The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Kaplan lämnar regeringen

Inrikes Stockholm 2016-04-18 13:16:07 Visningar: 1 669 Visa på karta Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


Bostadsministern Mehmet Kaplan avgår. Det meddelades på en presskonferens på Rosenbad vid 12:30-tiden på måndagen.

Kaplan menar att han i hela sitt liv kämpat för mänskliga rättigheter och tagit avstånd från alla typer av extremism, men de senaste dagarnas ifrågasättande av hand person och ideologi gör att han inte kan fortsätta som minister.

Kaplan har de senaste dagarna fått utstå hård kritik för att han närvarat på en middag där även ledaren för de högerextrema Grå vargarna, Ilhan Senturk, representanter för organisationen Milli Görüs och Barbaros Leylani, som önskat "död åt de armeniska hundarna" varit gäster.

SvD har även grävt fram en film från 2009 där Kaplan jämför israelers behandling av palestinier med nazisternas behandling av judar.

Finansmarknadsminister Per Bolund blir tillförordnad bostadsminister.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Repatriera alla nyanlända och vägra ge dem svenskt medborgarskap, om de inte kan ta seden dit de kommer.
www.friatider.se/muslimer-i-sverige-rasar-over-att-saudiarabiens-kung-salman-skakade-hand-med-melania-trump
Vår sed = "I Sverige skakar vi hand med varandra" och gör ingen skillnad mellan man eller kvinna i den hälsningen.

Saudiarabiens kung Salman bin Abdul Aziz bröt mot islams regler när han skakade hand med Donald Trumps fru Melania i helgen. Nu läxas han upp – av stenålders-muslimer i Sverige.

2017-05-24 10:50:25 Anmäl

Hovrätten "rättade" Tingsrättens felaktiga dom: Kvinna som vägrade skaka hand ska inte få 75.000 i ersättning. Ta seden dit du kommer...
www.friatider.se/hovr-tten-kvinna-som-v-grade-skaka-hand-ska-inte-f-75000-i-ers-ttning
Den muslimska kvinnan som vägrade skaka hand med en manlig svensk läkare fick 75.000 i diskrimineringsersättning. Men nu friar hovrätten vårdbolaget.

Kvinnan har uppgivit att hon under besöket på vårdcentralen vägrade att skaka hand med läkaren eftersom hon är muslim. Det ledde enligt Diskrimineringsombudsmannen, DO, till att läkaren "läxade upp" kvinnan, avbröt undersökningen och hänvisade henne till en kvinnlig läkare.

Hässleholms tingsrätt gick i april förra året på DO:s linje, konstaterade att läkaren gjort sig skyldig till diskriminering och att vårdbolaget därför skulle betala 75.000 kronor i ersättning till henne.

Hovrätten pekar på att DO inte bevisat att läkarundersökningen avbröts på grund av den uteblivna handskakningen och att den muslimska kvinnan lämnat motstridiga uppgifter om vad det var som hände. Hon blir därför av med sin diskrimineringsersättning och DO får stå för rättegångskostnaderna.

Stefan Bengtsson 2016-06-09 11:07:57 Anmäl

Lille otäcke broilern Fridolin anklagas för att tysta Nato-kritiker
sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6449129
Två tunga riksdagsledamöter för Miljöpartiet fick lämna sina uppdrag efter att ha öppet kritiserat regeringens värdlandsavtal med Nato. Nu anklagas språkröret Gustav Fridolin för att ha skapat en "repressiv" lydnads- och tystnadskultur inom partiet.

I slutet av maj röstade regeringen, med stöd av allianspartierna, igenom det kontroversiella värdlandsavtalet, som ger den USA-ledda krigsalliansen Nato möjlighet att operera på svensk mark i händelse av krig.

Två riksdagsledamöter för Miljöpartiet, Carl Schlyter (ordförande i EU-nämnden), och Valter Mutt (partiets utrikespolitiske talesperson) hade inför omröstningen högljutt kritiserat avtalet och röstade även emot det.

Igår rapporterade SVT Nyheter att både Schlyter och Mutt petats från sina respektive uppdrag av Miljöpartiets ledning.
www.svt.se/nyheter/inrikes/mp-kritiker-tvingas-lamna-sina-uppdrag
– Man ser en rädsla av att regeringsduglighet bara är tystnad och lydnad. För mig är regeringsduglighet att kunna sprida sina visioner, och att försvara varje kompromiss. Miljöpartiet behövs mer än någonsin samtidigt tystar man idédiskussionen, sade Carl Schlyter i samband med detta.
www.svt.se/nyheter/inrikes/schlyter-det-rader-repressiv-kultur-inom-mp-toppen
Han ersätts i EU-nämnden av ingen mindre än Åsa Romson, som nyligen tvingades avgå som språkrör för partiet.

Utrensningen fick till följd att två av Miljöpartiets andra talespersoner, Jabar Amin och Annika Lillemets, lämnade sina uppdrag i protest. Enligt Amin är det Gustav Fridolin som har fört partiet i en mer "repressiv" riktning. Den 34-årige yrkespolitikerns toppstyrning ska också ha skapat en "väldigt dålig arbetsmiljö".

– Den jag vet som står högst ansvarig för den här lydnadskulturen, det är tyvärr Gustav Fridolin, säger Jabar Amin till Sveriges Radio.
sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6449129

Stefan Andersson 2016-06-09 10:37:56 Anmäl

Som miljöminister (och som vice statsminister på låtsas) hade Åsa Romson 127 000 kronor i månadslön, och har nu enligt Aftonbladet rätt till ett års fallskärm, vilket alltså blir att få 1 524 000 kronor. Romson får ingen extra ersättning för sin roll som vice statsminister, på låtsats.

– Så blir det om man suttit tillräckligt länge, och det har de gjort de här båda . De har suttit sedan mandatperiodens början, säger statsrådsarvodesnämndens ordförande Ove Nilsson till Aftonbladet.

Mehmet Kaplan, som också nyligen avgick som minister, lämnade som väntat in sin ansökan om att få avgångsersättning förra veckan.

Romson har en gedigen akademisk utbildning, om än inte i flosker-retorik...och borde således inte få svårt att få ett riktigt jobb när hon slutar, till skillnad mot bidragstagaren Måna Sahlin, som skattebetalarna har fått ge bidrag till i hela hennes outbildade liv och inte ens klarar av sin egen ekonomi - och såssarna försökte/ville ge henne över-ansvaret för hela Sveriges!?! Hujadanemig...hur tänkte idioterna där???

Ovärdiga outbildade sossar - Bort från politiken! 2016-05-10 09:20:44 Anmäl

Kommer Isabella Lövin nu bli ny vice statsminister på låtsas?

:-P 2016-05-09 13:17:52 Anmäl

DI spekulerar => "Romson uppmanas avgå"...men ta ormen Friggolin med dig!
www.di.se/artiklar/2016/5/9/romson-uppmanas-avga/
Åsa Romson har uppmanats att självmant lämna uppdraget som språkrör för Miljöpartiet. Det uppger flera källor för Di.

Klockan 13 på måndagen håller MP en pressträff.

Miljöpartiet har kallat till pressträff klockan 13 då valberedningen ska presentera sitt förslag till språkrör inför kongressen. Det skriver partiet i ett pressmeddelande.
unvis.it/www.expressen.se/nyheter/odesbesked-vantar-for-miljopartiet-idag/
[...]"Riksdagsledamoten Jabar Amin säger på måndagen till Expressen[4] att processen kring valet av språkrör är ett "hafsverk".

