The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Saknar Du pengar kan Du som hyresgäst bli hemlös!

Inrikes 2017-04-16 13:28:15 Visningar: 643 Anmäl nyheten

Klipp ur dagens DN.

Foto: Klipp ur dagens DN.


"Hyresgäster i en bostadsrättsförening befinner sig i underläge eftersom det – i alla fall i hela Stockholmsregionen – är en god affär att göra om en hyresrätt till bostadsrätt och sälja den.

Det har lett till en rad ärenden i hyresnämnden om uppsägningar av hyresgäster som inte alltid haft solid grund att stå på. För några år sedan hade Stockholms stad väldiga bekymmer med att – ofta nybildade – bostadsrättsföreningar sade upp hyreskontrakten med förskolor, som en del bostadsrättsägare anser vara störande inslag i bostadsmiljön.

En prövning i hyresnämnden är kostnadsfri, medan en prövning i tingsrätten – där en del tvister om hyresgästers rätt avgörs – kostar stora summor för den som förlorar." Källa:DN.

"Tidigt på morgonen den 17 april förra året hörde Leif Björkman hur en ruta krossades. Han tittade ut och såg lågor som slickade sig upp mot taket vid grannporten.

– Brandkåren kom efter fem minuter, men det brann väldigt mycket. Jag sprang ut och vi fick inte komma in och hämta något förrän nästa dag, minns han.

Leif Björkman väckte sin mor Eivor Karlsson som också bor i Upplands Väsby och fick sova på en tältsäng i hennes vardagsrum.

Nu har det snart gått ett år sedan branden förstörde tio bostäder. På Kavallerigatan är bostadshuset inplastat och återuppbyggnaden av bostäderna är inne i slutfasen.

Leif Björkman sover fortfarande i tältsängen hos sin mor.

– Det är klart att det är jobbigt. Vi trampar varann på hälarna. Det här är ju bara en tvårummare, säger Eivor Karlsson.

Ända till för några veckor sedan trodde Leif Björkman att han skulle få flytta tillbaka till den bostad han hyrt i många år, först av allmännyttiga Väsbyhem och sedan av bostadsrättsföreningen Kavallerigatan 2009. Men det får han inte. Bostadsrättsföreningen meddelade för några veckor sedan att de som hyr sina bostäder inte får flytta tillbaka eftersom de bostäder de hyrde inte längre finns. De hyresrätter som återställs efter branden ska säljas som bostadsrätter – för sjusiffriga belopp per bostad.

– Hyreskontraktet brann upp det också. Det känns oerhört orättvist mot Leif, säger Eivor Karlsson.

PO Brogren, som är vice ordförande i Hyresgästföreningen i Upplands Väsby, skräder inte orden.

– Det här handlar bara om pengar. Bostadsrättsföreningen kan få in flera miljoner genom att sälja en hyresrätt som bostadsrätt. Det bor flera tusen hyresgäster i bostadsrättsföreningar som har all anledning att vara oroliga. En hyresgäst som får lägenheten förstörd av en brand som hyresgästen inte har det minska ansvar för blir dessutom av med kontraktet. Det finns inte mycket heder längre, säger PO Brogren.

– Vi vill inte kommentera. Tack och hej, säger bostadsrättsföreningens ordförande Maria Mickels.

Åsa Thonfors, jurist på Fastighetsägarna Stockholm som biträtt bostadsrättsföreningen, betonar att föreningen agerat helt utefter vad lagen säger.

– Ett hyresavtal upphör om en lägenhet inte längre går att bruka. Det är en lagstiftning som används sedan över 100 år tillbaka, säger Åsa Thonfors.

Leif Björkman kan vända sig till domstol för att försöka få tillbaka sin bostad när den återställts efter branden. Men det avråder Hyresgästföreningen från. Särskilt efter en dom från mitten av mars i Svea hovrätt som gick helt emot hyresgästen.

Det fallet handlade om en brand i Sollentuna som uppstod i hyresgästens kök, när hyresgästen inte var hemma. Rök- och vattenskador gjorde lägenheten obeboelig och bostadsrättsföreningen ansåg att kontraktet då inte längre gällde.

Såväl Attunda tingsrätt som Svea hovrätt gick på bostadsrättsföreningens linje. Hyresgästen blev av med sin bostad och fick dessutom betala över 200.000 för motpartens rättegångskostnader.

