The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Nya Österåkers pastorat med Ljusterö-Kulla församling.

Nöje och Kultur 2017-06-16 21:34:26 Visningar: 590 Anmäl nyheten

Foto: Video från YouTube


"Filmen tar med glimten i ögat och en rejäl dos igenkänning ett helhetsgrepp om kyrkans verksamhet.

– Jag har sett den säkert 50 gånger. Och trots att jag har varit med processen, upptäcker jag nya saker och vinklar. Det som är spännande är att den är så mångfacetterad. Även om den inte har någon direkt handling så fångar den en och ger en känsla av att ”här vill jag vara med”, säger Stina Hagman, arbetsledande komminister och vikarierande kyrkoherde i pastoratet i Lunds stift.

Uppdraget från kyrkofullmäktige var att synliggöra pastoratet och kyrkan på nya sätt. Därför kontaktade pastoratet Oskar Arleon som driver byrån Rafflande - enligt Stina Hagman en ”väldigt kreativ person med bakgrund i kyrkan”. Han föreslog att de skulle göra en film som kunde spridas på sociala medier.

– Det här uppdraget krävde kännedom om kyrkans värld. Och filmen balanserar på linjen, men hamnar helt på rätt sida, med både självdistans och djup.

Sedan filmen släppts har den fått stor spridning, och gensvaret har varit stort – inte minst från andra församlingar runt om i landet.

– Filmen fräschar upp folks medvetenhet om den bredd kyrkan omfattar. Visst känner man kanske till punktvisa saker som begravningar, konfirmationer och dop. Men de som inte har regelbunden kontakt kanske inte tänker att vi har den bredden, att det är en plats för alla i olika delar av livet.

Att inspirera andra församlingar att våga ta nya grepp för att nå ut var också en av målsättningarna med projektet.

Du sa tidigare att du tycker att den hamnar på rätt sida om gränsen. Finns det de som tycker annorlunda?

–Det är klart att det finns röster som har höjts för att man kanske schabblar bort det kristna budskapet i filmen. De rösterna kommer ofta från de som är innanför kyrkan och som har tänkt sig att det blev en annan typ av film. Men den är inte till för den engagerade, förtroendevalda församlingsmedlemmen. Den personen behöver ingen film om Svenska kyrkan, säger Stina Hagman.

Budgeten för filmen var 200 000 kronor. Men i den summan ingår också ytterligare kommunikation med "Kulla pastorat - The movie" som utgångspunkt, bland annat till veckobilagan Hallå i Helsingborgs Dagblad, berättar Stina Hagman.

– Men filmen känns dyrare än vad den är."

Källa: www.kyrkanstidning.se/nyhet/kyrkan-hoppas-pa-klickmonster-med-kulla-pastorat-movieFölj kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här