The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Visa filmen på SVT före årets kyrkoval!

Inrikes 2017-04-21 16:06:03 Visningar: 87 Anmäl nyheten


Före valet 2014 var det inte möjligt för SVT att visa regissören Stefan Jarls omdiskuterade och prisade dokumentärfilm "Godheten".

"Godheten" är en dokumentär som tar tempen på tidsandan av girighet, egoism och dyrkan av Mammon. Thommy Berggren medverkar i rollen som Den Girige och som sig själv, tillsammans med ekonomer och samhällsanalytiker samt ett par engelska professorer, Richard Wilkinson och Kate Picket.

"Godheten" fick inte visas i SVT före valet 2014. SVT ansåg att det stred mot deras krav på opartiskhet eftersom filmen kunde ses som ett inlägg i valrörelsen. När filmen visades på Göteborg International Film Festival fick den stående ovationer.

Dokumentären belönades också med Svenska kyrkans filmpris 2013 med motiveringen ”Med övertygande allvar och humor skildrar Stefan Jarl i "Godheten" vårt penningstyrda samhälle där människan och livets värden marginaliseras. "Godheten" får oss att se det vi förlorar.”

Kan filmen visas före kyrkovalet i år med tanke på Svenska kyrkans motivering till filmpriset?

Protokollsutdrag från kyrkorådet KR §25, 2014-03-17, som finns på församlingens hemsida:"Ersättare Ed Vivenius ville uppmärksamma församlingen på filmen ”Godheten” som fått Svenska kyrkans filmpris och föreslog en filmvisning i församlingens regi. Kyrkorådets ordförande tackade för förslaget, vilket han överlämnade till kyrkoherden för beredning." Men det fanns ingen beslutssats i paragrafen, vilket jag beklagar.youtu.be/-HvbEJAfeXk

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

VÅR ONDSKEFULLA (((JOURNALISTKÅR))): När slutade vårt eget folk äga tidningar, och när slutade de att anställa journalister av vårt eget folk?
www.flashback.org/t2833716
Det som vi är så många som reagerar över nu är att etablerade journalister tycks jaga och "granska" medborgare istället för att granska makten. SVT:s Karin Ekman m fl "granskar" "Rädda vården" och tycks sedan inte gå att nå per telefon för att besvara frågor om det inträffade.

SVT fortsätter sedan med att publicera sidor där det varnas för att folket kan reagera negativt; "Människor som är missnöjda kan samlas i Facebook-grupper och Flashback-trådar".

Och Expressen berättar att de kontaktat en arbetsplats där en person som inte gjort något brottsligt arbetar och frågat arbetsgivaren frågor i stil med om arbetsgivaren verkligen kan ha en person med dessa åsikter anställd.

Citerar nedan ur "Julia Caesar"s blogg;
snaphanen.dk/2015/08/29/
"När började journalisterna bekriga sitt eget folk?
Hur blev det så här? När började journalisterna svika sitt uppdrag att granska makten och istället smälta ihop med den politiska makten? När kröp de upp och gosade in sig som knähundar i maktens knä? När började journalisterna svika, vilseleda, bedra och bekriga sitt eget folk?

När jag började arbeta som journalist i slutet av 1960-talet var det annorlunda. När började det gå snett? När blev journalisterna maktspelare på politikernas planhalva? När började de granska folket åt makten?

Frågan gnager oupphörligt i mig, men jag har svårt att hitta ett svar. Var det på 1980- eller 90-talet? Jag känner många pensionerade journalister som precis som jag känner sig helt främmande inför dagens journalistik. Vi förstår inte vad som pågår, vi avskyr det, vi är ständigt förbannade. Ibland säger vi till varandra att vi är glada för att vi är så gamla att vi ska dö snart.

Det land vi föddes, levde och arbetade i finns inte längre."

