The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Visa filmen i kyrkan före årets kyrkoval!

Inrikes 2017-04-21 16:06:03 Visningar: 1 346 Anmäl nyheten


Före valet 2014 var det inte möjligt för SVT att visa regissören Stefan Jarls omdiskuterade och prisade dokumentärfilm "Godheten".

"Godheten" är en dokumentär som tar tempen på tidsandan av girighet, egoism och dyrkan av Mammon. Thommy Berggren medverkar i rollen som Den Girige och som sig själv, tillsammans med ekonomer och samhällsanalytiker samt ett par engelska professorer, Richard Wilkinson och Kate Picket.

"Godheten" fick inte visas i SVT före valet 2014. SVT ansåg att det stred mot deras krav på opartiskhet eftersom filmen kunde ses som ett inlägg i valrörelsen. När filmen visades på Göteborg International Film Festival fick den stående ovationer.

Dokumentären belönades också med Svenska kyrkans filmpris 2013 med motiveringen ”Med övertygande allvar och humor skildrar Stefan Jarl i "Godheten" vårt penningstyrda samhälle där människan och livets värden marginaliseras. "Godheten" får oss att se det vi förlorar.”

Kan filmen visas före kyrkovalet i år med tanke på Svenska kyrkans motivering till filmpriset?

Protokollsutdrag från kyrkorådet KR §25, 2014-03-17, som finns på församlingens hemsida:"Ersättare Ed Vivenius ville uppmärksamma församlingen på filmen ”Godheten” som fått Svenska kyrkans filmpris och föreslog en filmvisning i församlingens regi. Kyrkorådets ordförande tackade för förslaget, vilket han överlämnade till kyrkoherden för beredning."

Men det fanns ingen beslutssats i paragrafen, vilket jag beklagar.

Vid senaste Kyrkorådet 2017-04-25 KR § 50
Information och rapporter............
"Ed Vivenius undrade över ett tidigare ställt förslag gällande att församlingen skulle arrangera en filmvisning av ”Godheten” som fått Svenska kyrkans filmpris.
Ordföranden föreslog att frågan tas upp som ett ärende i kyrkorådet efter sommaren.
Kyrkorådet beslutade att återremittera frågan om filmvisning till efter sommaren."..............youtu.be/-HvbEJAfeXk

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Stefan Löfven utbuad på Sergels torg
www.nordfront.se/stefan-lofven-utbuad-pa-sergels-torg.smr

2017-05-23 19:26:29 Anmäl

Det verkar fortfarande finns många nazister i SD. Stackars Jimmie.

Samtiden 2017-05-11 05:32:05 Anmäl

En farlig film om sanningen.

2017-05-11 05:30:40 Anmäl

@2017-05-03 11:51:35

Nej flertalet inom SD ljuger inte, det brukar däremot deras judinna Paula Bielber göra, då hon är i färd med att intrigera samt manövrera ut både Kasselstrand och andra som i affekt råkat kalla henne "judehora" (onödigt vulgärt epitet dock!)
www.nordfront.se/paula-bieler-ar-en-judehora.smr
Var det inte denna judinna som också kallade NMR för "terrorister"?

"Bieler var även inblandad i kuppförsöket mot ungdomsförbundet när SDU:s förbundsordförande och vice förbundsordförande, Gustaf Kasselstrand och William Hahne, skrev en debattartikel som var kritisk till Israel. Artikeln gjorde judar och sionister inom partiet rasande, varpå de iscensatte en kupp i mars 2012: planen var att låta den extremliberala judinnan Paula Bieler ersätta Kasselstrand som förbundsordförande. Kuppförsöket misslyckades dock, bland annat tack vare att kuppen i förväg avslöjades på Flashback.

Bieler har sedan dess gjort sig känd för att försöka ideologiskt omstöpa Sverigedemokraterna enligt judisk-liberal idélära, bland annat genom sin roll som chefredaktör för partiorganet SD-kuriren."

En intrigmakerska som inte är bra för SD 2017-05-04 13:19:07 Anmäl

F.d. kommunisten Jan Sjunnesson är ett lågvattenmärke. Självklart ogillar varken Ingrid eller Conrad judar, Ingrid vågar dock ifrågasätta vissa händelser i historien - något som Sjunnesson verkar ha svårt att bemästra. Sjunnesson är en feg TÖNT.
www.flashback.org/t2636463p91
Denne fd kommunist har enbart i princip haft ströjobb mellan 1983 och 2014, vad har du gjort däremellan? Levt på bidrag som Lars Ohly så gärna och helst bara gör numera, också?