– Jag har tidigare stöttat den öppna processen som våra språkrör startade nyligen. Men det har nu visat sig att det riskerar att bli ett hafsverk. Om våra medlemmar ska tycka till måste de ha tid på sig. De har inte haft den möjligheten. Vill vi byta språkrör, då ska vi göra det i lugn och ro, säger han.

Enligt Expressens och Demoskops nya väljarbarometer, som presenterades i går, är Miljöpartiet nu nere på 5,1 procent – den sämsta siffran sedan oktober 2008."

Lille Fridolin har obehagliga ögon=Avgå :-) 2016-05-09 11:39:16 Anmäl

SVERIGE ÄR ETT SEKULÄRT SAMHÄLLE numera - även om våra lagar vilar på kristen grund, ursprungligen.

Det är ju som man vill utropa sig till ateist, när alla dessa fanatiska religiösa, judar, islamister såväl som kristna...ständigt skapar problem och osämja, istället för "love and peace".

Tyvärr är det alltför mycket ont som har skett i olika religioners namn av dess mer fanatiska utövare.

Citat: Ursprungligen postat av CenturyVoltaire
www.flashback.org/t2711980p6
Men exakt vad som står i bibeln (särskilt i gamla testamentet) är de flesta svenskar helt ointresserade av. Bibeln har inget direkt inflytande över svensk vardag/politik, och svenska politiker åberopar inte bibeln till stöd för sina åsikter. Vi har sedan lång tid tillbaka separerat religionen från staten och svenskar är ett sekulariserat folk. Lagen skapas istället i Riksdagen av de folkvalda. Den svenska kyrkan försöker heller inte föra fram tankar på att vi ska leva efter åsikter som blev nedskrivna för hundratals år sedan. I den mån representanter för kristendomen skulle yttra sådana tankegångar i Sverige skulle de bli utskrattade/ hånade av 99 % av svenskarna samt ansedda som "mörkermän". Kristendomen i Sverige har utvecklats i takt med samhället och försöker inte hindra utvecklingen.

Jag står fast vid att det sexualiserande av personer som bokstavstrogna muslimer (eller andra fundamentalistiska religiösa inriktningar) ägnar sig åt bara kan leda till elände och en tillbakagång i utvecklingen. Vi behöver alla samarbeta för att skapa en bättre värld, män och kvinnor och "hen". Kön ska inte stå i vägen. Ingen ska behöva täcka sig i tygsjok eller hållas instängd i hemmet för att personer av annat kön inte kan behärska sig (och märkligt nog gäller bara täckandet av sig själv/ isolering i hemmet det ena könet....). Klarar man inte av att skaka hand eller liknande för att man riskerar att automatiskt känna åtrå kan man knappast på ett avspänt och fungerande vis samarbeta med det motsatta könet. Då ligger problemet hos den personen, inte hos samhället. Och som sagt, problemet är inte egentligen själva hälsnings formen utan de tankegångar detta bottnar i (vilka bl a yttrar sig i utebliven handskakning med personer av motsatt kön).

Dessutom, så har vissa av dessa urgamla stolle texter enkom skrivits av män, samtidigt som Alla(h)s vår kvinnliga feministiska G-d däruppe tittat ned på dessa småkryp och bekymrat skakat på hens huvud åt felskrivningarna och misstolkningarna :-P

Bättre att bara kalla sig "andlig" 2016-05-03 11:28:06 Anmäl

"Hujeda mig.
www.flashback.org/sp57029027
Vi talar om en man som inte kan svara ja eller nej på om det är rätt av Saudiarabien att avrätta bloggare med fel trosuppfattning. Han svamlar en oändlighet om rättssäkerhet och lokala lagar. Tills Dopping får nog. Ett underbart klipp på Youtube.
www.youtube.com/watch?v=xmXRx336MyQ
En slemer typ. Men också en väckarklocka för vem MP och S går i säng med."
humanistbloggen.blogspot.se/2016/04/pa-vissa-fragor-finns-inga-men-yasri.html?m=1
Bra svar Dopping!

Medeltida pojkar/män bör åka hem! 2016-05-03 10:40:48 Anmäl

DEL 1): Jimmie Åkesson i Debatt 2010 09 16 1
www.youtube.com/watch?v=WjHKevSFTho
DEL 2): Jimmie Åkesson i Debatt 2010 09 16 2 2
www.youtube.com/watch?v=OBCPhbXQRhk

De här två borde ju stå sida vid sida och kämpa...mot ALL extremismen.

Skärp er nu - för Sveriges bästa 2016-04-25 12:21:57 Anmäl

DEL 1): Jimmie Åkesson i Debatt 2010 09 16 1 2
Jimmie Åkesson i Debatt 2010 09 16 1 2
DEL 2): Jimmie Åkesson i Debatt 2010 09 16 2 2
www.youtube.com/watch?v=OBCPhbXQRhk

Stollepolitiker inom F!, Miljömuppar och annorstädes...har sååå medvetet förstört begreppet feminist - skadeglatt uppviglat av bland annat rika Fema-uppbackade judar. => F-ck You!

OffT: Jimmie Åkesson har en skitsnygg skjorta på sig :-)
Bra val och rådgivning av hans medierådgivare...

Låt era respektive religioner vara er PRIVATA ensak och blanda inte in religion i politiken. With that said...så ÄR OCH FÖRBLIR Sveriges & Europas lagar - delvis - baserade på kristen grund. Respektera detta eller flytta härifrån.

Sverige & Europa ligger i framkant vad gäller (den normalare sundare intelligentare) FEMINISMEN, det ska ingen extremist-eller stenåldersreligion någonsin kunna ta ifrån oss.

Anspassa er eller just get the fuck out of here.

Feminist - Kan Du ge dig fan på! 2016-04-25 12:19:03 Anmäl

Gahrton skyller Kaplans avgång på Israel
www.youtube.com/watch?v=vf2LNXjHncY
Per Gharton: Israel och "nybörjaren" Stefan Löfven bär skulden till MP:s alla olyckor

"Gharton nämner också en konspiration från Israels sida, där målet varit att avsätta "antisemiten" Kaplan; dvs Kaplans avgång har ingenting med Kaplans agerande att göra, utan är en komplott från svensk (judedominerade) media och regeringen i Israel. Men framförallt är det Löfvén som är totalt inkompetent; en nybörjare precis som MP:s ledning enligt Gharton alltså."