– Det här är förfärligt. Det är det mest orättfärdiga och stötande i hela systemet, säger Susann Wikström, jurist på Hyresgästföreningen.

Lagen som gör att ett hyreskontrakt kan gå upp i rök vid en brand – eller annan svår skada på bostaden – är från 1907. För elva år sedan föreslog en statlig utredning en förändring i lagen som skulle göra att en hyresgäst som får sin bostad svårt skadad har rätt att flytta tillbaka – om bostaden återställts och hyresgästen inte orsakat skadan.

När den borgerliga alliansen vann valet 2006 dumpades utredningen i någon låda på Regeringskansliet. Där ligger den kvar trots att Social-demokraterna, som en gång tillsatte utredningen, sitter i regeringsställning sedan två och ett halvt år.

– Vi har stött på men den här regeringen verkar inte vilja göra något, konstaterar Susann Wikström.

Någon laglig rätt att flytta tillbaka har inte Leif Björkman. Hans hopp står till att kommunen kan hjälpa honom. En granne som också blev av med sitt kontrakt efter branden fick genom kommunen en lägenhet av Väsbyhem, men då hade grannen stått flera år i kö.

– Det enda de har erbjudit Leif är vårdboende eller vandrarhem. Det är bedrövligt, anser Suzanna Gylling, före detta kommunpolitiker i Upplands Väsby som är volontär och försöker hjälpa till.

Leif Björkman lider av svår yrsel sedan många år och lever på sjukersättning.

– I början kunde jag bara ligga men jag var yr ändå. Numera går det bra om jag tar min medicin. Det enda jag behöver hjälp med är städning, säger han.

Leif Björkman suckar när vi talar om kommunens erbjudande om vårdboende.

– Det där fattar jag inte över huvud taget. Vandrarhem, vårdboende. Det är ovärdigt en vuxen människa som aldrig legat efter med hyran. De gör skillnad på folk och folk, säger Eivor Karlsson bestämt.

Båda hoppas att det på något vis ska lösa sig, men de är djupt bekymrade. Snart upphör försäkringsbolaget att betala för magasineringen av Leif Björkmans tillhörigheter – en kostnad på över 5 000 kronor i månaden. Dessutom försvinner Eivor Karlssons ersättning för evakueringsboende.

– Jag har inget svar på hur vi ska klara oss, säger Eivor Karlsson."

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Njae, beror på vem han röstat på. Får faktiskt skylla sig själv om han röstat på någon av vänstermupparna och landsförrädarna i 7-klövern som vill leka "humanitär stormakt" med hans skattepengar, samtidigt som de skiter i honom.

Som man bäddar får man ligga 2017-04-27 14:53:31 Anmäl

Man lider med Leif.

2017-04-27 06:40:18 Anmäl

"They come to Sweden because Sweden promise everything for them: the HOUSE, the MONEY, the school. That is why they come."
meritwager.nu/allmant/nagra-paminnelser-fran-10-ar-tillbaka-nu-nar-yrvakenheten-borjar-sticka-upp-sin-nuna/
Syrierna som sa det skattade lite och sa att svenskarna är konstiga som vill att alla ska flytta hit och undrade varför svenska regeringen släppte in så många människor som de inte ens kan få in ordentligt i samhället och som det inte finns BOSTÄDER åt....
www.nyhetsverket.se/nyhet/25142/#comment17288

Die dummen Schweden 2017-04-19 22:07:02 Anmäl

"Saknar du pengar"..lelle vän, så kan du väl göra som en irakisk medborgare som fuskade till sig nästan 800.000 i bidrag från Sverige
www.friatider.se/bor-i-irak-fick-nastan-800000-kronor-i-bidrag-fran-sverige
Mannen är irakisk medborgare men har beviljats uppehålls­tillstånd i Sverige och har därför ett svenskt så kallat främlingspass. Efter att ha fått sitt uppehålls­tillstånd, och därmed rätt till svenska bidrag, flyttade han 2012 tillbaka till hemlandet men fortsatte att ansöka om svenska bidrag, trots att han inte längre hade rätt till dem eftersom han inte bor i Sverige.