Mer civilkurage krävs 2017-05-03 18:23:21 Anmäl

Från att Jörgen Kromann hade varit en "normal vänsterpartist" fick han plötsligt epitetet "högerextrem"...
www.youtube.com/watch?v=ohWKf0nbhSU
F-n ta er (((systemmedia))) såsom Dagens lögnNyheter som så medvetet förstört Sverige
www.nordfront.se/ingrid-carlqvist-kommer-med-unika-avslojanden-om-den-judiska-foreningen-paideia.smr
JUDISK MAKT. Ingrid Carlqvist har gjort efterforskningar om Paideia och kommit fram till att organisationen som lobbar för mångkultur i Sverige mer eller mindre bildades efter att svenska staten utpressats till att finansiera den judiska föreningen.
www.youtube.com/watch?v=rHvfBtwspPM
"Ingrid Carlqvist - Scandal in Sweden When Ingrid Questions the Unquestionable"
www.nyhetsverket.se/nyhet/25168/#comment17441

VARFÖR ÄR DEN (((MAKT))) SOM NU FÖRSTÖR SVERIGE FRÄMST RÄDDA FÖR NATIONALISTER & NMR, (men inte SD & 7-klövern)?

Varför är (((de))) så rädda för nationalsocialister? 2017-05-03 14:12:01 Anmäl

Apropå fegt systembetingat sanktionerat våld mot oliktänkande samt dåligt omdöme bland dem som är satta att representera Sverige:

(S)KANDAL. ”Jag är stolt över min dotter Lisa som arbetar på Amnesty International” twittrade ambassadör Per Thöresson en bra bit efter midnatt på lördagsmorgonen. Samtidigt taggade han Nordfront i inlägget och utlovade ännu mer stöd åt Expo och ”Inte rasist, men…” i framtiden."
www.nordfront.se/ambassador-par-thoresson-min-dotter-jobbar-amnesty-international.smr
Det fattades bara det. Amnesty international är en judisk organisation. Expo, Afa & Amnesty alltså….tråkigt Per. Folkförräderi är otrevliga saker.

Helt absurt att någon som offentligt ger sitt stöd till våldsbejakande extremism får vara kvar på denna position. Min uppfattning är att denna affär, om den får fortgå, rämnar vår nuvarande stats legitimitet i grunden. Får hoppas att den i framtiden kommer vara en av de saker som fick gemene man att inse att ”demokratin” snarare är en våldsam diktatur där oliktänkande utsätts för våld, dessutom sanktionerat av både polis & (S)äpo.

2017-05-03 12:56:40 Anmäl

Enbart den (((delen))) som infiltrerat ZD, ja...och som har mage att stå och vifta med ett annat lands flagga på en svensk valvaka!

Nationalsocialisterna är i varje fall inte landsförrädare så som 7-klövern bevisat sig vara. NMR behövs som motvikt till ett alltför (((infiltrerat))) SD.

SD borde också lägga till att ingen ska kunna bli svensk statsminister som inte är född i Sverige, såsom USA har i sin grundlag.

Varför skriver du anonymt, fegis...

2017-05-03 12:22:21 Anmäl

Varför ska man rösta på nazister? SD menar att dom är demokratins fiender. Ljuger SD.

2017-05-03 11:51:35 Anmäl

Retar upp kommunister på deras heliga dag!
www.youtube.com/watch?v=cWePXwGn5lw

Den nödvändiga intoleransen 2017-05-03 11:28:18 Anmäl

Nationalsocialisterna försöker dock återskapa det. Likaså SD

Kommunisterna och 7 klövern, har dock sett till att folkhemmet försvinner.

Rösta rätt nästa gång 2017-05-03 10:36:50 Anmäl

En viktig film. Det tror jag Sjunne håller med. Folkhemmet försvann. Vart.

2017-05-03 09:57:31 Anmäl

@Conny 2017-04-25 17:16:37

Såklart J.S. kommer kunna vara kvar på (((Avpixlat))).
Det är ju de andra kritiska som i sådana fall inte lär få vara kvar. Precis såsom SD har sparkat ut enbart svenskar såsom Kasselstrand & Co, samt Anna Hagwall.

Conny borde kolla vilken kritisk artikel som (((Avpixlat))) redaktionen tvingades/beslöt sig för att ta ner, efter kritiken, som startades av en jude...

"To find out who rules over you, simply find out (((who))) you are not allowed to criticize."

Conny spelar förhoppningsvis bara dum? 2017-04-28 22:19:26 Anmäl

Jan Sjunesson skriver på avpixlat. Whistleblower har länkat till hans artiklar ibland.

