The Medic can also use restoration to negate the effect of the Defiler's plague on more expensive units. Optical Flare can be https://www.levitradosageus24.com/ viagra online sildenafil used against friendly units to block the effect of Parasite.

Ögonblicksbilder från ett kallt Göteborg

Inrikes Göteborg 2010-02-12 21:57:41 Visningar: 1 994 Visa på karta Anmäl nyheten

Patrik Nyberg

Foto: Patrik Nyberg

Avenyn. Foto: Patrik Nyberg

Foto: Avenyn. Foto: Patrik Nyberg

Patrik Nyberg

Foto: Patrik Nyberg

Patrik Nyberg

Foto: Patrik Nyberg


Olika sidor av Sveriges påstådda framsida.

Följ kommentarerna vi rss

Kommentera
Insänt av

Lämna tomt om du vill vara anonym

Har du inget konto? Då kan du skapa ett HÄR
Har du ett konto så är det bara att logga in här

EU-migrant misshandlades idag. Sverige har blivit kallt.

2015-03-22 19:45:05 Anmäl

Ärliga modiga Kjell, 54, vill få bort tiggarna: "Jag är sosse" – här är mannen som ringde folktandvården
www.friatider.se/kjell-sosse-stoppa-tiggeriet
Det var 54-årige Kjell Böhlin som i fredags ringde upp folktandvården i Linköping för att kontrollera om det som Fria Tider skrivit i sin artikel samma dag om att tiggare erbjöds akut tandvård för endast 50 kronor verkligen stämde. Kjell vill ha ett tiggeriförbud, men trots sitt motstånd mot tiggeriet säger han till Fria Tider att han är socialdemokrat.
– Jag är sosse, jag röstade på Socialdemokraterna i senaste valet, säger han.

Kjell Böhlin är öppen med sina åsikter och har bland annat skapat en Facebookgrupp och ett Facebookevent för att skapa opinion för ett förbud mot tiggeri i Sverige. Han säger även att han läser Fria Tider då och då och ibland länkar till tidningens artiklar från de båda Facebookgrupperna.
www.friatider.se/folktandvarden-bekraftar-akut-tandutdragning-kostar-1500-svenskar-och-50-tiggare
– Jag vill ha bort tiggarna och det finns hjälp att få på sidan om. Problemet är att politikerna är dumma i huvudet, om du ursäktar uttrycket, säger Kjell Böhlin med bred söderdialekt när Fria Tider ringer upp.

– Man står med piskan och talar om till exempel till Rumänien vad de ska göra, men själva gör de ingenting med sina. Här hemma i landet, här misshandlar man sitt eget folk men så talar man om för ett annat land hur dumma de är. Det får jag avsmak av, fortsätter han.

Böhlin menar att det finns hjälp för romerna att få både i Rumänien och Bulgarien, men att de inte tar emot den. Detta är också något som han skriver mycket om på de två Facebooksidorna.

– Det finns utbildning för romer, speciellt för romer, man tar fram det i Rumänien och Bulgarien, det finns i hela EU. Det satsas många många miljoner, säger han.

– Problemet är att de inte vill gå i skolan, de går ju inte ens dit när det är upprop. Det är ju där man måste ta tag i problemet, man kan inte säga att Rumänien diskriminerar. Nej, det gör de inte, men däremot; romerna diskriminerar sig själva.

– Så ta tag i dem, ta dem i nackskinnet, bär dit dem. De ska vara i skolan, punkt slut.

Trots sina politiska åsikter när det gäller tiggarna beskriver sig Kjell Böhlin själv som en "gråsosse" och har nästan alltid röstat på Socialdemokraterna.

– Ja, det är jag, jag är sosse, jag röstade på Socaldemokraterna senast, säger han.

– Jag har av misstag någon gång, det var under den här eran när sossarna var på väg ut då röstade jag faktiskt på kommunisterna. VPK hette det då och det var för att stödrösta, det var inte något ideologiskt där inte, tillägger han.

Trots att han röstar på Socialdemokraterna är han inte nöjd med den nuvarande regeringen och samarbetet med Miljöpartiet.

– Jag vill inte ha vänstern, jag vill inte ha miljömupparna där överhuvudtaget. Miljöpartiet är ju som flugsvamp, de är röda en del och smakar illa, säger han.
www.friatider.se/chockhojd-tandlakaravgift-tiggare-nu-far-de-betala-50-kronor

2015-02-09 12:16:05 Anmäl

Rasismen mot romer ökar. Vart är Sverige på väg?

