The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

London är EU:s nav för innovation och handel

Övrigt 2017-07-21 15:59:44 Visningar: 563 Anmäl nyheten


Snabbväxande och innovativa företag är något av drivkraften för den europeiska ekonomin under 2000-talet. De skapar jobb och upprätthåller Europa som en konkurrenskraftig aktör på den globala arbetsmarknaden. Financial Times har listat 1 000 företag som nått den procentuellt högsta intäktsutvecklingen mellan åren 2012 och 2015.

Sjuttioåtta av företagen är baserade i London vilket gör den brittiska huvudstaden till en riktig knutpunkt för innovation och handel i EU. Efter London hittar vi flest företag baserade till exempel i Paris, Berlin och Milano.

Frågan är hur det stundande Brexit kommer att påverka London som en ledande stad på innovation och handel i EU? Kommer andra europeiska storstäder segla förbi London som en europeisk knutpunkt för innovation och handel?

Bättre vardagsekonomi – tips på vägen!

Ett ämne vi tagit upp ganska nyligen här i bloggen och ett ämne som är ständigt aktuellt, hur får man egentligen en bättre vardagsekonomi? Allt handlar i grund och botten om att ha koll på de intäkter och utgifter man har, och i så stor utsträckning det går se till att man får så bra avtal på de affärsuppgörelser man antar sig, det kan till exempel vara att se till att man hittar det billigaste och bästa alternativet för bredband och mobiltelefoni, eller kanske en kombination av båda?

Sedan handlar det väl en hel del om att inte leva över sina tillgångar, inte göra några impulsinköp på kreditkortet. Vi kan ju bara blicka mot det populära TV programmet, Lyxfällan för att se hur illa det verkligen kan gå om man sköter sin privatekonomi ovarsamt. Men visst är det lätt hänt, speciellt då det ger lite av ett lyckorus att shoppa!

Det är väl något vi alla kan känna igen oss i, men det ska göras varsamt och ansvarsfullt så man inte får några obehagliga överraskningar längre fram.

Spelmonopolet på väg att luckras upp?

Spelbranschen omsätter otroliga summor varje år, det finns en uppsjö av spelbolag som inriktar sig bland annat gentemot den svenska marknaden. Visst är det en klar fördel för spelarna att ha flera alternativ att välja på, ett större spelutbud, bättre odds och dessutom kunna lämna in sina lottorader över internet istället för att behöva traska ner till spelbutiken i ur och skur för att fylla i sina lottorader.

I slutet på mars så lämnade spelutredaren Håkan Hallstedt över den 1340 sidor långa spelutredningen till regeringen, och i denna föreslås att det nuvarande spelmonopolet slopas, och bland annat att ett licenssystem ska införas för aktörer som önskar operera på den svenska marknaden.

Står vi inför en bostadskrash?

Är bostadsmarknaden överhettad och står vi inför en potentiell bostadskrash? Ja, inte omöjligt anser Sveriges mångåriga riksbankschef Stefan Ingves som berättar vidare att det inte ser bra ut på den svenska bostadsmarknaden och uttrycker sin oroa över de svenska hushållens skuldsättning.

Riksbankschefen har i åratal varnat för att detta är en bubbla som kan spricka och som då i värsta fall kan leda till en bostadskrash. Ja, en sak är säker. Bostadspriserna i Sverige har ökat dramatiskt i Sverige de senaste åren, och då blir även de svenska hushållens skuldsättning bara högre och högre.

Priserna har nästan dubblats de senaste tio åren, och stigit mycket mer än svenskarnas inkomster. Så visst finns det en källa till oro.

Källor:
www.lottoland.se
www.aftonbladet.se
www.dagensps.se

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

Anonym 11. 51

Konstigt att ta upp detta under en sådan artikel. Men när det ändå är gjort vill jag säga detta.

Det finns ju sakliga artiklar i Nyhetsverket som till exempel denna. www.nyhetsverket.se/nyhet/26240/

Men gå sedan och titta på kommentarsfältet under så öppnar sig avgrunden (och det säger jag inte endast för att jag är angripen..)

Nyhetsverket saknar all moderering och till och med öppen antisemitism får stå kvar i evighet - och ägarna struntar i det.

Nyhetsverkets kommentarsfält är som Flashbacks forum - fast värre.

Erik Rodenborg 2017-07-27 14:19:06 Anmäl

Det är givande att läsa dina artiklar. Jag har sett att författarinnan Monica Antonsson varnat för nyhetsverket men det förstår jag inte alls. Sakliga artiklar som din bevisar motsatsen.

NL 2017-07-27 11:51:52 Anmäl