2017-04-27 15:54:32 Anmäl

ONDSKEFULLA HYCKLARE:
Här gör svenske diplomaten reklam för AFA
www.friatider.se/h-r-g-r-svenske-diplomaten-reklam-f-r-afa
- Per Thöresson, 54, är Sveriges nye Tysklandsambassadör
- Nu sprids bilder där han poserar med reklam för extremvänsterns kriminella våldsnätverk AFA
- På Facebook gillar Thöresson även vänsterextrema Expo

[...]"AFA är idag den mest tongivande organisationen inom den våldsbejakande så kallade autonoma vänstern, som av Säkerhets­polisen (Säpo) beskrivs som det största hotet mot Sveriges demokrati. Grupperingen är känd för en lång rad grova våldsdåd mot politiska meningsmotståndare. Systerorganisationen Revolutionära Fronten fick nyligen lägga verksamheten på is efter att en stor del av medlemmarna i samband med en stor Säpo-operation dömts till fängelse för våld mot enskilda.

På sin Facebook-sida "gillar" Per Thöresson själv också den vänsterextrema stiftelsen Expo, som grundades av AFA-veteraner, och bloggen "Inte rasist men".

Fria Tider har sökt Per Thöresson via ambassaden i Berlin. Pressrådet Carl Michael Gräns svarar, apropå dotterns påstådda engagemang inom våldsvänstern, å 54-åringens vägnar:

"Ambassadören kommenterar inte frågor som rör hans familj."
www.youtube.com/watch?v=m-fTOiGjXsI
Enligt pressrådets mejlsvar sympatiserar Thöresson dock inte själv med AFA. På frågan om ambassadören skulle ha ställt upp på en bild med en person som bär ett hakkors eller någon annan nazistsymbol blir svaret endast "nej"."
www.nordfront.se/efter-nordfronts-avslojande-regeringen-vagrar-ta-avstand-fran-afa.smr

"Nordfront avslöjar: Diplomatdottern som bedriver politisk terrorism"
www.nordfront.se/diplomatdottern-som-bedriver-politisk-terrorism.smr

2017-04-27 15:51:14 Anmäl

ONDSKAN spelar högt...
Regeringen vägrar ta avstånd från AFA - det vänsterextrema autonoma våldsnätverket som så gärna bedriver politisk terrorism gentemot sina politiska motståndare.
www.youtube.com/watch?v=m-fTOiGjXsI
Efter Nordfronts avslöjande - igår - så har både Fria tider och Feministinspektionen undersökt frågan kring Sveriges ambassadör i Berlin och hans antifascistiska kontakter vidare.
www.nordfront.se/efter-nordfronts-avslojande-regeringen-vagrar-ta-avstand-fran-afa.smr
Nordfront kunde igår avslöja att Per Thöresson, som nyligen utsågs till Sveriges ambassadör i Berlin av Stefan Löfvens regering, har en dotter som är aktiv inom AFA-nätverket i Göteborg. Thöresson poserar också helt öppet på Facebook tillsammans med henne då hon har på sig en tröja med AFA:s symbol. Dessutom ”gillar” han hennes bilder på antifascistiskt och våldsbejakande klotter på Facebook.
www.nordfront.se/diplomatdottern-som-bedriver-politisk-terrorism.smr
Fria Tider uppmärksammade tidigare idag Nordfronts artikel och fick även tag i Thöressons pressråd Carl Michael Gräns som på fråga om Thöressons dotters kriminella engagemang svarar att ambassadören ”kommenterar inte frågor som rör hans familj”.

På fråga ifall Thöresson hade kunnat posera på bild tillsammans med en person som bär en ”nazistisk” symbol svarar pressrådet kort och tydligt ”nej”.

Fria Tider har även lyckats att få en kommentar av UD i ärendet. Sofia Karlberg, gruppchef på UD:s presstjänst, skriver kort:

"UD-anställda har rätt till sina privatliv. Vi kommenterar inte sånt som inte har med verksamheten att göra."

Den politiska maktens dubbelmoral vad gäller så kallad våldsbejakande extremism tydliggörs även när Feministinspektionen ringer upp Katarina Axelsson på UD:s presstjänst. På fråga ifall regeringen också stöder AFA med tanke på Thöressons Facebookbilder så svarar Axelsson:

— Vi har fått.. eh… blivit uppmärksammade om det här nu men jag kan inte svara dig just nu utan bäst är om jag kan få ditt nummer så kan jag ringa upp.

Jenny från Feministinspektionen insisterar på att få svar på frågan huruvida regeringen delar AFA:s värdegrund, med tanke på att det är en våldsam och extremistisk organisation, men Axelsson framhärdar i att inte ge besked i frågan.