Taikowo 2015-02-08 09:48:46 Anmäl

Fegt falskt fortsatt telefon-terror från...

Prutt prutt lo(s)er-fegi(s)ar. 2014-12-27 00:35:57 Anmäl

Planerat mord?

Flashback Idag, 21:06 #1
pseudonymerna
Medlem
Reg: Mar 2014
Inlägg: 6
Jag tänkte skriva lite här, eftersom att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv just nu. Jag mår inte alls bra.

Jag har tidigare fått medicin för Min depression, men tar den inte nu längre. Men det är fan inte bra. När jag åt medicin sa min läkare, föräldrar osv att jag verkade må mycket bättre. Att dom "såg det på mig och att jag hade mer hopp för framtiden". Men så har det inte varit.

Medicinen gjorde bara så att det verkade som om jag mådde bra. Men nu är det värre än det nånsin varit för mig. Jag har Asperger, vilket har påverkat mig väldigt mycket. Jag har inga vänner. Inte en enda person jag kan prata med om jag behöver. Ingen att spendera en fredag kväll med. Jag klarar inte av att gå i skolan heller så jag är hemma hela tiden. Det enda jag gör är att kolla på tv och sådant.

Är alltså väldigt deprimerad nu. Tänker på att det vore skönt att slippa leva. Att jag inte har nån chans att det ska bli bättre.

Men det är inte bara det. Jag känner att jag "dagdrömmer" för mycket. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara på bästa sätt, men jag fantiserar väldigt mycket om hur jag skulle vilja att mitt var. Tex så finns det en viss person som finns på yt som jag gillar. Jag känner honom inte alls men jag fantiserar ofta om att vi är tillsammans. Jag brukar också tänka mig att vissa kända personer skulle vara mina föräldrar. Jag försöker fly min vardag helt enkelt.

Visst gör nog alla såhär till en viss grad men jag känner att det gått för långt. Att jag gör det mer än vad som är normalt. För jag klarar inte av att leva som jag gör.

Jag är EXTREMT ljudkänslig. Minsta ljud kan göra mig förbannad. Det förvärrar det faktum att jag hatar min pappa. Jag orkar inte skriva om varför, men jag gör det iaf. Så jag blir så irriterad och arg att jag varje dag tänker på hur skönt det vore om han dog. Hur skönt det skulle vara att hugga en stor kniv i honom. Eller åtminstone slå honom med något föremål.

Psykiskt mår jag sämre och sämre hela tiden. Jag är rädd att jag ska göra något. Mot honom eller mig själv. Jag själv känner att det vore väldigt bra att bli inlagd. Så jag slipper all irritation som finns hemma, att jag inte gör något dumt. Men jag har just nu ingen kontakt med någon psykolog eller så. Och jag skulle inte klara av att ha min mamma vetandes om detta. Jag vet inte vad jag ska göra för att klara av att leva. Behöver hjälp..

Ber om ursäkt om det är dåligt skrivet/ svårt att förstå. Fråga nånting så kan jag försöka att förklara bättre.

2014-12-26 21:17:02 Anmäl

Hur tar vi hand om våra fattigaste. Låt hjärtat segra.

2014-12-26 19:29:22 Anmäl

Det är många år som fattigdomen funnits.

Rosemarie 2014-11-27 20:41:27 Anmäl

DET SYSTEMATISKA VÄNSKAPSKORRUPTA UTNYTTJANDET AV DO-MYNDIGHETEN FORTSÄTTER....(sic!)
www.friatider.se/do-st-mmer-sheraton-f-r-diskriminering
En ytterligare i mängden...synnerligen ovärdig myndighetskärring - igen...
www.do.se/sv/Om-DO/Organisation/
Mycket talande exempel på deras dagligdags pågående myndighetsmissruk m.m.:
corruptiosweden.blogspot.fr/2012/10/dos-agneta-broberg-ljuger-svenska.html
DO:s Agneta broberg hotade Tele2/Comviq med sin titel i ett privat ärende över en mobil som slutat fungera.

Agneta Broberg drev ett privat & personligt ärende mot Tele2 – men missbrukande sin ställning och agerade i Konsumentverkets namn - medvetet.

– En jättemiss, säger hon så uppenbart hycklande till Lag & Avtal, då den (v)änskapskorrupta kärringen fastnar med sina egna hycklande maktmissbrukande händer i (s)yltburken.

