The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Gisslan dödad av islamistisk terrorgrupp

Utrikes 2016-04-25 22:26:51 Visningar: 2 505 Visa på karta Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


John Ridsdel, 68 år, en kanadensisk medborgare som hållits gisslan i Filippinerna i månader har dödats. Under måndagen hittades hans huvud avhugget på en gata på den avlägsna ön Jolo i sydvästra Fillipinerna. Huvudet hittades bara timmar efter att sluttiden för kravet på lösensumma gått ut, enligt BBC.

Ridsdel kidnappades vid en marina utanför turistorten Davao i september förra året av den islamistiska militanta gruppen Abu Sayyaf. Samtidigt kidnappades även landsmannen Robert Hall, dennes filippinska flickvän Marites Flor och norrmannen Kjartan Sekkingstad.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Pascifism behövs istället för krig och orättvisa. Det tycker jag och min

2016-11-24 15:32:25 Anmäl

Någon vill att vi ska flytta fokus något.
Vad har varit besvärande för vår regim senaste dagarna i media?
Nu är läge ta kontroll över media. Bästa sättet är skapa en hot utifrån så att vårt politikerförakt byts ut mot odefinierbar räddsla.
Då kan Steffe iklädda sig rollen som den stora landsfadern och prata till oss som vi vore tre år och just vaknat efter en mardröm.
www.flashback.org/sp57080982
Om det är terror på gång så smäller det bara. kommer inte in några hot från IS innan de spränger sina bomber.

Så, det här känns fake och säpo leker viktiga för att skapa lite rubriker och få mer bidrag.

666 2016-04-27 10:48:20 Anmäl

Säpo visade upp sig igår, för att kräva mer ekonomiskt stöd...
www.flashback.org/t2713996
...och får de inte mer pengar; så skapar de nog ett till, False Flag - tillsammans- med sina underrättelsekompisar inom MI6 & CIA.

+ Mossas ska man nog inte utesluta :-P 2016-04-27 10:45:30 Anmäl

Varför har SÄPO beslutat sig för att "skrämma upp folk" ytterligare...genom att på sin hemsida öppet varna för:
www.friatider.se/terrorhot-mot-sverige
"Terrorhot mot Sverige"...samt uppträda i teve: Ska de inte bara hålla käft och i tysthet effektivare göra sitt jobb? Eller vill de ha hjälp av allmänheten att vi alla ska hålla koll på varandra?
www.friatider.se/terrorhot-mot-sverige
Inrikes. Säkerhetspolisen har försatts i stabsläge sedan myndigheten fått uppgifter om ett konkret terrorhot mot Sverige

Informationen "har bedömts vara sådan att den inte kan avfärdas", skriver Säpo på sin hemsida.

Medieuppgifter gör gällande att 7-8 terrorister från Islamiska staten rest till Sverige för att genomföra trrordåd, men det är uppgifter som Säkerhetspolisen inte vill kommentera.

– Vi går inte in på spekulationer, det gör vi inte, säger Mark Vadas, presstalesman på Säpo, till Fria Tider.

Att Säpo försatts i stabsläge innebär att terrorhotet klassas som en "särskild händelse".

"Stabsarbetet vid en särskild händelse innebär att vi arbetar enligt förutbestämda rutiner med alla viktiga nyckelfunktioner samlade. I staben sker inhämtning, bearbetning och analys av information, och det finns även möjlighet att fatta beslut samt kommendera in personal och resurser", skriver Säpo på hemsidan.

På lördag fyller kung Carl XVI Gustaf år och en stor fest som kungligheter, toppolitiker och andra dignitärer väntas närvara vid kommer att hållas i Stockholm. Antalet dignitärer uppges vara större än vid kronprinsessan Victorias bröllop 2010.

Vadas vill inte kommentera om Säkerhetspolisen ser ett samband mellan festen och terrorhotet.

– Det här är information, ett tips som har kommit in, och som vi arbetar med. När det gäller orter eller mål eller andra spekulationer så går vi inte in på detaljerna. Vi arbetar med den här informationen för att försöka avfärda den, säger han.

Vaksam mot => 666 2016-04-26 10:21:37 Anmäl