The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Quick vs Hultman del 2

Inrikes 2017-02-24 00:17:56 Visningar: 1 514 Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


Nedanstående artikel är författad av Max Scharnberg.
Hultmans artikel är mycket mindre originell än hon föreställer sig. Framlidna Martin Gardner var både en avancerad matematiker och en avancerad trollkonstnär. Han har tillbringat en stor del av sitt liv med att avslöja allehanda ”bevis” på parapsykiska företeelser.

De anhänger av parapsykologer som träffats av kritiken har ofta tagit på sig en maskeradkostym av noggranna metodologer, som läxar upp Gardner för han i sin ensidighet har förbisett obekväma alternativa hypoteser

Hultman skriver:

”Frågan om den före detta morddömdes förflutna rör ju synen på sexualiserat våld, på (rätts-)säkerhet och inte minst psykisk störning, vilket är allvarliga saker och förtjänar vårt helhjärtade engagemang inte hån och förakt. Det minsta vi kan göra är att läsa på.”

Detta låter lite som den barmhärtiga samariten. Men är Hultmans inställning inte i grund att Sture Bergwall/­Thomas Quick fortsatt borde berövas sin frihet? Att påstå att han är seriemördare är inte hån och förakt. Däremot hånar och föraktar vi Sture Bergwall genom att säga att han alls inte har mördat någon.


Jag upprepar att minnesterapin har framväxt ur en härva av lögnaktighet. Och den psykoanalytiska teorin om bortträngning och hävd bortträngning fungerar absolut inte såsom Margit Norell och Sven-Åke Christianson förestiller sig. Men om någonting inte kan använda, så kan det förvridas, och förr eller sedan hittar man en förvriden variant som går att användas. Varför inte postulera att när en patient svarar fel, så beror det på bortträngning. I Quick-fallet hävdes ”bortträngningarna” sig i tusentals små droppar. Jag erbjuder professor Christianson 1000 kr om han kan finna ett enda ställe i Freuds skrifter där bortträngningar sägs ha hävts droppavis.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Denne Christianson.

2017-05-19 02:58:43 Anmäl