Judefrågan går igen överallt i samhället 2017-04-24 20:33:42 Anmäl

Sent ska syndaren vakna

Regeringens bög-utredare ändrar sig – vill förbjuda tiggeri
www.friatider.se/regeringens-utredare-ndrar-sig-vill-f-rbjuda-tiggeri
2015 sa han att ett förbud mot tiggeri inte är en lösning. Nu har Martin Valfridsson (fd statssekreterare till Beatrice Ask), då nationell samordnare för utsatta EU-medborgare, ändrat sig och vill att Sverige förbjuder tiggeri.
www.qx.se/livsstil/20329/vip-mingel-pa-bukowskis/

Ja se bögar... 2017-04-24 19:23:47 Anmäl

FEGA, KRIMINELLA => Expressen och SVT i kampanj för att få aktivist som ringde på hos Thomas Mattsson sparkad från jobbet
www.friatider.se/expressen-och-svt-i-kampanj-for-att-f-aktivist-som-sokte-upp-thomas-mattsson-uppsagd
(((Expressen och Sveriges Television's ledare)))...har senaste veckan gjort flera publiceringar som syftar till att få en av frontfigurerna bakom nätverket Megafonerna uppsagd från sitt jobb. Anledningen är att han sökt upp Expressens chefredaktör Thomas Mattsson för att ställa frågor om kvälls­tidningens arbetsmetoder.

– De kommer nog bli livrädda för det är nog första gången de får se en invandrare.

Så skojar skåningen Bechir Rabani i ett videoklipp som lagts upp på Youtube när han står utanför Thomas Mattssons dörr. Anledningen till att han står där är att han vill ställa chefredaktören till svars för Expressens arbetsmetoder där personer som redaktionen av olika skäl ogillar hängs ut. Gruppen som skapat videon kallar sig Megafonerna och Rabani titulerar sig själv medborgar­journalist.

Tidigare i år gjorde Expressens vapenbrotts­dömde medarbetare Diamant Salihu ett liknande oanmält besök hemma hos Fabian Fjälling, en av personerna bakom Granskning Sverige som är ett snarlikt nätverk av personer som säger sig vilja granska och ifrågasätta etablerade medier. Syftet med hembesöket var att hänga ut honom då han, bland annat, ringt upp ett flertal journalister, debattörer och politiker för att ställa frågor. Samtalen har bandats och sedan lagts upp på Youtube.

– Nu tänker jag slå tillbaka med samma medicin. Spelplanen är densamma. Vi kan använda samma metoder mot dem. Kan de komma hem till oss så går vi hem till dem, säger Rabani i videon som förklaring till att han ringer på hemma hos Mattsson.

I videon, där han även ringer på hemma hos Salihu, berättar han att han själv inte känner Fjälling.

– Jag känner inte ens Fabian, men han är en del av oss, han är en del av yttrandefriheten, han är medborgare i Sverige, han ska skyddas och vi ska ställas oss bakom varandra, säger han.

Under den senaste veckan har Kultur­nyheterna i Sveriges Television samt vänsterliberala Expressen uppmärksammat Rabanis besök hos Mattsson i en gemensam satsning.

– Man gör det för att förstöra, för att hota, för att göra det obekvämt att syssla med den här typen av journalistik, hävdar Mattsson i SVT:s inslag.

Tittarna får aldrig veta att Rabanis hembesök ska ses mot bakgrund av att Expressen själva arbetar på samma sätt när de hänger ut personer som de ogillar. I inslaget får Rabani heller aldrig bemöta de anklagelser som riktas mot honom.

Några dagar senare följde Expressen upp med en artikel där Bechir Rabani hängs ut med namn och bild och där tidningen kontaktat hans arbetsgivare i syfte att få honom uppsagd från sitt jobb. Rabani är anställd av Båstads kommun som integrations­handledare på ett boende för så kallade ensamkommande flyktingbarn. Kommunen uppges nu överväga att sparka Rabani efter Expressens påtryckningar och SVT:s inslag.