I skrivande stund har ingen officiell kommentar kommit från UD. Nordfronts avslöjande har inte heller kommenterats i etablissemangsmedia.

Not: "AVSLÖJANDE. De hänger ut politiska motståndare men är själva extremt ljusskygga – i samarbete med Grävredaktionen och Nordiska motståndsrörelsens Näste 2 kan nu Nordfront avslöja att en av de drivande personerna bakom AFA i Göteborg är dotter till Sveriges ambassadör i Berlin. "

2017-04-27 15:40:19 Anmäl

ONDSKAN
(en filmatisering är på G. och väntas komma att visas innan valet 2018 på sekt"universitet" Södertörn)

- "Det viktiga i vilket fall som helst, är att beskylla vänstern/miljöpartiet för Zaidas död. Hon är ett offer för klassisk vänsterpolitik, vilket handlar om svaghet, ondska och död. Zaida är ett offer för vänsterpolitiken, som lurar i folk (främst kvinnor) att tro att den vita kristna mannen är en ond folkmördande kolonial våldtäktsman, medan muslimer/negrer är goda, oskyldiga och förtryckta människor. När man har blivit itutad det politiskt korrekta vänstertänket sedan barnsben, är det inte konstigt alls att man ger sig ut på motorcykeläventyr i Kongo, och leker do-gooder. "
www.flashback.org/sp60572767

källa: EliasAlucard 2017-04-27 15:05:52 Anmäl

Sluta konspirera nu era småmuppar. Jag har lösningen: Den farliga namnstjälaren har uppenbarligen tagit fel nick-name. Skulle varit en kommentar "ursprungligen postat av nilserikkk" och inte dendära "sjunnedotcom" (vem det nu är???)
www.flashback.org/sp60552622
Sesså problem solved.

Spring nu och fortsätt kladda ner era Seppo-felstavade små kommentarer på 10 år gamla inaktuella artiklar.

HAVE A NICE DAY!!! 2017-04-27 14:59:28 Anmäl

Någon socialist som vill den Sverigevänliga rörelsen illa utger sig för att vara Sjunesson.

2017-04-27 13:47:21 Anmäl

Sjunesson har inte skrivit på NV. Någon utger sej för att vara han.

2017-04-27 06:37:47 Anmäl

Hur kan en feg anonym fake "Conny" överhuvudtaget veta det, när h*n inte ens har kommunicerat med J.S.

Just another Fake Comment...mao

ha ha 2017-04-26 09:44:14 Anmäl

Jan Sjunesson har inte skrivit på Nyhetsverket. Fakenews.

2017-04-26 07:09:04 Anmäl

@2017-04-25 20:41:03

Vad heter du anonyma själv som inte tillåter andra att skriva som de vill?
Var bor du?
Vill du lämna personnummer också?
Så du vill förbjuda poliser och journalister mfl att skriva anonymt på flashback också?

Bättre kan du väl provocera avslöjade lilleman

Den som sa't va't...som vanligt 2017-04-25 21:36:41 Anmäl

Äh. Det var jag.
Men jag ångrade mig att jag överhuvudtaget nedvärderade mig att skriva på denna kommunistsajt. men så kunde jag inte radera mitt inlägg, som jag är van vid att kunna göra på flashback. Kommer dock inte att kommentera här mer. Bye bye.

Jan Sjunesson 2017-04-25 21:32:21 Anmäl

Det är ett återkommande problem i har på NV att räddhågsnade anonyma gör så.

2017-04-25 20:41:03 Anmäl

Det är inte jag.
Det är någon som copycat mitt alias.

2017-04-25 20:08:24 Anmäl

Sjunnedotcom alias Jan Sjunesson. Kul att se att du hittat hit. Hur ser du splittringen på avpixlat? Du har fördömt antisemitism och andra har försvarat den? Kommer du kunna vara kvar på avpixlat.

Conny 2017-04-25 17:16:37 Anmäl

Erik Marlandson : -"Det är så underbart att gamla ljugmedia skjuter sig i foten hela tiden. Tänk att de kan vara så episkt korkade att de gnäller och gråter över att de fått smaka på lite av sin egen förföljelse av medborgare. Det är som om mobbaren springer och gnäller om att han fick ont i handen när han slog tänderna ur sitt offer."
www.nyatider.nu/bojkottar-bokmassan-efter-video-dar-thomas-mattsson-besoks-gjorde-sjalv-hembesok-hos-julia-caesar-och-hangde-ut-henne/