666 2016-04-25 08:47:36 Anmäl

Nalin Pekgul: Känner till många i MP som kan kallas islamister
www.svt.se/nyheter/inrikes/pekgul-kanner-till-manga-i-mp-som-kan-kallas-islamister
Islamister som är aktiva inom svensk politik är inte unikt för Miljöpartiet. Men de har varit mer framgångsrika där än i andra partier, hävdar den tidigare socialdemokratiska politikern Nalin Pekgul i SVT:s Agenda.
www.youtube.com/watch?v=XEDLqiA_5V0
Nalin Pekgul var tidigare riksdagsledamot för Socialdemokraterna och blev 1994 den första muslimen i Sveriges riksdag. Hon menar att det finns ett problem med islamism i Sverige som är särskilt utbrett i Miljöpartiet.
www.youtube.com/watch?v=m5cA-7eLOXk
– Det betyder inte att andra partier har problem med det, men just Miljöpartiet har ett problem med det. Där har de varit starkast och mest framgångsrika med att driva sina frågor, säger hon i SVT:s Agenda.
Visar sig i debatten
www.youtube.com/watch?v=XEDLqiA_5V0
Nalin Pekgul säger att hon känner till många som kan kallas islamister i såväl Miljöpartiets partistyrelse som i kommunfullmäktige och i stadsdelsnämnderna.
www.youtube.com/watch?v=m5cA-7eLOXk
– Tänk på förra årets debatt om kvinnors rätt att klä sig som de vill i förorterna. Vilka var aktiva då? De som skrev om de här frågorna blev attackerade för att vara islamofoba lobbyister av företrädare för Miljöpartiet.
www.youtube.com/watch?v=m5cA-7eLOXk
Nalin Pekgul säger att hon dragit sina slutsatser utifrån vad de själva skrivit i olika debatter om fundamentalism.
www.youtube.com/watch?v=XEDLqiA_5V0
– Majoriteten av den halva miljonen muslimer i Sverige blir överlyckliga när det förtryck som drabbar dem äntligen kommer upp till ytan och debatteras. Men de människor som snabbt går ut för att attackera journalister och andra muslimer för att vara islamofober och inte vill ha den diskussionen, då kan man räkna ut att de har en islamistisk idé om hur samhället ska vara. Vissa av de här företrädarna säger öppet att de vill ha ett parallellt samhälle. De är inte intresserade av miljöpolitik för fem öre.
www.youtube.com/watch?v=m5cA-7eLOXk
Rätt att hälsa som man vill
Efter uppståndelsen kring partistyrelsekandidaten Yasri Khan som inte vill ta kvinnor i handen slog Stefan Löfven i riksdagen fast att ”I Sverige hälsar man på varandra. Man tar både kvinnor och män i handen”. Nalin Pekgul säger att hon inte gillar uttalandet och att det känns olustigt när pendeln slår åt andra hållet.
www.youtube.com/watch?v=XEDLqiA_5V0
– Jag har visst rätt som muslim att säga: jag vill inte skaka hand med någon. Men jag kan inte förvänta mig att få ett förtroendeuppdrag för ett feministiskt parti om jag diskriminerar en grupp. Vad är nästa steg? Ska jag tvingas äta fläskkött?
www.youtube.com/watch?v=m5cA-7eLOXk
För låg kunskap om islam
Nalin Pekgul säger att riksdagsdebatten i veckan visade hur låg kunskapsnivån är om islamism och ett mångkulturellt samhälle hos såväl statsministern som oppositionens ledare.
www.youtube.com/watch?v=XEDLqiA_5V0
– Jag skulle önska att statsministern tog ett initiativ till att alla partiledare träffas för att säkerställa att inga partier blir arenor för islamister och att våra kommuner och förvaltningar inte göder islamistiska organisationer med pengar så att de kan förtrycka andra muslimer.
www.youtube.com/watch?v=m5cA-7eLOXk
Påståendet om att troende muslimer efter den debatt som uppstått inte skulle vara välkomna i riksdagen är ”det dummaste hon hört”.
www.youtube.com/watch?v=XEDLqiA_5V0
– Jag har aldrig tänkt på att min tro skulle vara ett hinder. Men det är klart, är man islamist kan man inte stå för ett demokratiskt parti, då får man gå till Sverigedemokraterna.
www.friatider.se/pekguls-pahopp-pa-sd-ar-man-islamist-far-man
Nalin Pekguls försök att koppla SD till islamism har väckt en del förvåning och upprörda röster i sociala medier...to put it mildly...

Klappturken 2016-04-25 08:35:30 Anmäl

"Varje gång svenska politiker riktar kritik mot Israel alt försvar Palestina så kommer det fram "skandaler", både mp och S politiker har utsatts för det. Kanske bara en tillfällighet att judar äger de stora medierna i Sverige?

Svenskar är så blåögda. sedan kan judarna alltid komma med något av de tusentals program om hur synd det var om judarna för 60 år sedan o tja då är det okej att bete sig som en skit idag."
www.flashback.org/t2712359

666 2016-04-23 11:31:42 Anmäl

När det gäller de här perversa degenererade dekadenta sjuka Onormala s.k. HBTQ-flummet...så borde de konservativare normalare muslimerna tillsammans med dito friska kristna kunna arbeta GEMENSAMT för att mota ut denna SJUKA DEKADENS från deras respektive institutioner!
Apropå:
www.nordfront.se/forskare-miljopartiet-kan-ha-blivit-infiltrerade-av-islamister.smr
Märkligt nog så har katolska kyrkan (med sina skandaliserade bögpräster...en mass...) kunnat visa sig mycket mer stånd-(he he)aktiga än sina svagare utmanövrerade bröder & systrar; framförallt inom Svenska (frimurare-) kyrkans numera HELT utav (frimurar-) bögar-och-av flator infiltrerade dekadenta sjuka styrelser.
www.nordfront.se/256-praster-overvager-att-avga-efter-kyrkans-ja-till-homoaktenskap.smr
- Det hedrar de här protesterande norska prästerna, som vågar sätta ned foten. Samtidigt är det så här fienden arbetar för att få bort motsträviga element. Varje institution och myndighet förvandlas till ett dårhus och då blir bara dårarna kvar när sunda människor lämnat.

- "Vilken mentalt sund människa vill göra karriär inom journalistiken, militären, skolan, kyrkan, polisen eller pk-politiken i dagens degenererade Sverige?"

Svarar:-"Degenererade, perverterade, onda, äckel-avskum såklart.
Precis så här fungerar det överallt. De förnuftiga och sunda människorna avslutar sina ”karriärer” i företag som öppet stödjer HBTQNP, ”mångfald”, kvotering mm. Glatt kommer de degenererade pervona och inkvoterade hybrider och främlingar med sin inverterade logik och tar deras platser. Att företagen och sen hela samhället bromsar in och slutar fungera blir liksom helt självklart när de sunda och goda byts ut mot det odugliga avskrädet till undermänniskor. Och här är vi ju nu. De flesta av de bästa har nog redan lämnat dårhuset med familjer för att aldrig mer återkomma med sitt kunnande och pengar och i många fall sina företag.
När t.ex. FRA fick uppdraget av J (dvs. de onämnbara...) att avlyssna folket på bred front och bli norra Europas spindel i J:s spionnätverk med informationsöverlämning till JSA/Israel så var det många där som motsatte sig förräderiet och slutade, både höga chefer och underställda. Vilka kliver gladeligen fram och tar deras platser tror ni? Människor utan samvete, avskum, FÖRRÄDARE och j-rövslickare naturligtvis. Likadana historier utspelar sig överallt nu. Inom polis, militär, myndigheter och faktiskt i stora delar av det privata näringslivet där folk utan samvete och heder står redo att göra smutsens och ondskans värv på vägen mot stupet mot sina 30 månatliga silvermynt. Skapar man bara regelverket så sköter resten sig själv. J gnuggar sina händer..

Lead the way => "256 präster överväger att avgå efter kyrkans ja till homoäktenskap"
www.abcnyheter.no/nyheter/2016/04/20/195212102/256-prester-vurderer-slutte-etter-kirkens-homovedtak
NORGE. 256 präster överväger att sluta efter att man på Kirkemøtet beslutat att öppna upp för så kallade samkönade äktenskap.

256 präster i norska kyrkan överväger att avsluta sin anställning. Detta eftersom att det på Kirkemøtet i april beslutade att kyrkan skulle öppna upp möjligheten för att viga homosexuella i kyrkan. Kyrkan ska även skriva en ny liturgi, gudstjänstordning, för dem samt att kyrkan ska ha en så kallad könsneutral syn på äktenskapet.

