The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Legoland expanderar till Dubai

Utrikes 2016-10-25 11:31:15 Visningar: 1 218 Visa på karta Anmäl nyheten

Legoland Dubai

Foto: Legoland Dubai

Burj Khalifa i Lego

Foto: Burj Khalifa i Lego

Legoland Water Park

Foto: Legoland Water Park


Dubai öppnar Mellanösterns första Legoland 31 oktober - givetvis med världens högsta legobygge.

Parken består av 60 miljoner Legoklossar och sex tematiserade områden med totalt 40 åkattraktioner. Inne i parken finns även en kopia av Burj Khalifa som är världens högsta legobygge: 17 meter högt och byggt av 491.000 Legobitar som tillsammans väger ett ton. Tornet tog hela 5.000 timmar att bygga.

Legoland Dubai består av temaområdena Factory, Lego City, Imagination, Kingdoms, Adventure och Miniland. Attraktionerna är en blandning av utomhus- och inomhusaktiviteter.

Drygt två veckor senare utvidgas parken med det Legoinspirerade vattenlandet Legoland Water Park. Vattenlandet är det första i sitt slag och det enda badlandet i Mellanöstern som riktar sig till familjer med barn i åldern 2–12 år.

I badlandet finns 15 olika vattenrutschbanor, en vågpool och ett Duploområde med barnvänliga vattenrutschbanor för de yngre barnen. I "Build-A-Raft-floden" kan besökarna leka Robinson Crusoe och bygga en egen flotte i Lego.

Nya Legoland och Legoland Water Park är en del av Dubai Parks and Resorts, regionens största temapark. Dubai Parks and Resorts omfattar förutom de två Legoparkerna även Motiongate som är en Hollywood-inspirerad temapark och Bollywood Parks som är en park med nöjesattraktioner baserade på de största Bollywood-filmerna. Totalt består Dubai Parks and Resorts av nästan 100 attraktioner.

Inne i Dubai Parks and Resorts finns också ett shoppingområde, Riverland Dubai, som består av 50 butiker och restauranger invid en konstgjord flod. På närliggande Lapita Hotel finns möjlighet för gästerna att övernatta och ha gångavstånd till attraktionerna.

2019 planerar Dubai Parks and Resorts att öppna Mellanösterns första Six Flags-nöjespark inom samma område.

Praktisk information:
Entrébiljett till Legoland Dubai kostar 295 AED (drygt 700 svenska kronor) för vuxna och 250 AED (drygt 600 kronor) för barn.

Läs mer på www.legoland.com/dubai

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här