– Just nu utreder vi. Vi jobbar skyndsamt med att titta på den här frågan och den här personen, kommenterar Henrik Andersson på kommunens avdelning "Bildning och arbete".

Bojkotta all kriminell (((PK-media))) 2017-04-24 13:52:23 Anmäl

@En fantastisk film som avslöjar de anonyma fegis. 2017-04-21 18:57:01.

Hur var det nu... om man är anonym så är man feg som inte vågar stå upp för sina åsikter?
Men är man offentlig person så är det praxis att inte stå upp för någonting? Eller rättare sagt, arbeta i det fördolda och sedan mygla om vad man står för.
Sveriges journalistkår är ett gäng hycklare utan ryggrad.

Expressens "stjärnreporter"blir ägd
www.youtube.com/watch?v=0kd5wmpkv9Y
Många har tyckt att Granskning Sverige borde få Guldspaden för genomarbetade och ytterst avslöjande program. Granskning Sverige är dock inte journalister, utan vanliga människor, som med ideella krafter ringer och ställer lite frågor till makthavare och journalister.

Guldspaden gick istället till Researchgruppen, fd AFA Dokumentation och David Baas, (((Expressen))), för deras illegala hackning av Discus kommentatorstjänst och hembesök hos lokala SD-politiker.
När "stjärnreportern" David Baas själv skall svara på frågor, framstår han som mycket svag i sin argumentation. Kanske är David Baas, och hans prisvinnande journalistik ännu ett bevis på en yrkesgrupp i fritt fall.

Varmt Tack för att ni finns Granskning Sverige!

Vi som står upp för G.S. 2017-04-21 20:58:40 Anmäl

RÖSTA UT LANDSFÖRRÄDARNA INOM 7-KLÖVERN

Viktiga ord från Jimmie Åkesson om vår tid, och hur vi tar oss ur den värsta samhällskris Sverige genomlevt i modern tid.
www.facebook.com/Sverigedemokraterna/videos/vb.676246449160270/967549100030002/?type=2&theater

2017-04-21 19:26:00 Anmäl

Ni falska "godhets"knarkare har blod på era händer

Det enda ni vill är att få meeera biiidrag och (s)uga ut alla andra äkta goda(re) medelklass-medborgare, som knappt får sin egen lön att räcka till för dem och deras familjer. Ni (s)uger ut genom att ständigt höja vanliga meddborgares skatter, som sedan mestadels går åt till vänskapskorruption och annat istället för det de skulle gå till - nämligen FOLKET.
Låt medborgarna behålla sina lön - och se till att våra parasitpolitiker skaffar sig själva ngt hederligare jobb.

Och. Hur många har inte (((kommunisterna))) mördat!
Om detta må ni berätta...

Vi glömmer inte. 2017-04-21 19:15:38 Anmäl

Tiggare reser hem efter att ha blivit avslöjade i NRK-dokumentär
www.aftenbladet.no/lokalt/Hjelpeorganiasjon--Tiggere-reiser-hjem-til-Romania-etter-NRK-dokumentar-542338b.html
Tiggare reser hem efter att ha blivit avslöjade i NRK-dokumentär

Enligt hjälporganisationen ”Robin Hood Huset” ska många zigenare nu ha köpt flygbiljett tillbaka till Rumänien efter att ha blivit avslöjade som bedragare i NRK-dokumentären Lykkelandet. Flera tiggare har sagt att de inte längre tycker att det är tryggt att vara i Bergen i Norge efter att dokumentären visades, säger ledaren Marcos Amano.

— Idag har minst elva personer köpt flygbiljetter hem till Rumänien med praktisk hjälp från personalen på Robin Hood-huset. De säger att det är otryggt och obehagligt att vara i Bergen nu.

NRK-dokumentären Lykkelandet som under förra tisdagen visades på Brennpunkt ska ha öppnat upp ögonen på en stor skara norrmän runtom i hela landet.

