The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

(S) står bakom rånet av våra ålderspensionärer!

Inrikes 2017-10-23 15:05:40 Visningar: 304 Anmäl nyheten


Pensionssystemet ska ge trygg försörjning till de äldre – inte vinster till skojarbolag. Hur kan S stå bakom detta misslyckande? skriver Jonas Sjöstedt (V).

Allra-skandalen visar hur misslyckat dagens pensionssystem är. Systemet infördes i en naiv tro på att privatiseringar och börsspekulation för alla skulle frälsa oss. Men resultatet är att en stor del av våra pensionspengar försvinner i avgifter till privata bolag. Det klokaste valet för pensionsspararna har visat sig vara att strunta i hela PPM-väljandet.

Det svenska pensionssystemet ger inte de goda pensioner det borde ge. Särskilt drabbade är kvinnor. Mer än hälften av alla kvinnliga pensionärer har så låg pension att de är beroende av garantipensionen, en nivå där vardagens ekonomi är svår att få ihop. De har jobbat hårt hela sitt liv men får väldigt lite tillbaka när de går i pension.

Har de råd att bo kvar i sitt hem?

Har de råd att köpa födelsedagspresenter och julklappar till barnbarnen?

Det är uppenbart att systemet behöver göras om.

Källa:

www.expressen.se/debatt/s-star-bakom-ranet-av-vara-pensionarer-/

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här