The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

AFTONBLADET GRANSKAR

Inrikes 2016-04-20 16:51:57 Visningar: 1 117 Anmäl nyheten


"TIGGARSLAVARNA"
Jag blir besviken och bestört när jag läser Staffan Lindbergs reportage i Aftonbladet idag den 20 april.

Inte för att han där lyfter fram kriminella handlingar och handel med människor, utan därför att jag vet att Staffan Lindberg och Aftonbladets chefredaktör naturligtvis är införstådda med hur nyheter av detta slag om romska migranter uppfattas av läsarna. Helt i linje med Magda Gads artikelserie i Expressen i höstas, så lämnar Staffan Lindberg en noga utvald bild, helt utan nyanser, som har som dold agenda att så misstroende mot romerna som kommer till vårt land, för att söka arbete, spela på gatorna eller tigga för sin överlevnad.

Just nu stöder merparten av de politiska partierna i Sverige en klart antiziganistisk syn på dessa gäster.

För några år sedan då vi just börjat glädja oss över ett nytt och öppet Europa, där vi kunde färdas fritt och stanna i tre månader i de länder som var anslutna till Schengenavtalet, så satte många svenskar hastigt i halsen, när detta också utnyttjades av en del av Europas romer. De kom inte hit för att belasta våra sociala system eller i form av kriminella ligor, utan bara för att de liksom vi andra kunde utnyttja denna nyvunna rättighet och därför att de behövde vår hjälp.

Om man tittar lite närmare på vad man nu föreslår från de olika politiska partierna i vårt land angående dessa romer så säger de: “förbjud tiggeriet”, “aktivera polisen så att de snabbt kör bort dem från olagliga läger”, “sluta att ge pengar till tiggarna och ge istället till de biståndsorganisationer som jobbar i deras hemländer”, eller helt enkelt: “ge dom inget, så åker de hem”.
Vad är det egentligen man säger?
Jo, att tiggarna är ett OPTISKT problem som bara upphör att irritera om romerna inte längre är synliga i Sverige.

Staffan Lindberg och Aftonbladet väljer, av någon anledning, att sälla sig till denna agenda genom att smutskasta (precis som Maga Gad i Expressen) folkgruppen romer i Rumänien, eller som Staffan Lindberg och TV programmet Kalla fakta 12 maj 2015, lyfta fram enskilda exempel på misstänkt människohandel UTAN att samtidigt, enligt god journalistisk sed, visa att de allra flesta romer som kommer hit inte är utsatta för människohandel och inte är knutna till kriminalitet eller prostitution. Jag förutsätter därför att Staffan Lindberg och Aftonbladet vill ge missvisande information som skall befästa de fördomar som vill stänga dörren för dessa stackars människor som kämpar för sin överlevnad.
Fortfarande.
Efter att ha utsatts för Europas antiziganism i en obruten följd under mer än 700 år.

När skall ni upptäcka att romer är människor, precis som alla andra, med samma behov av respekt, värme, jobb, bostad och utbildning?
Många av Europas stater utövar, som Rumänien, sin antiziganism medvetet när det gäller att hålla romer kvar i fattigdom, utanförskap och borta från utbildning.
Detta skulle man skriva om och skapa opinion kring, så klart. Men var finns de artiklarna?

Jag tror inte Staffan Lindberg skulle beskriva svenskar utifrån enskilda kriminella personers uppträdande?
Varför då göra så när det gäller romer?

Bennie Åkerfeldt
Resanderomsk författare/föreläsare

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Många värnas – men aldrig de skötsamma och de är jävligt trötta på detta orättvisa- vänster-flummande nu...
www.aftonbladet.se/nyheter/article22680958.ab
BÖRJA MED ATT förbjuda tiggeri enbart gällande zigenarna/romerna7tattare="EU-migranter"; (= ett skräpfolk med förlegade starkt kvinnofientliga sekteristiska lata loser-traditioner) det är just de som invaderat och försmutsat våra gator och torg alltsedan EU-inträdet: Vi hade inte denna tiggar-nedsmutsning innan: så: Nog är nog nu!
www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/manga-varnas--men-aldrig-de-skotsamma/
[...]"Tiggeriet har tillåtits breda ut sig på ett ABSURT sätt. Det började för 20 år sen med missbrukare som började tigga i tunnelbanan. Sen kom horder av tidningsutdelare som blockerade entrén till tunnelbanestationer. Efter det en massa ungdomar som antastade gångtrafikanter och försökte få dem att bli medlemmar i olika föreningar.

Nu sitter, står och ligger tiggande EU-migranter precis ÖVERALLT.

Det fungerar inte att beröva dem som behöver allmänna utrymmen för att klara sin vardag rörelsefrihet och ordning på det här sättet.