I DOKUMENTÄREN VISAS HUR TIGGARNA BEVISLIGEN UTNYTTJAR NORRMÄNNENS GODHET OCH SAMTIDIGT SKRATTAR ÅT DET.
Dokumentären visar även hur de sysslar med organiserad kriminell verksamhet i Norge och därmed håvar in MILJONER. Dokumentären kan du se här.
tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mddp11000617/18-04-2017

NRK skriver på sin hemsida att Brennpunkt år 2015 uppmärksammade ett hus i Bergen där det bodde väldigt många människor. Det ska ha lett till ett två års spaningsarbete och kartläggning av ”tiggarmiljön” i Bergen, och organiserad kriminalitet visade sig vara ett faktum.

Efter att ha blivit avslöjade påstår Marcos Amano att tiggarna ska ha känt sig hotade och vill nu återvända till Rumänien. Tiggarna förväntar sig givetvis att det är den norska hjälporganisationen som ska betala flygbiljetterna hem.

— Flygbiljetterna från Torp till Bukarest är rimliga. De kostar ner till 149 kronor, säger Amano.

Die dummen Schweden 2017-04-21 19:06:47 Anmäl

En fantastisk film som avslöjar de anonyma fegis.

2017-04-21 18:57:01 Anmäl

Stasitevens förlorade heder

Här blev Stasiteven - återigen - tagen med en vilseledande ”Fake News”.
www.facebook.com/I.allmanhetens.tjanst/videos/434585060228321/
SVT vilseleder invandrade ”nya svenskar”, i själva verket har bara 37% förtroende för Löfven, INTE drygt 60%

Alla vet att röstbo(s)kapen av utrikesfödda mestadels röstar rödgrönt. Nästan 7 av 10 gör det enligt SVT:s vallokalundersökning från valet 2010 (1).

SVT tycks göra sitt bästa för att den trenden ska bestå.

Läs vidare själva…

Lögn och fake medier, kastar sten i glasbur - igen.
Patetiskt.

"Godhets"knarkarna har blod på händerna 2017-04-21 18:54:23 Anmäl

Förvånansvärt att Stasiteven gjorde rätt där.

De flesta falska floskler & s.k. godhetsknarkare har ju numera - dessutom - blod på sina "godhetskarkande" händer.
unvis.it/expressen.se/nyheter/gw-saker-sapo-fick-tips-om-akilov--fore-dadet
Nog är nog nu!...har vi också fått av de illasinnade lögnarna på de kriminella stalkarna inom PK-medierna, som ens inte drar sig för att kasta sten i glashus. Vilket är skrattretade om det inte vore för dess ödesdigra resultat.

För nu försöker man få en till sanningssägare att mista hans jobb, bara för att han har kört med samma uppsökande metoder (dock mycket fredligare och lagligare) än vad Expressen och deras dataintrångs- och inbrottsbenägna hantlangare, brukar sänka sig till:
www.expressen.se/nyheter/man-bakom-hatkampanj-jobbar-med-flyktingbarn/
De ENDA som brukar börja med att köra med hatkampanjer är Expressen & Co. och inga andra.

"Säpo hade underrättelseuppgifter om terrormisstänkte Rakhmat Akilov, men de lades åt sidan."
unvis.it/expressen.se/nyheter/gw-saker-sapo-fick-tips-om-akilov--fore-dadet

What goes around, comes around.
Det här är - återigen - Davids kamp mot Goliat...
Och vi äktare GODA håller självklart på David alias Bechir Rabani och/eller Fabian Fjälling, eller numera brännmärkte Working Class hero'n => underskötaren Fredrik Antonsson med flera vanliga goda medborgare, till skillnad mot djävlarna på (((Expressen & Co))) och Stasiradion+teven!

DE har blod på sina händer! 2017-04-21 18:44:38 Anmäl