The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Biografen Facklan i Åkersberga, 2016 års bio.

Inrikes 2016-08-14 00:35:38 Visningar: 713 Anmäl nyheten

Programchefen i salongen.

Foto: Programchefen i salongen.

Salongen

Foto: Salongen

Programchefen i salongen

Foto: Programchefen i salongen

Programchefen i salongen.

Foto: Programchefen i salongen.


Bio Facklan i Åkersberga Folkets Hus utsedd till Årets Bio 2016

Utmärkelsen Årets Bio delas ut av Folkets Hus och Parker i samband med Filmdagarna som arrangeras 11-14 augusti i Kiruna Folkets Hus. Priset ges till: ”Biografer som på ett aktivt sätt ökat intresset för biografen på sin ort, genom en stor publikökning, större arrangemang och engagemang."

Folkets Hus och Parkers motivering Årets Bio 2016:
”Årets biograf ligger i ett stort Folkets Hus i Österåkers kommun. Med sitt läge mitt i Åkersberga har man visat för invånarna att Bio Facklan är en kraft att räkna med vare sig det gäller film eller livesänd kultur. Det är ingen överdrift att säga att årets biograf brinner för film på bio.

Till en nyrenoverad salong och stolar som ger komfort även för den längsta Wagneropera, välkomnas publiken på bästa sätt. Med sina ambitioner att ligga i framkant med teknik för både projektion och ljud, är biografen ett föredöme. Intresset för god ljudupplevelse märks i salongen innan filmen börjar, där publiken ibland möts av intressanta ljudinstallationer.
Att Facklan fått en nystart den senaste tiden märks tydligt. Det handlar inte bara om lokaler och teknik, utan även om ett framgångsrikt publik- och marknadsföringsarbete. Med ett gott värdskap har årets biograf ökat sina besökssiffror markant det senaste året.

Man visar bred repertoarfilm för vuxna, de bästa matinéerna för barnen och även alla sorters live- och eventvisningar. Dessutom har föreningen ett långtgående samarbete med en av Sveriges största filmstudios.

Vi vill höja en brandfackla för biografen i skärgårdskommunen Österåker och det är med stor glädje vi utnämner Bio Facklan i Åkersberga till Årets Bio 2016!”

Källa: www.fhp.nu/Hem/Nyheter/2016/Bio-Facklan-i-Akersberga-Folkets-Hus-utsedd-till-Arets-Bio/

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Vi gratulerar till utmärkelsen och vet att facklan kommer att vara brinnande nu och för alltid

Radio Österåker 2016-08-15 12:03:07 Anmäl