Härligt kommentarsfält i Nya Tider :-) 2017-04-25 14:39:10 Anmäl

PARASIT-HYCKLAREN => Annika Hamrud ämnar bojkotta Bokmässan efter video där Thomas Mattsson besöks – Men gjorde själv hembesök hos Julia Caesar och hängde ut henne
www.nyatider.nu/bojkottar-bokmassan-efter-video-dar-thomas-mattsson-besoks-gjorde-sjalv-hembesok-hos-julia-caesar-och-hangde-ut-henne/
Annika Hamrud har arbetat på Dagens Nyheter och skrivit artiklar för både Aftonbladet och Expressen. Hon är även en av de författare som bojkottar Bokmässan i protest mot Nya Tider efter ett mediedrev där tidningens viceredaktör påstås ligga bakom en "hatkampanj" där palestinske Bechir Rabani uppmanar fler att söka upp och ställa frågor till offentliga journalister. Nu visar det sig att Hamrud själv har deltagit i hembesök och till och med kontaktat en äldre kvinnas före detta arbetskamrat och grannar för information.

I augusti 2015 skriver skribenten Julia Caesar en krönika med rubriken ”Mardrömmen”.
snaphanen.dk/2015/08/29/sondagskronika-mardrommen/
I den berättar hon om drevet som stormedia startat mot henne, och hur hon blivit utsatt för förföljelse och trakasserier av journalister som ville avslöja hennes identitet och publicera hennes namn och bild. En av de journalister hon nämner åkte hem till hennes hem två gånger, och hörde även av sig till en av hennes väninnor för att fiska efter mer information. Denna journalist är Annika Hamrud, som nyligen skrev på en lista där hon låter meddela att hon kommer att bojkotta Bokmässan i år. Anledningen är att Nya Tiders viceredaktör var på plats med kamera för att dokumentera när en video spelades in där Expressens chefredaktör får besök av medborgarjournalisten Bechir Rabani, som hade ett par frågor att ställa angående Expressens metoder att röja folks identiteter och hänga ut dem.

"Upprinnelsen till den svinaktiga kampanjen mot Julia Caesar lär vara, enligt vad hon sagt själv i sin poddradio, att det kom till chefredaktör Wolodarskis kännedom att många höga företrädare i svenskt näringsliv läste hennes krönikor i Snaphanen. Det var skakande information för denne "liberal" och så sattes några journalister på uppdraget att en gång för alla tysta denne dissident."

(((Bonniermediernas))) kriminella stalkande går igen! 2017-04-25 14:31:25 Anmäl

VISA FILMEN FÖR ALLA LURADE I RÖSTBOSKAPEN:

Debatten TV-sändes nämligen , via webben och kan ses i efterhand här:
www.stockholm.se/-/Nyheter/Politik-och-beslut/Referat-fran-kommunfullmaktiges-sammantrade-6-oktober-2014/
Klicka på länken längst ned på sidan och sedan är det ärende UTL 2016:139 (ganska långt ned på ärendelistan)

Hade den debatten TV-sänts av Stasitelevisionen, innan ett val, så hade SD fått egen majoritet och resten av politikerna körts till närmaste psykakut.

Skrämmande att folk röstar på på politiker som borde iklädas tvångströja och tung medicinering.

Just saying... 2017-04-25 13:19:50 Anmäl

Politikerna är livrädda att vanligt folk skulle få reda på den verkliga kostnaden.
Riksdagshuset skulle brinna om den siffran kom ut.

Det är härligt att det finns ett parti som ifrågasätter varför svenska folket ska arbeta tills de är 69 år och bli av med pensionspengar. Speciellt när världens halta o lytta kan komma hit o bli matade.

sjunnedotcom 2017-04-25 13:10:41 Anmäl

(S)(V)ERIGE ÄR INTE FRISKT. ALLS.
www.flashback.org/t2833895
En hetsig debatt utbröt i Sthlms stadshus när SD genom Martin Westmont föreslog att en utredning skulle beräkna vad flyktingmottagandet kostar staden.

Den röd-grön-rosa alliansen skrädde inte orden utan drog till med det vanliga grova artilleriet med tillmälen som "vidrigt" "absurt" och "skitsnack" etc...

De anser det tydligen försvarbart att medvetet fortsätta mörka den extremt mycket stora kostnaden när alla andra utgifter granskas under lupp och ibland dras i långbänk.

Jämför med tex Danmark, där talas det om flyktingkostanderna m.m.helt öppet. Är ju en självklarhet att man diskuterar stora utgiftsposter i ett välfärdsland!

Hur kan vänstern i grannlandet vara så totalt olika vänstern i vårt land?!

Med tanke på Danmarks storlek och betydligt restriktivare invandringspolitik så lär Danmarks totala siffra säkert motsvara den för bara våra tre storstäder.

