The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Romska tiggarna - ett optiskt problem

Inrikes 2017-04-09 10:38:58 Visningar: 916 Anmäl nyheten


Många av oss kände oss glada och kanske till och med som att vi fått ett förtroende när Europa tack vare Schengenavtalet öppnades upp så vi kunde resa fritt och stanna i tre månader i varje medlemstat.
Men detta ändrades och fick många att sätta kaffet i vrångstrupen när romer från Rumänien började dyka upp i vårt land.
De bröt naturligtvis inte mot någon lag och de gick inte heller till våra socialkontor för att be om något, de bara kom och sökte jobb, eller om det inte var möjligt så visade de sin utsatthet och fattigdom genom att tigga.
Många av våra politiska partier visar nu tydligt att de ser problematiken med dessa tiggande romer som ett optiskt problem. Att det är just att de är här, synliga för oss alla, som är huvudproblemet. Om de bara vore utanför våra gränser så skulle situationen vara löst.
Den fattigdom som är anledningen till att utsatta EU-medborgare söker sig till Sverige, kommer naturligtvis inte att försvinna för att tiggeri förbjuds.
"I varje debattinlägg, där någon vill fördriva EU-medborgarna från Sverige, anförs att ”lösningen finns i deras hemländer”. Vad den här ”lösningen” skulle bestå i brukar ingen behöva förklara. Förmodligen för att påståendet inte är sant: ”lösningen” finns nämligen inte i hemländerna, det är därför människor söker sig hit.
Om vi på allvar vill bekämpa den fattigdom som drabbar hitresta EU-medborgare, och inte bara cyniskt använda oss av en floskel för att slippa ta ansvar, måste man inse att lösningen finns i Sverige och i andra rika länder. Här kan resurser och vilja frammanas som kan få människor att lyfta sig ur beroendet av andras filantropi. Att länder som Rumänien och Bulgarien i framtiden ska avskaffa sin strukturella rasism och fattigdom, är i dagsläget lika lite en lösning som att hänvisa krigsflyktingar tillbaka till ett krig med argumentet att kriget måste få ett slut."
www.aftonbladet.se/debatt/a/xonKX/ren-populism-nar-s-vill-kasta-ut-tiggarna

Så skriver ett antal välrenommerade personer i ett Debattinlägg i Aftonbladet den 9 april 2017.
Något att beakta i en i övrigt mycket osaklig debatt.

Bennie Åkerfeldt
Författare

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Vilka partier är emot ett förbud? MP och F! är emot och även V. Är det några fler?

2017-05-16 12:44:11 Anmäl

Vilka partier är emot ett förbud? MP och F! är emot och även V. Är det några fler?

2017-05-16 12:44:11 Anmäl

Att RomO vill mena att han ingår i de "goda krafterna" i vårt samhälle är vilseledande och djupt orättfärdigt. Se mina artiklar om RomO - en av många antiziganistiska krafter.

Bennie Åkerfeldt 2017-04-17 09:14:31 Anmäl

Alla goda krafter måste samarbeta. Demokratiska partier. RomO. Föreningslivet.

2017-04-15 16:30:09 Anmäl