De 256 prästerna har skrivit under en deklaration till kyrkans styrelse där de önskar att få ett antal villkor avklarade innan nästa Kirkemøte i januari 2017. I deklarationen förklarar de att de stödjer sig på Bibels lära om att äktenskapet är reserverat för man och kvinna och att det inte är något som kyrkan kan ändra på.

Prästerna anser att det i den norska kyrkan finns två olika grenar, en traditionell och en modern, och att det skulle vara problematiskt om kyrkan inte tog hänsyn till detta.

— Det kommer också att innebära att man inte kan ta vår kyrka på allvar om det finns två oförenliga läror om äktenskap och familj.

Prästerna vill bland annat att den traditionella synen på äktenskapet och kristen samlevnadsetik ska anses vara lika legitim som den moderna. Bra!

The.Whistleblower 2016-04-23 10:40:24 Anmäl

Det bästa för Sverige är att både extremistiska juar/zionister och dito extremistiska islamister, just get the f-ck out of here och (hat-) krigar (i generationer tydligen...) på sin egen hemmaplan.

Vi fredligare feminister har INGET med deras inbördes-krig att göra.

Apropå:
Han jämför Israel med Hitler
www.smalanningen.se/article/han-jamfor-israel-med-hitler/
Abdelhak Lahouaichri: "Israel är de största terroristerna"
Ljungby Mehmet Kaplan (MP) tvingades avgå som bostadsminister, bland annat efter att ha jämfört israeler med nazister. Abdelhak Lahouaichri, ordförande i muslimska föreningen i Ljungby, tycker att Kaplans jämförelse är bra.
– Israel är de största terroristerna och det judarna gör nu mot Palestina är värre än det Hitler gjorde mot judarna. Kaplan har helt rätt och borde inte ha avgått, säger Abdelhak Lahouaichri.

På måndagen meddelade statsminister Stefan Löfven (S) vid en presskonferens att miljöpartisten Mehmet Kaplan avgår som bostadsminister. Kritiken mot Kaplan har varit massiv den senaste tiden. Men det som slutligen påstås...fällde honom var ett filmklipp från 2009 i lokala tv-stationen Somali Star tv som sänts i Öppna kanalen.

Mehmet Kaplan jämförde då Israels agerande mot palestinier med Nazitysklands behandling av judar. Att göra jämförelser mellan nutida Israels politik och nazisternas kan vara antisemitiskt, enligt Europeiska parlamentets korrupta partiska arbetsgrupp mot antisemitism, enlligt lättkränkta gnälliga JUDARNAS GUMMILAG "Hets Mot Folkgrupp" (HMF) som borde avskaffas; eftersom den är ett klart brott mot allas vår yttrandefrihet ochmot alla de sanningssägare som gräver i vissa historiska lögner...

Ordföranden i muslimska föreningen i Ljungby, Abdelhak Lahouaichri, är därför mycket upprörd över att Mehmet Kaplan fick avgå - delvis - på grund av uttalandet om just Israel och nazisterna.

– Vi muslimer stöder Kaplan, han har inte sagt något som är fel. Han formulerade en åsikt som 1,7 miljarder muslimer i världen håller med om och som vi muslimer i Sverige också håller med om, slår Abdelhak Lahouaichri fast och tror sig kunna ta rätten att tala för de mer moderata fredliga muslimerna world-wide (?!)

– Jag har inget emot judendomen, men Israel är de största terroristerna i världen. Israel vill inte acceptera FN:s lösningar för Palestina och blockerar Gaza, fortsätter han.

Böjer rygg för Israel => Abdelhak Lahouaichri menar att Sverige böjer rygg för Israel. Han tycker att det var fel av Israels ambassadör i Sverige, Isaac Bachman, att kritisera Mehmet Kaplan.

– Han får inte lägga sin näsa i det som händer i svensk inrikespolitik. Men svenskarna är rädda för Israel. [Stämmer! ] Ni pratar om demokrati, men det är judarna (+Secret societies; som de är en stor del utav) som styr världen och Sverige, påstår Abdelhak Lahouaichri, med all rätt faktiskt!

– De kallar oss för islamister, låt dem kalla oss för det då. Men vi hoppas att vi ska få samma rättigheter som judarna med antisemitismen och att det också blir förbjudet att kritisera muslimer."

...och vi andra fredligare, hoppas att ingen av er kommer få de "rättigheterna"... samt att judarnas fega sannings-tystnande sjuka gummilag=> Hets Mot Folkgrupp ska avskaffas!


Upp till kamp för Yttrandefriheten! 2016-04-22 14:40:39 Anmäl

StudioSD - Jimmie Åkesson om skandalerna kring Milljöpartiet www.youtube.com/watch?v=F6PLEzNyMd4
Sverigedemokraterna kommenterar MP-cirkusen
avpixlat.info/2016/04/21/sverigedemokraterna-kommenterar-mp-cirkusen/
SD-trio pressade Stefan Löfven
avpixlat.info/2016/04/21/sd-trio-pressade-stefan-lofven/

"Mp är ett parti som alltid haft för mycket makt för sin lilla lilla storlek. Nu är det ett gyllene läge för SD att jobba fram en bra miljöpolitik som är bäst i landet och som inte härmar efter moderaternas. Då tror jag Mp är ett minne blott."

Islamistiska Miljöpartiet (IMP) föredetta Miljöpartiet åker ur. SD kommer att bli störst 2018.
avpixlat.info/2016/04/22/inizio-april/
"F.d. MiljömuPpen Schlaug kritiserar nuvarande hycklarna till MP-språkrör och häromdan kritiserade Göran Persson tiggeriet och bidragen. Det var således bättre förr - mycket bättre!"

Å detta skandaliserade MP sitter i en regering:-O 2016-04-22 14:15:30 Anmäl

– Izrael är de största terroristerna i nutid, och det judarna gör nu mot Palestina är nästan likvärdigt som det Hitler gjorde mot judarna. Kaplan har således - delvis - rätt i den delen...av sin kritik, vilket många av världens mer moderata normalare muslimer kan dela hans åsikt om extremist-& terrorist mördare-landet =Israel.
www.flashback.org/sp57037444

Från en till vaken: -"Har GodsägareFetknoppen G.P inte fått komma till på senaste tid? Är det därför den köpte BilderbergsLakejen tillsammans med vår andre dito köpte BilderbergsLakej (S)vetsaren, har måst lyda sin Zionistiska Bilderbergs-Herre..."

The.Whistleblower 2016-04-22 12:42:32 Anmäl

Muslimen Nalin Pekgul (S), såg tidigt igenom extremisternas dolda agenda inom "Nya Extremistiska M(uslim)Partiet":

Nalin Pekgul påpekade redan 2014, då det begav sig:
– Utnämningen av Kaplan till minister är så chockerande att det inte är sant. Om Fridolin kallar det här för konspirationsteorier har han inte fattat någonting.

Vad tror du är Kaplans dolda agenda?
– Att flytta fram islamisternas positioner. Det är vad han verkat för hela tiden, och enligt mina källor inom MP är det han som hela tiden har stoppat partiets planer på att vilja ta bort religiösa friskolor. Han har drivit stenhårt för religiösa friskolor varje gång. Han vill inte att muslimer ska beblandas med andra.
www.aftonbladet.se/nyheter/article19694669.ab
Däremot om han nu skulle vara en antisemit; ja det är helt oväsentligt i detta sammanhang, med tanke på hur de uppfört sig mot palestinerna. Karma: What goes around comes around...Att normala muslimer skiter i all den här flummiga sjuka onormala HBTQ-dravlet ska de - dessutom - verkligen hedras för!!!