På så sätt har mannen lurat till sig 399 900 kronor i sjukersättning, 116 200 kronor i bostadsbidrag och 164 230 kronor i bostadstillägg. Sammanlagt handlar det om 768 330 kronor i bidrag som irakiern lurat till sig. Fusket har möjliggjorts genom att mannen stått som folkbokförd i Nynäshamn, trots att han spenderat den mesta av tiden i sitt hemland.

Efter kontakter mellan gränspolisen, Migrations­verket och Försäkrings­kassan avslöjades bidrags­fusket och nu hoppas våra landsförrädare till naiva lurade myndigheter att den irakiske mannen kommer betala tillbaka pengarna som han lurat till sig.

Idioter. Dream on. Våra myndigheter praktiskt taget ber om att bli lurade av alla "papperslösa" kriminella lycksökare.

DU BETALAR - die dummen Schweden 2017-04-18 11:18:55 Anmäl

Allt fler unga och svenska kvinnor är bostadslösa - men det skiter våra "godhetsknarkande" politiker fullständigt i. För dem måste bara bidragsinvandrare gå före - annars kan de inte stoltsera med att lilla lilla sååå lilla sååå ynkliga lilla (S)(v)edala, kanske kanske kan...kanske?...måhända kan?...kanske...?...få kalla sig en "Humanitär Stooormaaakt" ojvej ojvej åååhhhhhhhhhhhh.Storknar.
svenska.yle.fi/artikel/2016/10/10/allt-fler-unga-och-kvinnor-ar-bostadslosa
Samtidigt, i ett kallt härbärge nära dig...
sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5765964
- Numera är nog närmare en tredjedel bostadslösa under 25 år, och en del är också kvinnor. Det är alltså en ny grupp som blir utan bostad. Medelålders män är för tillfället en grupp som minskar, även om de fortfarande står för hälften av alla bostadslösa, säger Sanna Tiivola som är verksamhetsledare vid Vailla vakinaista asuntoa ry.

Enligt Tiivola blir människor vanligen bostadslösa till följd av en livskris. Det kan handla om att man blir arbetslös, att ens partner dör eller skilsmässa.

Hemvändare står utan hem
www.svd.se/hemvandare-star-utan-hem
Hemlöshetsmottagningen i Stockholm ser en ökning av utblottade utlandssvenskar som flyttar hem. ”Man märker att ekonomin inte är på topp runt om i världen”, säger socialsekreteraren Åsa Bäckström.

– Många är chockade när de kommer tillbaka och inser att det inte fungerar som de upplevt att det gjort tidigare i Sverige. Vi har inget lager lägenheter att dela ut, säger Jessica Hellber. Förty de har alla gått bidragsinvandrarna...

Welcome home Loser :-) 2017-04-17 20:23:39 Anmäl

@"Leif Björkman sover fortfarande i tältsängen hos sin mor."

Jaha. Och?!?

Att denne bortskämda svensken Leif Björkeman bara har mage att klaga!?

Hen ska istället vara så glad över att hen överhuvudtaget har en säng att sova i samt tak över sitt gnällande bortskämda huvud!

Huuur många flyktingar hade inte varit sååå tacksamma i Leifs ställe!?

Sluta gnälla nu och dela med er till alla invandrare!

Öppna era snåla plånböcker & kalla hjärtan och låt nu de stackars skäggbarnen och bidragsmigranterna gå FÖRE er i bostadskön. Because they're worth it!

Dela nu snällt på den torra kakan :-) 2017-04-17 20:01:25 Anmäl

Malmö stad dammsuger staden på bostadsrätter åt nyanlända, det är prio 1. Loser-gnälliga-skattebetalande-svenskar såsom Leif Björkman, dem skiter man fullständigt i!
www.flashback.org/t2830988
Folkutbytet går bättre än (((de organiserade))) ens kunde drömma om. Alla lägenheter i Malmö går till blattar. Alla kommunala jobb går till blattar. Det går till en gräns och väl där då går det snabbt. Malmö kommer att bli nästa Detroit.

90 procent är negrer i Detroit idag. Resultat? Sök bilder...
www.nordfront.se/tjeckien-ledsnade-efter-12-invandrare-betalar-hellre-boter-att-slippa-ta-emot-fler.smr#comment-528790

Välkommen till (S)(v)erige :) 2017-04-17 19:45:36 Anmäl

Ja. Ibland synes karma vara en verklig "bitch". Och som ni falska bidragsvurmande vänstermuppar bäddar, får ni nu också ligga, oavsett era falska krokodiltårar.