Det är otrevligt, stressande och otryggt med stökiga miljöer där man blir antastad när man bara försöker ta sig till jobbet. Det behövs omfattande regler för att få ordning i det offentliga rummet. Inga undantag ska tillåtas.

Är det inte synd om människor som tvingas tigga för att de är så fattiga? Självklart.

Men deras problem ska lösas på en annan plats! De offentliga rummen ska fredas på ett sätt som gör dem acceptabla för en stor mängd människor, inte bara för den sovande missbrukaren eller den tiggande EU-migranten=föraktade zigenare/romer/tattare.

The.Whistleblower - Nog är nog. 2016-04-22 12:55:15 Anmäl

Elvaårig pojke sålde majblommor – hotades av tiggare
www.nt.se/nyheter/norrkoping/pojke-hotad-av-tiggare-om4102272.aspx
Inrikes. En elvaårig pojke som sålde majblommor i Norrköping utsattes för olaga hot av en 19-årig tiggare,

Strax före klockan 18 på tisdagen anmälde pojkens föräldrar till polisen att den elvaårige sonen hade blivit utsatt för ett hot utanför en livsmedelsbutik på Kungsgatan i Norrköping.

Elvaåringen hade strax innan gått utanför butiksentrén och sålt majblommor när en man som satt på en stol utanför butiksentrén plötsligt blev arg och hotfull mot barnet. Mannen höjde sin stol på ett hotfullt sätt vilket ledde till att elvaåringen blev rädd. Den hotfulle mannen hade sagt något på engelska som syftade på pengar.

En 19-årig tiggare misstänks nu för olaga hot. Han greps och fördes till polisstationen för att förhöras.

Slutsats: FÖRBJUD UTLÄNNINGAR ATT TIGGA I SVERIGE

Välkommen till verkligheten 2016-04-21 10:00:50 Anmäl

Våldtäktsman släpptes ur fängelset – reste till Sverige som tiggare och våldtog - igen...
www.friatider.se/v-ldt-ktsman-sl-pptes-ur-f-ngelset-reste-till-sverige-som-tiggare-och-v-ldtog-igen
Inrikes. Den 35-årige mannen avtjänade ett tolvårigt fängelsestraff för våldtäkt hemma i Rumänien. När han blev en fri man tog han sig till Sverige, levde som tiggare – och våldtog och rånade en ny kvinna. I Sverige fick han dock ett betydligt lindrigare straff.
Offret hade varit på nattklubb och hamnade på samma spårvagn som våldtäktsmannen i Göteborg natten till den 25 oktober 2014. Han var närgången och tog fotografier på hennes ansikte och under hennes kjol med sin telefon.

När kvinnan steg av vid Axel Dahlströms torg följde tiggaren efter henne längs en gångväg. Vid ett buskage kastade han sig över kvinnan, drog ned henne på marken, slet sönder hennes kläder, bet henne i läpparna och våldtog henne medan han höll ett struptag om hennes hals.

Efter våldtäkten stal han två mobiltelefoner av kvinnan.

Mannen döms nu till tre och ett halvt år fängelse för våldtäkt och rån. Av utredningen framkom att han tidigare var dömd till fängelse för våldtäkt i Rumänien, och att han hade blivit frigiven strax innan han reste till Sverige tillsammans fru och barn. Familjen har levt som hemlösa i Göteborg och bland annat försörjt sig på att sälja de hemlösas tidning Faktum.

Enligt domen ska 35-åringen utvisas efter avtjänat straff. Han är välkommen tillbaka i Sverige igen år 2026.

Nej! Han är INTE alls välkommen, någonsin. Kastrera honom först i sådana fall; annars ska dylika överfalls-våldtäktsmän utvisas på livstid.

Sådana patrask som genomför överfallsvåldtäkter på för dem dessförinnan helt okända och därmed helt oskyldiga kvinnor; ska vi inte ge någon barmhärtighet till alls. Punkt.

Good riddance!

Välkommen till dagens verklighet 2016-04-21 09:56:10 Anmäl

När ska ni vilseledande partiska vänster-muppiga-individer orka fatta att "ingen rök utan eld" och att INGEN numera orkar med ert lögnaktiga försvar för dessa - med all rätt - så avskydda bespottade (och återigen med alll rätt) romer/zigenare/tattare, or whatever, de oönskade nu önskar bli kallade...

Patetiskt citat: -"De kom inte hit för att belasta våra sociala system eller i form av kriminella ligor, utan bara för att de liksom vi andra kunde utnyttja denna nyvunna rättighet och därför att de behövde vår hjälp."

DE SKA GE FAN I ATT HOTA VÅRA BARN OCH/ELLER STJÄLA FRÅN V-Å-R-A ALLRA SVAGASTE OSKYLDIGA ÄLDRE.

/Capiche!?

No mercy betr. sådant slödder 2016-04-20 18:30:36 Anmäl