Välkommen till verkligheten => I takt med den stora invandringen blir Sverige en allt mindre jämställd land. Våldtäkterna (ofta utförda av MENA-patrask med en stenåldersyn på kvinnorna) har ökat & kvinnoförtrycket ökar i Sverige på grund av den stora muslimska invandringen. Det är oerhört komiskt att en parti påstår att de står upp för jämställdhet samtidigt som att den är för en extrem invandring till Sverige som gör att Sverige blir en allt mindre jämställd land."
www.flashback.org/sp57034547
Citat:Ursprungligen postat av HarbingerOfTruth
Fridolin är nog långt från en idiot. Han slår mig som en ganska intelligent person, vilket gör det hela så skrämmande. Han är snarare extremt indoktrinerad och verklighetsfrånvänd. En indoktrinerad men intelligent person är farlig då de jobbar mot mål som inte är bra för samhället och så vidare.
Fridolin är en av, om inte den farligaste, människorna i regeringen.
Människor som Fridolin tillåter personer som Kaplan att frodas, då deras extremhumanistiska världssyn inte tillåter dem att skåda världen på ett objektivt sätt.
www.flashback.org/sp57034692
Håller helt med. Tycker också att han har psykopatiska drag. Ser extremt osympatiskt ut enligt mig.

The.Whistleblower 2016-04-22 09:12:11 Anmäl

Lille maktkåte hycklaren Fridolin är inte alls så "god" mot starkare feminist-kvinnor: Koranen och islam (sharia) är inte god mot kvinnor i allmänhet, någonstans, men lille hycklaren Fridolin omfamnar sin käre extremist-islamist Kaplan och tvivlar fortfarande inte på hans påstådda "fina värderingar", trots att Kaplan är en till ojämlik hycklande islamist; med en hustru som tvingas bära deras stenålders-huckle. Har Fridolin ens läst koranen?
omni.se/topic/9b2fc186-24e3-4800-a5b5-a17293642461/ngWJL
Jag tror att Fridolin spelar god, men är rätt ond innerst inne. En slug orm tror jag såssen Leif GW Persson sa en gång om Frigoliten:
www.flashback.org/sp57034465
"I en intervju i Expressen idag, söndag, skräder Leif GW Persson inte orden om utbildningsminister Gustav Fridolin:
– Jag vet att det inte är en bra människa. En riktig liten orm."
www.expressen.se/nyheter/gw-persson-den-dar-fridolin-ar-en-orm/
Strax därefter dök figuren ''Fridolin'', även kallad ''Lill-Frippe'' upp som kompis till den förhatliga Bäckström i Leif GW Perssons romaner.
Och nu, åtta år senare, säger Leif G W Persson till Expressen:
– Jag har aldrig i mänsklig mening träffat en mer hänsynslös och dålig journalist."
www.friatider.se/gw-persson-fridolin-r-en-orm
Lill-Frippe, smaka på den...
www.exponerat.net/gw-persson-den-dar-fridolin-ar-en-orm-uppdaterad/
Låt oss änsketänka => Det borde finnas en hygglig chans att Ormen Fridolin tvingas avgå snart - hela hans liv torde då gå i spillror - om regeringen avgår och återkommer som ren S ministär.
www.flashback.org/t2470920p3

Extremisterna i M(uslim)Partiet är avslöjade! 2016-04-21 15:20:09 Anmäl

Kolla in Frigolins ELAKA & KALLA ÖGON i närbild på youtube ngn gång...då ser ni vilka maktkåta hycklande politiker-psykopater ni släppt in i regeringen: Hjärntvättad och närmast "MKUltra-gnuggad"...är han och det andra dito hycklande samt instabila språkröret (med flummig s.k. högre utbildning...) dessutom av judarna inom TV:a: Sååå köpta!
www.flashback.org/t2712198
- "Vilken jävla pajas. Han har vetat om detta men agerar inte förrän nu när han fått det hett om öronen. Vilket jävla bullshit att han inte tycker att det är rätt, han har ju vetat om det men inte agerat tidigare. Han kan säga vad han vill men det är så uppenbart att HAN SKITER FULLSTÄNDIGT I JÄMSTÄLLDHET och jämlikhet. Och det är vad vi i Sverige står för! Jag hoppas att ni (främst MP & F! & V & S-tok-) feminister inser vad ni har gjort era dumma spån."

-"Nej, nu får det fan vara nog!!! De flesta förstår nu att detta inte fungerar, Mp kan inte sitta i regeringsställning med så oerfarna och inkompetenta politiker. Vad har Fridolin för förståelse för jämnställdhetsarbetet? Fattar han ingenting? När blir en kvinna särbehandlad i hans ögon? Han kallar sig feminist.... Nej, nu får det ta mig fan vara nog. Lägg ner Mp, gör om, tänk om."

-"Precis, är man lillgammal och med mindervärderskomplex, samt har jobbat ihop med extremist-islamister i 20 år, dessutom uppnått den hiskliga åldern av 32 år, så klart man inte förstår! Har pojken sett verkligheten kan man undra?

-"Läste detta nyss, det kan ju inte vara sant att han sagt detta ? Det låter som ett dåligt skämt .. en person som är uppväxt i väst i sverige och påstår sig vara feminist och för jämlikhet och antiriasist och allt vad han påstår sig vara...Säger att han inte fattar att det anses kränkande att en person inte kan hälsa genom handslag på en annan person enbart för att den ena är en kvinna .. alltså hur ursäkta jävla dum i huvudet är han ???
Han och resten av MP måste bort nu, till och med bara S är bättre, MP är ju farligt (låtsas-...) dumma "

-"Ju mer de uttalar sig ju mer komiskt blir de.
Men allt detta definierar bara vad som är fel med Sverige idag. Förhoppningsvis är det en liten, liten början till ändring och ifrågasättande.
Vi har en lång väg att gå."

-"Det är samma sak som att säga att man inte skakar hand med svarta eller kineser. Att man inte förstår att det är kränkande visar bara hur jävla hjärndöd Gustav Frigolit är. "

-"Vem fan bryr sig om handskakningen egentligen?!
Det är väl islamismen bakom som är skrämmande?
Tur som fan att denne Khan vägrade skaka hand så han inte, likt Kaplan, lyckades nästla sig in ännu djupare i maktens korridorer!
Men självklart väljer media och många med media att fokusera på en bagatell, men men, det är väl i så i detta hjärndöda tidevarv vi lever i. "

-ÄVEN Miljö-stolleMuppen => "Romson vägrar skaka hand med Åkesson. Men det var väl avsikten att KRÄNKA honom, eller (låtsades även hon att välja att inte förstå...) förstod hon inte heller"
www.youtube.com/watch?v=tAdHmveJTJQ
SÅ JÄVLA AVSLÖJADE ÄR DERAS FALSKA HYCKLANDE MUPPAR TILL SPRÅKRÖR: Sååå; Detta blev helt plötsligt aktuellt på nytt! Det verkar vara ett genomgående drag i M(uslim)Partiet att INTE skaka hand med motsatta könet, någon borde verkligen ringa upp Romson och fråga om detta"...