"Facebookgruppen till stöd för Springare blev så sakteliga en kvarnsten runt halsen på den mer seriöst mångkulturskeptiska majoriteten i samhället och för Springare själv. Det skrevs saker där inne som kan mäta sig med I&I här och det är långt ifrån vad mainstreamsvensson riktigt fixar. Ja, det finns en jävla massa ilska och frustration där ute och den tryckkokare som debatten förvandlats till, gör en geyser av all den vanmakt folk nu kände att de kunde ge utlopp i form av tillmälen, hat och förakt. Det förekom massor med trollkonton med konstiga namn och profiler som uppenbart inte var riktiga personer, men också vanliga medborgare som skiter i vilket och inte räds hembesök av vare sig Expressen eller AFA.

Sannolikt låg också VÄNSTER'n själv, mer eller mindre organiserat, bakom en hel del av de grövsta inläggen (!!!). En black-ops syftande att misskreditera gruppen som ju samlade över 200k medlemmar på mindre än en vecka och snabbt blev en snackis på opinionshimmeln!

Nu har man desarmerat rörelsen till stöd för Springare, många som var på väg ut ur skalet och plirade mot ljuset där ute, drog blixtsnabbt in skallen igen när nazi och brun-kletet drogs fram av Eliten. Till och med föremålet själv gick ut och uppmanade folk att gå ur och då blev det ju kört!

Grattis, Gramsci-vänstern! En fin propagandaseger inkasserad! Nu kan ni köra Sverige vidare i utförsstupan med era jävla handhjärtan och kram-manifestationer till stöd för IS! SVIN!!!
www.flashback.org/t2810112p26

(((J-vla landsförrädare))) 2017-04-17 14:11:12 Anmäl

Notera dessutom: att secret society medlemmen (a freemason...) Donald Trump, vars hela familj är ingifta med (((zionister/judar/sekulära halvjudar))) och som främst har judar/zionister som sina rådgivare i Vita Huset:
www.nordfront.se/judiskt-maktovertagande-vita-huset-orsaken-till-trumps-forvandling.smr#comment-528835
..."blåste alla oss som trodde på FRED och en positiv utveckling mot en balanserad och mångpolär värld efter den katastrofala Obama-ministären.

Vänstern och globalisterna tycks istället ha flyttat fram sina positioner i och med Trump.

Tragiskt för världen, och ännu steg djupare ned i slaveriet under judendomen och sionismen."

Kalla fakta:
Vad heter huvudstaden i USA?
Svar: New York.
Fel den heter Washington.
Vaken medborgare: Också fel den heter Tell Aviv...

Pls. Wake up die dummen Schweden 2017-04-17 13:55:37 Anmäl

MentalPatienternas (MP) skadliga parti har dessutom tom föreslagit följande moraliskt skadliga förslag: "Svenskar som lever på bidrag har ofta krav på sig som att de måste söka jobb, delta i praktik, utbildningar eller andra insatser för att fortsätta få bidrag. Men eftersom illegala invandrare inte omfattas av "offentliga stödinsatser och den reguljära arbets­marknaden" kan sådana krav inte ställas på dem, enligt förslaget. I praktiken hotar Stockholm att bli en fristad för illegala invandrare från tredje världen som vill leva och bo gratis på andras bekostnad, utan krav på motprestation.

Enligt ett tjänste­utlåtande har "en större andel" av bidragstagarna "ett långvarigt behov" av bidrag. Den rödgrönarosa politiken skapar på så sätt en växande bidragsklass där många har sitt ursprung i tredje världen.

Moderaterna rasar mot den rödgrönarosa politiken i Stockholm. Partiet vill istället att de illegala invandrarna skickas hem igen eftersom de inte har rätt att vistas i Sverige.

– Det bygger upp ett parallell­samhälle där de som får avslag får ta del av allt större insatser och bidrag, konstaterar oppositions­borgarrådet Anna König Jerlmyr (M) för DN.

– Det sänder dubbla signaler i ett läge där vi har ett större mottagande än någonsin och där Social­demokraterna i Stockholm inte mäktar med att hantera alla som har fått uppehålls­tillstånd, fortsätter hon.

MP försvarar beslutet med FN:s barnkonvenation, som partiet hävdar kräver att Stockholms skattebetalare betalar för de illegala invandrarnas uppehälle.

