The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Filmen ”De kyrkliga kulturarven”.

Nöje och Kultur 2017-05-23 23:32:34 Visningar: 337 Anmäl nyheten

Foto: De kyrkliga kulturarven - https://vimeo.com/212237262


”Kyrkan har alltid tagit plats i samhället, Och som landmärken har hon präglat både landsbygdens och stadens siluett. Och trots att det nu sker stora förändringar i våra stadsmiljöer där kampen om horisonten hårdnar, så representerar kyrkan alltjämt det största samlade kulturarvet i vår del av världen. Fortfarande bygger vi nya kyrkor och trots skillnader i form och stil så bygger alla på samma berättelse och sänder samma budskap. Men kyrkans roll har också förändrats i takt med samhällets utveckling och behov och varje samtid har format sin kyrka.
Man kan därför säga att kyrkan speglar sig i samhället och samhället speglar sig i kyrkan.”
”De kyrkliga kulturarven” är en film av Per Anders Rudelius, Kultfilm och Leifh Stenholm, Kulturdoktorn AB och har producerats av Stockholms stift och är en del av Svenska kyrkans kulturarvsarbete.Källa:https://vimeo.com/212237262

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här