The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Säljägarna i Österåkers kommun år 2500 f.Kr.

Nöje och Kultur 2017-02-02 21:24:51 Visningar: 1 262 Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


"Några av Sveriges äldsta kända avbildningar av människor hittades på en ovanligt välbevarad stenåldersboplats i Tråsättra i Österåker hösten 2016. 14 januari - 9 februari 2017 visas några av de 4500 år gamla lerfigurerna i en utställning på Österåkers bibliotek. Missa inte heller vår film om säljägarna och utgrävningarna som du kan se via länken nedan.

Fynden gjordes i en skogsbacke i Tråsättra som under stenåldern var en ö i ytterskärgården. Där bodde säljägare och fiskare i hyddor.

"Det som gör utgrävningen så sensationell är fynden av lerfigurer. Man har hittat ett tiotal människoliknande figurer vilket gör detta till landets största samling. Dessutom påträffades ett 20-tal lerfigurer som föreställer djur – vanligtvis brukar man hitta någon enstaka på likande boplatser. Figurerna är ovanligt välbevarade och av hög kvalitet.

Utställningen om säljägarna i Tråsättra pågår på Galleri Vågen, Österåkers bibliotek mellan den 14 januari till och med den 9 februari 2017. Fri entré. Arrangör är Österåkers bibliotek i samarbete med Tidsresan AB och Arkeologerna."

Källa:www.osteraker.se

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Informationsrik film. Den gav mersmak.

2017-03-31 19:04:27 Anmäl