– Barn till papperslösa tillhör de allra mest utsatta i vår stad. De syns inte i statistiken och de lever gömda, säger Åsa Lindhagen (MP), socialborgarråd i Stockholms stad.

MP vill även att mer pengar satsas på familjer som lever på bidrag. Sedan tidigare ingår bredband i bidraget, nu ska det även täcka inköp av dator samt fickpengar för att vara med i idrottsklubbar och kunna köpa födelsedags­presenter."
www.friatider.se/stockholms-stad-beviljar-bidrag-till-illegala-invandrare

Din bostadslösa stackare :P
Men, röstade du på 7-klövern, vilket du nog gjorde, så kan du dock ha' det med ditt självpåtagna klagande.

Karma is a bitch...vettu' 2017-04-17 13:38:37 Anmäl

KROKODILTÅRAR => Vänsterpartiet vill öka anhörig-, flykting- och humanitärinvandringen, men vill ha vissa *restriktioner för arbetskraftsinvandringen*.[*so sick*]
sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_invandringspolitik
Det enda som är sunt & frivilligt är just arbetskraftsinvandring. De flesta RIKTIGA ärligare stoltare flyktingar (och de är inte så många...) vill nämligen återvända till sitt en gång älskade hemland och inte fortsätta leva på bidrag här.

När det gäller extremist-vänstermupparna inom 7-klövern (främst S, V, MP, C) är det ALLTID någon annan som ska betala för deras falska farliga floskler och allmänna idiotier.

Dela nu istället upp Sverige i två läger, och låt dessa bidragsvurmare betala ur egen ficka, så kan vi andra bry oss om Sverige & de skattebetalande hårt arbetande svenska medborgarna istället (vilket inkluderar, alla nationaliteter)

Falska krokodiltårar- ta in honom i ERT hem dåra 2017-04-17 13:22:20 Anmäl

Du får väl gå till socialen och be om hjälp. Ooops, javisst ja, de har ju - också - havererat och går på knäna de' me'. Du bostadslöse (fel-)röstande svensk får väl snällt ställa dig sist i kön, bakom alla hucklen som bara måste få gå före, vetja.

Nä nu blommar löken, (((Avpixlat))) tillåter att ngn lyfter den judiska frågan...?
avpixlat.info/2017/04/16/21-oktober-1964-sveriges-odesdag/#more-201648
Citerar: ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Så inleds regeringsformen 1975:26. Trots det genomdrevs beslutet i denna grundlag om att Sverige ska vara ett mångkulturellt land – utan folkets hörande. Folkomröstning var inte ens på tal. Om höger- eller vänstertrafik fick vi folkomrösta – men inte om Sveriges vägval för framtiden. Inga debatter, ingen information, ingen mediabevakning förekom inför riksdagens omröstning om denna oerhört avgörande grundlagsändring.

DEN ANTOGS I TYSTHET OCH ENHÄLLIGT AV ALLA PARTIER UTAN ATT SVENSKA FOLKET INSÅG VILKEN TOTAL OMSTÄLLNING AV SVERIGE DET PÅ SIKT SKULLE INNEBÄRA.

Det insåg med säkerhet inte heller de folkvalda som så tanklöst fattade detta historiska beslut.”

[…]”Vägen mot dagens mångkulturella Sverige kan anses ha inletts den 21 oktober 1964. Då publicerades en uppmärksammad debattartikel i DN med rubriken “Utlänningsproblemet i Sverige”. Den var skriven av David Schwarz – polsk jude och överlevare från nazisternas koncentrationsläger. Han kom till Sverige 1950 och efter sjukhusvård för tuberkulos blev han mycket aktiv i utlänningsfrågan. Att just judar drev frågan om minoriteters rättigheter anses bottna i att de som förföljd folkgrupp kände sig mindre utsatta i samhällen där kulturell mångfald är accepterad. Dagens utsatta, judiska Malmöbor lär dock uppfatta detta som en smärtsam paradox.”

Dessutom: Europa måste bli mångkulturellt och judarna ska gå i bräschen för utvecklingen och leda oss, säger (((Barbara Lerner Spectre))) vid Paideia European Institute of Jewish Studies i Stockholm.
Se klipp: www.youtube.com/watch?v=5uzvJsQpxMY
”Jews will play a leading role in multicultural Europe says Jewish researcher Barbara Spectre ”

Rösta på 7-klövern - Bli bostadslös vetja! 2017-04-17 13:10:18 Anmäl

- Sveriges politiker, folk skall - först och främst- se till att ta hand om sitt eget folk och land.