-"Det verkar som om muslimerna redan har lyckats förvandla Fridolin till en eunuck. Bara en kuvad person uttrycker sig så "förstående" för symboliska dominanshandlingar från kalifatets kurirer. "

-"Fenomenet blev plötsligt synligt: att tex inte ta en kvinnas (eller en mans) utsträckta hand. Men vilken NAIV värld lever våra politiker i? Rör de sig bara mellan hemmet och riksdagshuset? Detta är en droppe i havet. Det finns tusentals och åter tusentals muslimer i Sverige som följer denna kod att inte ta kvinnor i hand. Bland annat. Vad menar de egentligen med att Sverige skulle berikas av mångkultur? Tror de att det handlar om enbart kläder och musiksmak? Kanske någon spännande maträtt? Folk ska ha rätt att själva få bestämma om de vill ta kvinnor i handen, de ska få följa den religionsfrihet vi enligt lag har. Men att detta skulle vara förenligt med Sveriges syn på kvinnor och jämställdhet är EN UTOPI. Svenskarna måste tamejfaan vara det naivaste och dummaste folket i EU. "

2016-04-21 12:45:56 Anmäl

Yasri Khan (mp) ratas av mp:s valberedning efter att ha vägrat ta kvinnor i hand
www.flashback.org/t2711608
1) MiljömuPparnas skandaler efter skandal => Partiledningens maktlystnad, maktmissbruk och skenheliga hyckleri, avslöjas - igen: MiljömuPpen Frigolin kände till att estremisten vägrade skaka hand med (enbart) kvinnor, men var så maktkåt och ville att han även ville att alla möjliga extremister som invandrat, också ska vilja rösta på dem. Allt för att kunna komma till maktens grytor. Feminism skiter han - bevisligen - fullständigt i: och hans löjliga bortförklaringar är rena rama bullshit!
Notera dock att stenåldersättet gäller both ways- samtidigt som de mäns som kvinnor; brukar springa till DO och spela kränkta för att tjäna lite mer pengar som VI SKATTEBETALARE SKA BETALA. Ta seden dit ni kommer eller håll käft! Ni ska fanimej inte springa till DO i varje fall och spela kränkta!
www.flashback.org/sp57034235

2) Nu har M(uslim)Partiet - även - desperat försökt att påverka Aktuellt-studion och köpslå med dom, angående kritiken mot Kaplan. Samtidigt som en desperat presskontakt, Magnus Johansson, erkänner att han ska knåda en kritisk MP-politiker Jabar Amin, (Irakisk Kurd) som ska vara med i kvällens Aktuellt, att inte vara så kritisk.
www.flashback.org/t2711965
"Miljöpartiet försökte utöva påtryckningar mot Aktuellts redaktion för att tysta kritiken mot den avhoppade bostadsministern Mehmet Kaplan. MP-toppen Magnus Johansson (MP), planeringschef på utbildningsdepartementet, ville i samband med kvällens sändning pressa SVT att släppa diskussionen om Kaplan genom att i utbyte erbjuda kritiska partiröster till programmet."
www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-forsokte-miljopartiet-utova-patryckningar-mot-aktuellt
"Detta är ju helt otroligt...
Har gått från att vara ett miljöparti till ett MuslimParti som kör med en taktik som Erdogan själv hade varit lite stolt över...
Nu kan det ju snart enbart finnas tok feminister och muslimer kvar i partiet eller? "

Med sådana språkrör...så faller Sverige 2016-04-21 10:42:25 Anmäl

"En sorg att MP får bli tillhåll för islamister"
www.nyhetsverket.se/nyhet/25982/#comment15534
DEBATT. Som utlandsfödd, muslimsk tjej men sekulär sådan och medlem i Miljöpartiet känner jag sorg över hur vårt parti håller på att bli ett tillhåll för fundamentalistiska islamister.

Det Miljöparti som sedan starten har betonat jämställdheten, verkat för kvinnans frigörelse och ville riva ner dem patriarkala strukturerna håller nu under Gustav Fridolins och Åsa Romsons ledning på att ta efter inslag från det reaktionära Muslimska brödraskapet.

Jag trodde inte mina ögon och öron när jag igår såg och hörde på TV-nyheterna att Miljöpartiets valberedning har föreslagit en reaktionär islamist och Erdogananhängare till partiets högsta politiska organ, partistyrelsen. En reaktionär islamist och Erdogananhängare som hälsar och skakar hand med män, men vägrar att göra det samma med kvinnor har föreslagits till att bli ledamot i partistyrelsen.

Hur kan det älskade, moderna, gröna, humanistiska och feministiska Miljöpartiet låna sådana bakåtsträvande inslag från det Muslimska brödraskapet, frågade jag mig själv.

Hur kan det demokratiska, folkrättsvärnande och mänskliga rättighetsälskande Miljöpartiet föreslå en person som ser Erdogans styre som legitim och tycker att omvärldens kritik mot valfusket i Turkiet är ett angrepp på ”det turkiska folket”?

Det är frågor som kräver en djupanalys.

Att välja att hälsa på människor på ett speciellt och egendomligt sätt kan i bästa fall ses som den enskildes egen rätt. Men att välja att hälsa och skaka hand med män men inte med kvinnor är att urskilja på grund av kön. Så görs i Saudiarabien, men i Sverige kallas sådant för KÖNSDISKRIMINERING. Synd att Miljöpartiets valberedning inte har förstått det...

Om jag räcker ut handen för att skaka hand med exempelvis partivännen Joakim så kommer jag att känna mig kränkt och sårad om han vägrar att skaka hand med mig, men gör det med min medföljande manliga vän Mats. Alltså; ens val är inte bara ens frihet; ens val kan innebära kränkning av den andre om valet görs på ett urskiljande sätt.

För att förstå vidden av kränkningen kan ni föreställa er att en man väljer att hälsa på vita personer, men inte svarta. Kommer vi då att acceptera att det är mannens legitima rätt att agera så? Eller kommer vi att fördöma handlandet med kraft?

Att inte skaka hand med kvinnor är ett förlegat och kränkande sätt att behandla kvinnor på; det är förelagt och förnedrande sätt till och med i många muslimska länder. De flesta av männen i många av dagens muslimska länder skakar hand med både kvinnor och män. Det är bara de mest reaktionära männen som anser att beröring med kvinnor (även om det är genom en handskakning) kan väcka mannens sexuella lust (rena rama b.s & so sick och inte alls den sanna anledningen alls...) och ska därför undvikas.

Andra reaktionärer anser att kvinnorna är mindre värda än männen och att kvinnorna därför inte ska ges samma värde genom en handskakning. Dessa suspekta sätt att agera lindas in i en religiös förklädsel. Det är en sjuk tanke som vi i Miljöpartiet nu legitimerar genom förslaget av en reaktionär islamist till partistyrelsen.

Ett jämställt partis uppdrag är bland annat att OMKULLKASTA patriarkala normer; inte att uppmuntra dem!

Miljöpartiet har inte bildats för att anamma patriarkala kristna, judiska eller islamiska normer. Jag hoppas att de ansvarig inom vårt parti kan förstå detta:

Tycker bl.a: Naliya Ibrahim, aktiv i Miljöpartiet, Mölndal

Nu har vi feminister satt ned foten - Capiche! 2016-04-20 18:45:44 Anmäl

Citat: "Både Kristendomen och Islam är gravt kvinnofientliga, och hysteriskt sexfixerade på ett omvänt sätt. Gamla testamentet berättar att en man inte ska råka sätta sig där en "oren" kvinna suttit (=som har sin menstruation), gör han det måste han omedelbart tvaga sig rituellt. Kvinnor med mens ska inte gå in i kyrkan. Kvinnor som nyss fött barn ska hålla sig undan från allt och alla tills de efter en viss tid blivit "renade", osv.
Men vi följer ju inte de här idiotreglerna längre, eller hur. Vi är moderna och förnuftiga människor, kristna eller ej.