Så frågan är hur många miljarder det handlar om för Sthlm. 5? 10?? 15??? Mer...?!

Die Dummen Schweden 2017-04-25 13:00:16 Anmäl

VÅR ONDSKEFULLA (((JOURNALISTKÅR))): När slutade vårt eget folk äga tidningar, och när slutade de att anställa journalister av vårt eget folk?
www.flashback.org/t2833716
Det som vi är så många som reagerar över nu är att etablerade journalister tycks jaga och "granska" medborgare istället för att granska makten. SVT:s Karin Ekman m fl "granskar" "Rädda vården" och tycks sedan inte gå att nå per telefon för att besvara frågor om det inträffade.

SVT fortsätter sedan med att publicera sidor där det varnas för att folket kan reagera negativt; "Människor som är missnöjda kan samlas i Facebook-grupper och Flashback-trådar".

Och Expressen berättar att de kontaktat en arbetsplats där en person som inte gjort något brottsligt arbetar och frågat arbetsgivaren frågor i stil med om arbetsgivaren verkligen kan ha en person med dessa åsikter anställd.

Citerar nedan ur "Julia Caesar"s blogg;
snaphanen.dk/2015/08/29/
"När började journalisterna bekriga sitt eget folk?
Hur blev det så här? När började journalisterna svika sitt uppdrag att granska makten och istället smälta ihop med den politiska makten? När kröp de upp och gosade in sig som knähundar i maktens knä? När började journalisterna svika, vilseleda, bedra och bekriga sitt eget folk?

När jag började arbeta som journalist i slutet av 1960-talet var det annorlunda. När började det gå snett? När blev journalisterna maktspelare på politikernas planhalva? När började de granska folket åt makten?

Frågan gnager oupphörligt i mig, men jag har svårt att hitta ett svar. Var det på 1980- eller 90-talet? Jag känner många pensionerade journalister som precis som jag känner sig helt främmande inför dagens journalistik. Vi förstår inte vad som pågår, vi avskyr det, vi är ständigt förbannade. Ibland säger vi till varandra att vi är glada för att vi är så gamla att vi ska dö snart.

Det land vi föddes, levde och arbetade i finns inte längre."

Judefrågan går igen överallt i samhället 2017-04-24 20:33:42 Anmäl

Sent ska syndaren vakna

Regeringens bög-utredare ändrar sig – vill förbjuda tiggeri
www.friatider.se/regeringens-utredare-ndrar-sig-vill-f-rbjuda-tiggeri
2015 sa han att ett förbud mot tiggeri inte är en lösning. Nu har Martin Valfridsson (fd statssekreterare till Beatrice Ask), då nationell samordnare för utsatta EU-medborgare, ändrat sig och vill att Sverige förbjuder tiggeri.
www.qx.se/livsstil/20329/vip-mingel-pa-bukowskis/

Ja se bögar... 2017-04-24 19:23:47 Anmäl

FEGA, KRIMINELLA => Expressen och SVT i kampanj för att få aktivist som ringde på hos Thomas Mattsson sparkad från jobbet
www.friatider.se/expressen-och-svt-i-kampanj-for-att-f-aktivist-som-sokte-upp-thomas-mattsson-uppsagd
(((Expressen och Sveriges Television's ledare)))...har senaste veckan gjort flera publiceringar som syftar till att få en av frontfigurerna bakom nätverket Megafonerna uppsagd från sitt jobb. Anledningen är att han sökt upp Expressens chefredaktör Thomas Mattsson för att ställa frågor om kvälls­tidningens arbetsmetoder.

– De kommer nog bli livrädda för det är nog första gången de får se en invandrare.

Så skojar skåningen Bechir Rabani i ett videoklipp som lagts upp på Youtube när han står utanför Thomas Mattssons dörr. Anledningen till att han står där är att han vill ställa chefredaktören till svars för Expressens arbetsmetoder där personer som redaktionen av olika skäl ogillar hängs ut. Gruppen som skapat videon kallar sig Megafonerna och Rabani titulerar sig själv medborgar­journalist.

Tidigare i år gjorde Expressens vapenbrotts­dömde medarbetare Diamant Salihu ett liknande oanmält besök hemma hos Fabian Fjälling, en av personerna bakom Granskning Sverige som är ett snarlikt nätverk av personer som säger sig vilja granska och ifrågasätta etablerade medier. Syftet med hembesöket var att hänga ut honom då han, bland annat, ringt upp ett flertal journalister, debattörer och politiker för att ställa frågor. Samtalen har bandats och sedan lagts upp på Youtube.