- Skicka UT alla inkommande, inkomna, journalister, politiker pressredaktörer m fl älskare av mellanösten, ni skulle trivas bättre där än här. Man kan konstatera psykoser har slagit till, vettet har gått ut. Empatin är FALSK för dessa ivrare slantar inte upp ur egen ficka, trots att de har kapital. GÖR DET.
Varför ska vi andra som inte alls håller med tvingas betala för eländet?

I vissa europeiska länder har man både ÄRLIGARE och klokare politiker, som står med båda fötterna på jorden, och värnar sina nuvarande medborgare, främst: till skillnad mot våra falska, oärligare, "godhetsknarkande" Bilderbergspolitiker såsom vapenkrängaren & Wallenbergslakejen Löfvén eller Ruinfeldt & Co. med sina respektive dolda destruktiva agendor.

Tjeckien fick - i varje fall - nog efter tolv invandrare – slopar EU-asyl helt.
www.friatider.se/tjeckien-fick-nog-efter-tolv-invandrare-slopar-eu-asyl-helt
Målet: Noll invandrare
Tjeckiens vice premiärminister Minister Andrej Babis är av en liknande uppfattning och vill inte ha några tredje världen-invandrare i landet alls, efter att ha studerat vad som hänt i Tyskland, Frankrike och Sverige.

"Efter vad som hänt med Europa kan jag säga klart att jag inte vill se en enda asylsökare i Tjeckien, inte ens tillfälligt", skrev han på Expres.cz förra året.

Landets president Milos Zeman beskriver å sin sida massinvandringen från tredje världen som en (((organiserad invasion))) och vänder sig också kraftigt emot EU:s asylkvoter.

Röstade Du på 7-klövern, kan Du ha't. 2017-04-17 13:03:12 Anmäl

En svensk som inte tiger
avpixlat.info/2015/09/10/en-svensk-som-inte-tiger/
De största problemen vi har är bostadsbristen, arbetslösheten och påfrestningarna på ett eftersatt välfärdssystem.

Sverige har ont om bostäder. De som finns är dyra, både att hyra och att köpa. Sveriges ungdomar bor i stor utsträckning kvar i föräldrahemmet pga bristen på bostäder och den höga prisnivån på de få som finns på marknaden. I gruppen unga vuxna saknar ca 300 000 egen bostad. I Stockholm står över 430 000 personer i bostadskö. I Boplats Göteborg stod förra året 210 000 i kö. I de områden där det finns lediga bostadsbestånd är infrastrukturen under nedmontering och där skapas få eller inga arbetstillfällen.

Sverige har ont om arbetstillfällen. Det finns 9,8 miljoner människor i landet. Det finns ca 8,8 miljoner jobb. 350 000 personer i Sverige är arbetslösa. Ungdomsarbetslösheten är 112 000 personer. I Fas 3 finns idag ungefär 36 000 människor. I de större städerna som är tillväxtområden i den svenska ekonomin, där det skapas jobb, saknas det bostäder.

Sverige har en statsskuld på 1381 miljarder kr. Sveriges kommuner har en skuld på över 500 miljarder kr. Sjukvården, psykiatrin, förlossningsklinikerna, äldrevården, socialtjänsten, pensionssystemet, skolan, polisen, försvaret, järnvägen, vägunderhållet, kulturen, är områden där ekonomin är minst sagt ansträngd och personalen ofta går på knäna av för hög arbetsbelastning och brist på pengar.

Sverige borde snarast ändra kurs ...
www.flashback.org/t2725110p3
Kom ihåg att ni som etniska svenskar också kan få en bostad i innerstaden eller gratis akuttandvård. Det är bara att hävda att man är papperslös...

2017-04-17 12:44:12 Anmäl

Som man bäddar får man ligga.

Påstådda "asylsökare" kan man däremot fixa lägenheter till, de går före kön och kan tom få en fin lägenhet i innerstäderna.

Du verkar vara (hel-) svensk så dig skiter man nog i.

Så rösta rätt nästa gång.

Die dummen Schweden 2017-04-17 12:21:35 Anmäl