.

Mats Qviberg kommer någon vecka senare i ett mejl till bland annat Bilias vd kommentera Capors förklaring så här: ”Denna lögn är söt, vänligen Q”."
Läs hela artikeln på: www.realtid.se/qvibergs-hemliga-maktkamp-med-sundstrom

666 2016-07-05 11:38:23 Anmäl

BREAKING NEWS => Swedbank-toppar frias INTE från ansvar
www.aftonbladet.se/nyheter/article22570931.ab
Känslorna svallade över inför den dramatiska omröstningen under Swedbanks årsstämma, som inleddes klockan 11 i dag.

Många av aktieägarna ville ställa frågor till den avgående orfröranden tillike (girige) socialdemokraten Anders Sundström om hur han kunde sparka tidigare vd:n Michael Wolf så snabbt.

Vid omröstningen meddelade ägarna att både Wolf och såssen Anders Sundström inte beviljas ansvarsfrihet efter tidigare skandalaffärer i företaget.
www.flashback.org/sp53883539
– Det har varit en klar brist för regler och lagar. USEL MORAL. OSUND BONUSKULTUR, dundrade berättigat Lars-Erik Forsgårdh, VD för AKTIESPARARNA, på Swedbanks årsstämma.

Han höll ett tio minuter långt brandtal under stämman och sa berättigat att styrelsen inte borde få ansvarsfrihet från de affärer som uppdagats. Talet följdes av stora applåder (!!!)

Bakgrunden är att två höga chefer i banken avslöjats med privata fastighetsaffärer i mångmiljonklassen. Den tidigare vd:n Michael Wolf är dessutom polisanmäld efter misstankar om otillåten insiderhandel och har fått sparken. Vid omröstningen meddelade ägarna att Wolf inte beviljas ansvarsfrihet efter tidigare skandalaffärer i företaget.
www.flashback.org/t1861797p11
Såssen Anders Sundström fick veta att han inte får förnyat förtroende som ordförande för bara några dagar sedan. Han fick veta att han inte heller ges ansvarsfrihet under dagens stämma. Alla andra i styrelsen friades.

”Kan vi få lite svar?”
Stämman fick i sista stund flyttas från Dansens hus till Folkets hus i Stockholm för att alla aktieägare skulle få plats. Det har väntats över 1 100 personer till årsstämman.

Stämman präglas av personer som vill göra sin röst hörd och flera bröt in för att ställa frågor till bland annat såssen Anders Sundström. Många frågade sig varför han sparkat Michael Wolf så snabbt.

– Kan vi inte få lite svar här också? frågade sig en aktieägare.

The.Whistleblower 2016-04-05 14:15:56 Anmäl

MUTSKANDALAEN INOM KOMMUNAL FORTSÄTTER, också....
www.nordfront.se/mutskandalen-inom-kommunal-fortsatter.smr#comment-360247
"Så här går det när undermänniskor får makt. Ändå är det här bara lite skrapande på ytan, för Sverige är ett genomkorrupt land. Vad man gjort är att till största del bygga in korruptionen i systemet genom att legalisera och institutionalisera den."

SVERIGE. Facket Kommunal skakades tidigare i år av en stor mutskandal där föreningen tappade nästan 10 000 medlemmar. Kommunals före detta kassör blev idag delgiven misstanke om mutbrott.

Det började i vintras med en granskning från gammelmedia, det fortsatte med avhopp i tusentals. Porrshower, lyxresor och utrikesministerns hyreskontrakt. Skandalen som i början av året nystades upp om facket Kommunal har allt. Man räknar med att Kommunal totalt sett har slängt bort 230 miljoner kronor på restaurang och konsertverksamhet.

Den 14 januari meddelade Kommunals tredje vice ordförande och kassör, Anders Bergström, att han avgår efter avslöjandena som han själv kallar för ”skandal”. Den 31 januari talade han ut i Aftonbladet och bad alla om ursäkt för Kommunals uppförande. Han kallade porrshowerna för skandal men tycker dock att kultur måste få finnas. Även om det innefattar att uppmuntra deltagare till att slicka på nakna manskroppar. Idag den 31 mars blev han själv delgiven misstanke om mutbrott.

Enligt handlingar som inkommit till Stockholm tingsrätt misstänker riksenheten för korruption vid åklagarmyndigheten att det rör dig sig om givande av muta under åren 2014-2015.

— Jag har inga kommentarer, säger Bergström.

Utrikesdepartementet vill i dagsläget inte kommentera huruvida Margot Wallström (S) också är delgiven misstanke om mutbrott. Hon har dock varit föremål för utredning av åklagarmyndigheten angående den uppmärksammande lägenhetsaffären.

Enligt uppgifter ska Wallström ha fått en lägenhet av facket kommunal och även fått gå före i den interna bostadskön. Kommunal nekar till anklagelserna. Wallström själv hävdar att hon blivit lovad av både Bergström och ordförande Annelie Nordström att hon inte gått före i någon kö. Nordström menar att löften aldrig har getts och att Wallström har missförstått.

Efter en turbulent start på året återstår det nu att se om fler detaljer nystas fram under skandalens rättsliga efterspel.

Korruptionen är inbyggd i (S)ystemet 2016-04-01 12:01:28 Anmäl

En av flera riktigt ruggiga sossar som i folkrörelsernas namn inte haft något annat för ögonen än att berika sig själva.
www.affarsvarlden.se/tidningen/article3969041.ece
Om nu Affärsvärldens artikel stämmer så har han tydligen synpunkter på de flesta i Swedbanks ledning. Bronner, Wolf samt ägare. Om han nu är så omgiven av oduglingar som han tycker, borde han kanske ta sig en funderare på vem som är den verklige oduglingen i sammanhanget.

Vill dessutom tydligen fortsätta att dia COOP på pengar. En mycket god anledning till att begränsa sina inköp där till ett absolut minimum.
www.flashback.org/sp56814978

Skeptisk 2016-03-31 10:33:24 Anmäl

Anders Sundström föreslås inte bli omvald som styrelseordförande i Swedbank, enligt besked från valberedningen som ändrar sitt förslag till stämman i nästa vecka.

Valberedningen föreslår istället vice ordförande Lars Idermark som ny ordförande.

– Det handlar om frånvaron om ett brett stöd i ägarleden. Det är det som är grunden för att vi har tagit det här beslutet i valberedningen, säger valberedningens ordförande Lennart Anderberg till TT.
www.di.se/artiklar/2016/3/30/anders-sundstrom-far-lamna-swedbank/

"Anders Sundstöm. En sann sossepamp och mästare på att vända kappan efter vinden. Som minister en gång i tiden gjorde han sig känd som mannen som utan att skämmas lyckades inta samtliga ståndpunkter vad gällde kärnkraften under en mycket kort tid. Vissa kan gå långt för den egna vinningen."
www.flashback.org/t866359p2
"Han är en gris som utnyttjat socialdemokraterna för att nå karriär. Nu (2014) sitter han i Swedbanks styrelse med 2.6 mkr om året i arvode. Inte många f.d Sosse-pampar som sitter med under 2 mkr i årslön. Jobb dom fått genom att missköta sig, fjäska för FN och EU eller skapa företagskontakter som politiker med makt. Rövslickare och korrumperade hela högen. "
www.flashback.org/sp48009473

R-vslickande genomkorrupta sossar 2016-03-30 10:15:43 Anmäl