The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Utvecklingen inom psykologin går baklänges

Debatt 2016-03-25 22:42:10 Visningar: 3 406 Anmäl nyheten


www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressreleases/elchocksmaskinen-i-samma-riskklass-som-kontaktlinser-och-kondomer-1353136?utm_campaign=Alert&utm_source=alert&utm_medium=email

Dumheter. Elchocker är övergrepp och har varit "nödvändigt" så länge man inte har en värdig lösning.

Den finns idag, läs mer här- bortom psykologin: www.psykologiskorientering.se

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Utvecklingen inom politikersfären går baklänges...
www.youtube.com/watch?v=ShaESg9orZc
...och består alltmer av hycklande psykopater och livslögnare:

Nu är det även den djupt kristne och värdekonservative presidentkandidaten Ted Cruz som också har haft "minst fem" utomäktenskapliga förbindelser. Det påstår åtminstone den amerikanska tabloiden National Enquirer.
theconservativetreehouse.com/2016/03/24/the-national-enquirer-runs-story-of-multiple-ted-cruz-affairs/
I sin artikel, som inte går att läsa på nätet, publicerar National Enquirer maskerade bilder på fem kvinnor som pekas ut som älskarinnor till Ted Cruz.

Det rör sig bland annat om "en prostituerad, en lärarinna och medarbetare", enligt tidningen, som på sin löpsedel konstaterar att "spelet är slut för pervot Ted".
www.youtube.com/watch?v=XzT_ff75Peg
National Enquirer räknas inte direkt som den mest seriösa publikationen, men den konservativa bloggen The Conservative Tree House konstaterar att tabloiden tidigare har haft rätt i sina avslöjanden om flera toppolitiker och deras affärer. Tidningen var också först med att rapportera om att golfstjärnan Tiger Woods varit otrogen mot sin svenska fru Elin Nordegren år 2009.

Användare på Twitter har ägnat sig åt att försöka identifiera kvinnorna som förekommer på bild i artikeln om Cruz. Bland dem som uppges ha identifierats finns en konservativ politisk kommentator på CNN och en kvinna som var högt uppsatt inom den nu avhoppade republikanska presidentkandidaten Carly Fiorinas kampanj.

Det har varit väldigt tyst i övrig etablerad media i USA om den påstådda sexskandalen. Inte ens den starkt Trump-vänliga nyhetssajten Breitbart har tagit upp frågan, och inte heller den annars så slagfärdige Trump själv.

New York Magazine berör avslöjandet i en kortare artikel som bland annat anklagar National Enquirers vd David Pecker för att ha en "nära relation" till Donald Trump.
www.youtube.com/watch?v=B0xRv3ttEvc

2016-03-26 09:47:04 Anmäl