– Nu tänker jag slå tillbaka med samma medicin. Spelplanen är densamma. Vi kan använda samma metoder mot dem. Kan de komma hem till oss så går vi hem till dem, säger Rabani i videon som förklaring till att han ringer på hemma hos Mattsson.

I videon, där han även ringer på hemma hos Salihu, berättar han att han själv inte känner Fjälling.

– Jag känner inte ens Fabian, men han är en del av oss, han är en del av yttrandefriheten, han är medborgare i Sverige, han ska skyddas och vi ska ställas oss bakom varandra, säger han.

Under den senaste veckan har Kultur­nyheterna i Sveriges Television samt vänsterliberala Expressen uppmärksammat Rabanis besök hos Mattsson i en gemensam satsning.

– Man gör det för att förstöra, för att hota, för att göra det obekvämt att syssla med den här typen av journalistik, hävdar Mattsson i SVT:s inslag.

Tittarna får aldrig veta att Rabanis hembesök ska ses mot bakgrund av att Expressen själva arbetar på samma sätt när de hänger ut personer som de ogillar. I inslaget får Rabani heller aldrig bemöta de anklagelser som riktas mot honom.

Några dagar senare följde Expressen upp med en artikel där Bechir Rabani hängs ut med namn och bild och där tidningen kontaktat hans arbetsgivare i syfte att få honom uppsagd från sitt jobb. Rabani är anställd av Båstads kommun som integrations­handledare på ett boende för så kallade ensamkommande flyktingbarn. Kommunen uppges nu överväga att sparka Rabani efter Expressens påtryckningar och SVT:s inslag.

– Just nu utreder vi. Vi jobbar skyndsamt med att titta på den här frågan och den här personen, kommenterar Henrik Andersson på kommunens avdelning "Bildning och arbete".

Bojkotta all kriminell (((PK-media))) 2017-04-24 13:52:23 Anmäl

@En fantastisk film som avslöjar de anonyma fegis. 2017-04-21 18:57:01.

Hur var det nu... om man är anonym så är man feg som inte vågar stå upp för sina åsikter?
Men är man offentlig person så är det praxis att inte stå upp för någonting? Eller rättare sagt, arbeta i det fördolda och sedan mygla om vad man står för.
Sveriges journalistkår är ett gäng hycklare utan ryggrad.

Expressens "stjärnreporter"blir ägd
www.youtube.com/watch?v=0kd5wmpkv9Y
Många har tyckt att Granskning Sverige borde få Guldspaden för genomarbetade och ytterst avslöjande program. Granskning Sverige är dock inte journalister, utan vanliga människor, som med ideella krafter ringer och ställer lite frågor till makthavare och journalister.

Guldspaden gick istället till Researchgruppen, fd AFA Dokumentation och David Baas, (((Expressen))), för deras illegala hackning av Discus kommentatorstjänst och hembesök hos lokala SD-politiker.
När "stjärnreportern" David Baas själv skall svara på frågor, framstår han som mycket svag i sin argumentation. Kanske är David Baas, och hans prisvinnande journalistik ännu ett bevis på en yrkesgrupp i fritt fall.

Varmt Tack för att ni finns Granskning Sverige!

Vi som står upp för G.S. 2017-04-21 20:58:40 Anmäl

RÖSTA UT LANDSFÖRRÄDARNA INOM 7-KLÖVERN

Viktiga ord från Jimmie Åkesson om vår tid, och hur vi tar oss ur den värsta samhällskris Sverige genomlevt i modern tid.
www.facebook.com/Sverigedemokraterna/videos/vb.676246449160270/967549100030002/?type=2&theater

2017-04-21 19:26:00 Anmäl

Ni falska "godhets"knarkare har blod på era händer

Det enda ni vill är att få meeera biiidrag och (s)uga ut alla andra äkta goda(re) medelklass-medborgare, som knappt får sin egen lön att räcka till för dem och deras familjer. Ni (s)uger ut genom att ständigt höja vanliga meddborgares skatter, som sedan mestadels går åt till vänskapskorruption och annat istället för det de skulle gå till - nämligen FOLKET.
Låt medborgarna behålla sina lön - och se till att våra parasitpolitiker skaffar sig själva ngt hederligare jobb.

Och. Hur många har inte (((kommunisterna))) mördat!
Om detta må ni berätta...