Islam lever kvar i det förgångna, att inte vidröra en kvinna som man inte har äganderätt till, att röra hennes hand eller annan kroppsdel är haram och kommer att så förbli, islam ändrar sig inte, islam moderniseras inte en enda millimeter.
Beslöjande av kvinnor och småflickor samt halalslakt är de värsta uttrycken för islam för mig. Båda dessa företeelser är helt okej i landet Sverige, de fjantiga sillmjölkarnas land. Fy fan."
www.flashback.org/t2711608p19
Våra hycklande floskers politikers Bla bla. b.shit.. Minns drevet mot kvinnan som ville hälsa/skaka hand med en mussla. Hon fick sparken från jobbet och blev skyldig att betala 30.000 i skadestånd för att hon ville skaka hand. So sick!!! Det här är fan inget drev.

Ursprungligen postat av Inhalator
Det här är första tecken på något som ska bli riktigt intressant att följa i det moderna (svårt sjuka) Sverige, nämligen den annalkande konflikten mellan islam och feminismen. Vi har i många år undrat när feminismen äntligen skulle RYTA TILL emot de invällande muslimerna och deras patriarkala värderingar. Den dagen verkar ha kommit.

Jag tror att islam har mött sin baneman. Inte ens muslimernas hårda mansvänliga grundvärderingar kan stå emot"....

...OSS NORMALAre FEMINISTER! 2016-04-20 14:47:22 Anmäl

Snygg, välutbildad framgångsrik mäktig QUINNA....i Sverige:
www.expressen.se/dinapengar/mia-brunell-livfors-utsedd-till-maktigaste-kvinnan/
Mia Brunell Livfors utsedd till mäktigaste kvinnan -är vanligtvis van vid att män hälsar på henne med samma respekt som till andra män...Numera...He he...
www.expressen.se/dinapengar/mia-brunell-livfors-utsedd-till-maktigaste-kvinnan/
För andra gången utses Mia Brunell Livfors, 50, till näringslivets mäktigaste kvinna av Veckans affärer.

Men vd:n för Axel Johnson AB har sett att fler kvinnor klivit fram senaste tiden.
– Det finns fler nu än det fanns för nio år sedan, säger hon.

Mia Brunell Livfors jobbade tidigare inom Stenbeck-sfären. Så förutom att hon nu igen utsetts som mäktig själv har hon också erfarenhet att jobba med kvinnliga företrädare för stora ägarfamiljer: Cristina Stenbeck och Antonia Ax:son Johnson.
– De är två långsiktiga bolagsbyggare som båda vill utveckla sina bolag, så det finns mer likheter i entreprenörstänket, säger Mia Brunell Livfors.

Du har nu börjat på en av de gamla jättarna, vad blir utmaningen?

– Axel Johnson är en av sveriges ledande handelskoncerner och det händer väldigt mycket inom handel just nu. Påverkas både av digitaliseringen och globaliseringen. Vi beställer mycket från utländska sajter, det kommer många nya trender både på matområdet och all annan handel så det är väldigt mycket som utvecklas, och det är det som roligt att arbeta med.

Vilken av era kedjor handlade själv senast i?
– Det är en jättebra fråga. Vad var det? Jag handlar ju på dem hela tiden. Det måste varit i helgen. Urban deli var nog det senaste jag handlade på.

Antonia Ax:son Johnson har berättat om omställningen som bolaget gjort, hur man förut kunde göra 10-årsplaner, medan det i dag är svårt att göra en tre-årsplan? Hur långt fram i tiden har du hunnit dra upp planerna.
– Man gör ju både flerårsplaner och årsplaner, men det handlar om att se: Vilka förändringar vill man se ska hända om ett år, vad vill man ska hända om tre år. Det bygger mycket på att inte sitta still utan att se till att saker och ting faktiskt händer.

Det är andra gången du är etta på denna lista, och toppar ofta liknande listor. Är det du som är speciellt bra, eller tror du att det finns för litet urval?
– Jag tror väl fortfarande att det finns ett för litet urval. Men det finns många personer som inte har fått det: Allison Kirkby på Tele 2, Helena Stjernholm på Industrivärden, Ann Carlsson på Apoteket. Det finns ganska många kvinnor - det finns fler nu än det fanns för nio år sedan.

Vad skulle du vilja ge för råd till dem som vill klättra i näringslivet?
– För det första så tror jag inte att det är så bra att tänka att man ska klättra. Jag tror snarare att man ska se det som att man vill utvecklas. Handlar mycket om att trivas där man är nu, för att kunna göra ett bra jobb där man är. Inte välja något som man tror är ett bra nästa steg om man faktiskt inte tycker att det verkar roligt. Sen är det viktigt att man väljer EN BRA MILJÖ OCH HAR EN CHEF MAN KÄNNER EN BRA KONTAKT MED OCH KAN UTVECKLAS UNDER.

...och vi kan lova vissa stenålders-efterblivna M(uslim)Partister att det sannolikt varit en chef som hälsat på sina kvinnliga anställda på samma respektabla sätt, utan åtskillnad.

Capiche...?! Ngn som har svårt för detta...? 2016-04-20 12:48:50 Anmäl

M(uslim)Partiet har det lite svettigt just nu...
www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=3350227
OM man verkligen vill behandla män & kvinnor jämställt, så bör man även hälsa på dem på samma jämställda sätt. Att ta i hand är inte intimt - snarare bakteriespridande...

Både denna muslimska hälsning, (handen på hjärtat) och än mer den thailändska ödmjuka hälsningen (där man inte berör varandra, MEN där man inte gör ngn åtskillnad på hur man hälsar på man eller kvinna) är egentligen fina respektabla hälsningar.
www.aftonbladet.se/nyheter/article22664424.ab
Men lillgrabben, då får nog ta seden dit Du kommit: Vilket innebär att här i jämnställdhetsivrande Svedala, försöööker vi fortfarande stenhårt - även i våra hälsningar - inte göra skillnad på män eller kvinnor... I SYNNERHET DÅ VI ÄR SÅÅÅ MEDVETNA OM MENA-LÄNDERNAS EFTERBLIVNA STENÅLDERS-SYN PÅ SINA FORTSATT OJÄMSTÄLLDA KVINNOR OCH BARN.
www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22667239.ab
Så skippa den där O-religiösa-sjalen, som fanatikerna också tvingar på era religiösa stackars kvinnor också...
www.aftonbladet.se/nyheter/article22666780.ab
Capiche?

Släpp fram era Quinnor i politiken, istället: Om ni nu vill lägga er i Sveriges mer jämställda politik. Nähee...inte det???
Ska de stå vid spisen och föda fram fler ungar, bara...? Precis som vissa rädda nazister vill...

Ha ha ha => FEMINIST- JAVISST!!! 2016-04-20 12:36:34 Anmäl

Näste M(uslim)Parist till rakning...
unvis.it/www.expressen.se/nyheter/mp-politikern-petas--tar-inte-kvinnor-i-hand/
MP-politikern Yasri Khan föreslogs ta plats i partistyrelsen bredvid språkrören Gustav Fridolin och Åsa Romson.

Samtidigt vägrar han ta kvinnor i handen för att det är för "intimt". Efter samtal med valberedningen drar han nu tillbaka sin kandidatur – och lämnar alla MP-uppdrag.
– Jag har alltid trott och tänkt är inte hur man hälsar, utan att man hälsar, säger han.

