The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Zuckerberg kritiserar Trumps idéer

Ekonomi 2016-04-13 08:44:38 Visningar: 1 328 Visa på karta Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


Under Facebooks konferens för utvecklare som pågår under tisdag och onsdag i Fort Mason i San Franciscos hamn, kritiserade Facebooks grundare och vd, Mark Zuckerberg, den republikanske presidentkandidaten Donald Trumps idéer hårt.

Zuckerberg nämnde aldrig Trumps namn, men det gick inte att missta sig mot vem kritiken var riktad. Facebookgrundaren vände sig bland annat starkt mot Trumps planer på att bygga en mur mot Mexiko.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Zuckerberg lovar bort sina Facebook-miljarder till att bekämpa sjukdomar
www.metro.se/nyheter/zuckerberg-lovar-bort-sina-facebook-miljarder-till-att-bekampa-sjukdomar/EVHpiv!IXUkGH7l80t1o/
Målet är att bekämpa all sjukdom. Under tio år kommer Facebook-grundaren och hans fru att skänka totalt 25 miljarder kronor till forskningen.

Mark Zuckerberg och hans fru Priscilla Chan lovar 3 miljarder dollar, ungefär 25 miljarder kronor, under ett decennium för bekämpning av alla sjukdomar.
en.wikipedia.org/wiki/Priscilla_Chan_(philanthropist)
- Vi har de senaste åren talat med experter som tror att det är möjligt, säger Facebookgrundaren Zuckerberg under lanseringen av Chan Zuckerberg initiative.

Paret uppger att deras mål är att bota alla sjukdomar, eller åtminstone att vända sjukdomar från att vara dödliga till att vara hanterbara eller möjliga att förebygga under deras dotters livstid.

Den första investeringen är på 600 miljoner dollar för att skapa ett center i San Francisco där forskare ska utveckla verktyg för att bättre kunna studera och förstå sjukdomar.

- Genom historien har de flesta genombrott föregåtts av en uppfinning av en ny teknologi som får oss att se saker på ett nytt sätt, säger Zuckerberg.
www.metro.se/nyheter/zuckerberg-har-tjanat-36-miljoner-for-varje-dag-han-levt/EVHpeo!mW0EeV4Rt2Uo/

Jude+Kines=Sannolikt intelligenta barn... 2016-09-22 09:22:55 Anmäl

EVERYTHING is better than the => Crooked evil warmonger Hillary CLINTON and their secret society Klan!
www.nordfront.se/trump-leder-clinton-ny-matning.smr

Street Food Japan - A Taste of Delicious Japanese Cuisine Compilation
www.youtube.com/watch?v=sWisuBtbypE

Just saying... 2016-09-04 15:28:35 Anmäl

"Zuckerbergs satellit exploderade" - Mark Zuckerbergs satellit har förintats i en explosion, vilket stoppar Facebook-ägarens planer på att förse afrikaner med internet. I raketen fanns en israelisk kommunikationssatellit, Amos-6, som skulle skjutas upp i rymden på lördag men nu istället förstördes i gårdagens explosion.
www.youtube.com/watch?v=qEPcb-FpEcc
Den israeliska satelliten ägs av Facebook som leds av juden Mark Zuckerberg. Syftet med att skjuta upp satelliten var att den skulle förse stora delar av Afrika med internet, vilket gynnar Facebook som då kan få fler användare att kartlägga och tjäna pengar på.

”Jag är djupt besviken att höra att SpaceX misslyckade uppskjutningstest förstörde vår satellit som skulle ha kopplat upp så många entreprenörer och alla andra på kontinenten”, skriver Zuckerberg på Facebook.
www.friatider.se/rymdraket-exploderade-i-usa
En av rymdbolaget Space X raketer exploderade alltså under torsdags­morgonen vid Cape Canaveral i Florida, USA, skrev AP nyligen.

Explosionen inträffade i samband med ett rutintest inför en uppskjutning av en israelisk kommunikations­satellit.

Ingen skadades vid den kraftiga smällen, men raketen och satelliten förstördes.

Explosionen är ett bakslag, både för SpaceX men även för den amerikanska rymd­myndigheten Nasa. Nasa vill nämligen lägga över mer och mer av ansvaret för att skicka upp förnödenheter, och i framtiden även astronauter, till den inter­nationella rymd­stationen ISS på Space X.

Incidenten inträffade i samband med att teknikerna skulle provköra raketmotorerna. Något gick snett, hela raketen exploderade och chockvågorna från detonationerna kändes flera kilometer bort. Den förolyckade rymdfarkosten är av typen Falcon 9. I juni förra året exploderade en annan sådan farkost när den på Nasas uppdrag var på väg till ISS med förnödenheter.

Torsddagens uppskjutning var den 29:e planerade uppskjutningen av en Falcon 9. Explosionen innebär alltså att mer än var femtonde planerade uppskjutning av rymdfarkosten slutat i katastrof.

Karma IS a bitch... 2016-09-03 14:33:25 Anmäl