Vi glömmer inte. 2017-04-21 19:15:38 Anmäl

Tiggare reser hem efter att ha blivit avslöjade i NRK-dokumentär
www.aftenbladet.no/lokalt/Hjelpeorganiasjon--Tiggere-reiser-hjem-til-Romania-etter-NRK-dokumentar-542338b.html
Tiggare reser hem efter att ha blivit avslöjade i NRK-dokumentär

Enligt hjälporganisationen ”Robin Hood Huset” ska många zigenare nu ha köpt flygbiljett tillbaka till Rumänien efter att ha blivit avslöjade som bedragare i NRK-dokumentären Lykkelandet. Flera tiggare har sagt att de inte längre tycker att det är tryggt att vara i Bergen i Norge efter att dokumentären visades, säger ledaren Marcos Amano.

— Idag har minst elva personer köpt flygbiljetter hem till Rumänien med praktisk hjälp från personalen på Robin Hood-huset. De säger att det är otryggt och obehagligt att vara i Bergen nu.

NRK-dokumentären Lykkelandet som under förra tisdagen visades på Brennpunkt ska ha öppnat upp ögonen på en stor skara norrmän runtom i hela landet.

I DOKUMENTÄREN VISAS HUR TIGGARNA BEVISLIGEN UTNYTTJAR NORRMÄNNENS GODHET OCH SAMTIDIGT SKRATTAR ÅT DET.
Dokumentären visar även hur de sysslar med organiserad kriminell verksamhet i Norge och därmed håvar in MILJONER. Dokumentären kan du se här.
tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mddp11000617/18-04-2017

NRK skriver på sin hemsida att Brennpunkt år 2015 uppmärksammade ett hus i Bergen där det bodde väldigt många människor. Det ska ha lett till ett två års spaningsarbete och kartläggning av ”tiggarmiljön” i Bergen, och organiserad kriminalitet visade sig vara ett faktum.

Efter att ha blivit avslöjade påstår Marcos Amano att tiggarna ska ha känt sig hotade och vill nu återvända till Rumänien. Tiggarna förväntar sig givetvis att det är den norska hjälporganisationen som ska betala flygbiljetterna hem.

— Flygbiljetterna från Torp till Bukarest är rimliga. De kostar ner till 149 kronor, säger Amano.

Die dummen Schweden 2017-04-21 19:06:47 Anmäl

En fantastisk film som avslöjar de anonyma fegis.

2017-04-21 18:57:01 Anmäl

Stasitevens förlorade heder

Här blev Stasiteven - återigen - tagen med en vilseledande ”Fake News”.
www.facebook.com/I.allmanhetens.tjanst/videos/434585060228321/
SVT vilseleder invandrade ”nya svenskar”, i själva verket har bara 37% förtroende för Löfven, INTE drygt 60%

Alla vet att röstbo(s)kapen av utrikesfödda mestadels röstar rödgrönt. Nästan 7 av 10 gör det enligt SVT:s vallokalundersökning från valet 2010 (1).

SVT tycks göra sitt bästa för att den trenden ska bestå.

Läs vidare själva…

Lögn och fake medier, kastar sten i glasbur - igen.
Patetiskt.

"Godhets"knarkarna har blod på händerna 2017-04-21 18:54:23 Anmäl

Förvånansvärt att Stasiteven gjorde rätt där.

De flesta falska floskler & s.k. godhetsknarkare har ju numera - dessutom - blod på sina "godhetskarkande" händer.
unvis.it/expressen.se/nyheter/gw-saker-sapo-fick-tips-om-akilov--fore-dadet
Nog är nog nu!...har vi också fått av de illasinnade lögnarna på de kriminella stalkarna inom PK-medierna, som ens inte drar sig för att kasta sten i glashus. Vilket är skrattretade om det inte vore för dess ödesdigra resultat.

För nu försöker man få en till sanningssägare att mista hans jobb, bara för att han har kört med samma uppsökande metoder (dock mycket fredligare och lagligare) än vad Expressen och deras dataintrångs- och inbrottsbenägna hantlangare, brukar sänka sig till:
www.expressen.se/nyheter/man-bakom-hatkampanj-jobbar-med-flyktingbarn/
De ENDA som brukar börja med att köra med hatkampanjer är Expressen & Co. och inga andra.

"Säpo hade underrättelseuppgifter om terrormisstänkte Rakhmat Akilov, men de lades åt sidan."
unvis.it/expressen.se/nyheter/gw-saker-sapo-fick-tips-om-akilov--fore-dadet

What goes around, comes around.
Det här är - återigen - Davids kamp mot Goliat...
Och vi äktare GODA håller självklart på David alias Bechir Rabani och/eller Fabian Fjälling, eller numera brännmärkte Working Class hero'n => underskötaren Fredrik Antonsson med flera vanliga goda medborgare, till skillnad mot djävlarna på (((Expressen & Co))) och Stasiradion+teven!

DE har blod på sina händer! 2017-04-21 18:44:38 Anmäl