Det var på tisdagskvällen som Yasri Khan, aktiv i politiken i Stockholms län och kandidat till Miljöpartiets partistyrelse, intervjuades av TV4 Nyheterna med anledning av stormen kring Mehmet Kaplan.

Khan, som också är ordförande för Svenska muslimer för fred och rättvisa vägrade i samband med intervjun att ta den kvinnliga reportern Ann Tiberg i hand.
– Så som jag är uppväxt är det så att fysisk beröring med det motsatta könet anses vara väldigt intimt, konstaterade han.

Ett uttalande som väckte starka reaktioner i sociala medier.
En av kritikerna är Lorentz Tovatt, tidigare språkrör för Grön Ungdom.

"Om man ska sitta i MP:s partistyrelse ska man ha det grundläggande vettet att inte aktivt behandla män och kvinnor olika. Punkt", skriver han på Twitter.
twitter.com/LorentzTovatt/status/722521599522578433?lang=sv
Kort efter beskedet om tillbakadragandet av kandidaturen når Expressen Yasri Khan – som berättar att han helt lämnar partipolitiken.

– Jag kommer lägga ner mitt partipolitiska engagemang. Jag kände att jag tappade sugen efter Mehmet Kaplan och så, men sen med handskakningen kände jag att ... alltså, det är viktigt att kämpa för demokrati och mänskliga rättigheter men frågan är i fall partipolitiken är rätt forum att göra det. Det blir så mycket fokus och misstänkliggörande kring annat. Jag är inte medietränad, jag har bara velat jobba för mänskliga rättigheter. Och jagtror inte att jag passar in i det där folk pysslar med. Det kanske var naivt.

Nu siktar Khan in sig på civilsamhället medfolkrörelser och folkbildning i stället.

– Jag tycker att det är tråkigt om Sverige går i samma riktning som till exempel USA, där presidentdebatten handlar om vem som har störst könsorgan och inte om vad det är för politik. Jag vill inte vara med i det, säger han.

MEN: Vad är hans syn på jämställdhet mellan män och kvinnor EGENTLIGEN? Ex. vis lika lön för lika arbete. Rätten till högre utbildning (även) för kvinnor osv...Rätten att inte behöva bära ett huckle som några gammeldags fanatiker-män kommit på och som INGET har med religion att göra...i ett modernt civilt samhälle, osv.

Eh...

Inga stenåldersmän i vår riksdag, Tack!. 2016-04-20 12:07:40 Anmäl

MP:s språkrör Åsa Romson är en obehaglig fanatiker. Hon tycks ha sin världsbild klar, en bild som inte överensstämmer med många andras människors världsbild, men tillika är det något hon är stenhårt övertygad om.

Men att leva som man lär (hennes giftiga båtfärg), har hon också haft svårt för...Och hennes obehagliga fanatiska övertygelse är något som hon lever med, jobbar med, sover med, äter med, osv.

Den absolut bästa lösningen gällande Åsa Romson är, att vi det svenska folket helt enkelt inte röstar MP Poff, så kommer M(uslim)Partiet under 4% spärren och så är det här problemet löst...
www.flashback.org/t2711517p8

-"Kaplan är sionist. Israel är i säng med Turkiet och Saudiarabien. Dessa tre länder har våra politiker, vårt kungahus, och gräddan av storfinans väldigt bra kontakter med. Ni kan sluta babbla om antisemitiska uttalanden. Folk har klagat på Israels existens så länge det funnits, men skitlandet bara växer och växer medan länderna runt omkring verkar magiskt kollapsa. Ja, förutom nyss nämnda Turkiet och Saudi då. Grå vargarna hjälper "våra" allierade i IS, samt ser till att Sverige får fler flyktingar. Kaplans jobb är att rekrytera till IS och pusha för mer aktioner från grå vargarna för att möjliggöra fler flyktingströmmar."
www.flashback.org/t2711189p5
Vidare, så offras Kaplan (MP), precis som hela MP där man lurat in allsköns dårar för att medvetet kunna skylla på detta lilla skitparti, när det är hela pyramidtoppen som borde fängslas på livstid."

Spekulationerna fortsätter... 2016-04-20 10:17:04 Anmäl

Varför slaktas Mehmet Kaplan, egentligen?
www.flashback.org/t2711189p3
"Bra fråga, och bra tråd.
I de tidigare borgliga regeringen räckte ju en obetalt tv-licens för kvalificering för avsked. Eg så borde citatet om att ISIS-resenärer var att jämställa med frihetskrigare under vinterkriget varit skäl nog, men medieklimat och politiskt klimat räddade honom då. Lika så grå vargarna, som verkade gå obemärkt förbi i regeringen. Det Mehmet faller på verkar vara något som eg är mer kosher att klanka ned på samt att han har en point. Skumt att det är ok att bagatellisera ISIS, MEN INTE OK ATT TALA KLARTEXT OM ISRAEL. Liksom syntax error...."

En utav spekulationerna lyder:
www.flashback.org/sp57008496
Det vår slutna facebookgrupp fått fram är att han är tillsatt via Bonnier för att infiltrera Sverige genom att paradera som moderat muslimsk Turk men han är i själva verket kryptoAskenaz.

Han har med andra ord hela tiden varit kontrollerad opposition.

NOTERA: Det vill säga, precis som den kontrollerade oppositionen i SD:s ledning, också har blivit...alltsedan dess partiledning så korrupt, maktmissbrukande och totalt Odemokratiskt, uteslöt Kasselstrand & Co. samt så desperat kapade av banden till ett av SD:s framgångsrikaste ungdomspartier under Kasselstrands vinnande ledning.

Att han personligen kommit undan med nästan 2 miljoner i avgångsvederlag dvs har näsa för affärer gör att vår teori skulle kunna stämma till 100 %.

Citat:Kaplan or Caplan is also a family name common among Ashkenazi Jews,
en.wikipedia.org/wiki/Kaplan_%28surname%29
Citat:Kaplans fallskärm - 1,5 miljoner kr
www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22654558.ab

Bakom_den korrupta_kulissen 2016-04-19 12:43:28 Anmäl

"Mehmet Kaplan, Israel och Grå Vargarna"
blog.zaramis.se/2016/04/18/mehmet-kaplan-israel-och-gra-vargarna/
"Israel är ett land där vissa delar av befolkningen gynnas och har fördelar gentemot andra delar av befolkningen. Dessutom är det ett land som ockuperat andra människors landområden, stängt in andra människor i små muromgärdade eller bara kringrända och avstängda områden. Dessutom är det ett land som utan tvekan ägnar sig åt utomrättsliga avrättningar, förtryck av minoriteter, olaglig ockupation med mera. Det mesta av detta påminner om högerextremt förtryck, det kringrända områdena påminner om andra världskrigets ghetton där den gången judar stängdes in.

I Israels fall är det palestinier som stängs in och som diskrimineras. En jämförelse mellan den högerextrema nazismen på 1930-talet och det israeliska styret är verkligen inget märkligt. Det är vad Mehmet Kaplan gjort om jag förstått det rätt. Det är definitivt inte antisemitism. Att däremot jämföra Israels förtryck med utrotningslägren under andra världskriget är inte rimligt.

När det gäller Israel så har Kaplan vad jag kan förstå inte begått nåt som helst fel. "

DÄREMOT:
"Att bygga åt invandrare och strunta i svensken är som att strunta i att ge veckopeng till sina egna barn och istället ge det till grannungarna, de som lever rövare och missköter sig hela tiden.
Fy fan vad inihelvete sjukt."
www.nyhetsverket.se/nyhet/25982/#comment15505

2016-04-18 18:05:37 Anmäl