Agneta Broberg, (då snart blivande) diskrimineringsombudsman, har haft hårda nypor mot telebolagen. Som stf konsumentombudsman har hon kritiserat mobiloperatörerna för vilseledande marknadsföring vid ett flertal tillfällen. Själv har hon också råkat i luven på Tele 2. Under hösten 2009 köpte Agneta Broberg en mobiltelefon med tillhörande abonnemang från Tele2. Ett halvår senare började telefonen krångla. Telefonen låste sig, inget hände när hon tryckte på telefonens knappar. På displayen visades felmeddelanden att sim-kortet var inaktivt. Agneta Broberg reklamerade felet och ville häva köpet, men fick kalla handen av Tele2. Då vände sig Agneta Broberg till Värmlands tingsrätt.

– Ärendet var helt privat och hade inget att göra med min roll på Konsumentverket, säger Agneta Broberg till Lag & Avtal.

Men stämningsansökan skickades in på Konsumentverkets papper. Agneta Broberg reagerar starkt när hon får höra detta.

– Ojojoj, är det sant? Vilken jättemiss. Jag måste ha använt printern på jobbet och inte sett att det var Konsumentverkets papper. Ett väldigt allvarligt misstag.

På förekommen anledning - SLUTA slösa med allas våra skattepengar på alla dessa falska provocerande lögnaktiga tiggar-parasiter.
www.friatider.se/do-st-mmer-sheraton-f-r-diskriminering

Återinför tjänstemannaansvaret - NU! 2014-11-04 17:32:48 Anmäl

I Göteborg sitter de numera inte bara i varje gathörn i centrum, utan även längs med gågatorna samt utanför de flesta matbutiker. Står man och väntar på spårvagnen kommer det i många fall förbi tiggare och sträcker fram sina muggar. Ser likadant ut på centralstationen, vilket är det första som möter många turister som kommer till Göteborg. Utanför centrum finns de utanför de flesta köpcenter eller större matbutiker. Har personligen blivit störd av dem både när jag suttit på uteserveringar eller i parkerna och försökt njuta av livet.
www.friatider.se/dubblering-av-antalet-tiggare
De är som en biblisk gräshoppssvärm...

Egentligen är tiggarna bara bra, för i ärlighetens namn fungerar dom som en ögonöppnare för den indoktrinerade svensken.
Det är valår i år och alltid lär SD tjäna lite röster när man springer på dessa tiggare vid varje butiksbesök.
Se dem som katalysatorer istället för i motsats till araber och afrikaner som lever på vårt socialförsäkringsystem och som bosätter sig här permanent lär dessa romer lämna landet samma dag födkroken försvinner.

Zigenare har exakt samma möjligheter och rättigheter som alla andra rumäner i Rumänien. Det är inte någon annans fel varken där eller här. Ofta har de säkert extra fördelar även där, bara det faktum att många ur denna folkgrupp har kunnat leva ett rakt igenom kriminellt liv i tusentals år generation efter generation vittnar ju i sig självt om att de särbehandlas positivt. Lycka till att försöka som vanlig rumän (eller svensk) att försörja hela släkten på brottslighet och smälla upp stora svartbyggda lyxkåkar för olagliga pengar och köra olagliga fordon och bryta mot campingregler osv. Det är omöjligt för oss, men går alltid för zigenare överallt där de befinner sig?

Folket börjar tröttna på de "lata" tiggarna 2014-07-07 19:52:44 Anmäl

Sveriges regering i blåsväder efter "zigenar-skandal"!
www.youtube.com/watch?v=osRngNQAKnc
"Samma dag som Erik Ullenhag och regeringen skulle presentera Sveriges historiska uppgörelse med romerna, blev en av de romska talarna, Diana Nyman, diskriminerad på hotell Sheraton. Händelsen fick regeringen att agera direkt. Man såg över avtalen med Sheraton och kallade hotell- och restaurangbranschen till ett krismöte. Medierna nappade och i princip samtliga svenska tidningar skrev om att Diana Nyman skulle anmäla Sheraton hotell i Stockholm till DO.

Men var det sant? Diskriminerar Sheraton hotell sina gäster? Är romer diskriminerade dagligen?

Andra romer känner inte igen sig i Dianas historia!!!

Varför agerade regeringen utan någon dom från DO, bara på en berättelse från en part, utan att ha fått hela bilden.
Granskning Sverige rotar i denna tveksamma historia. Regeringen och journalisterna blir grundligt förhörda på ett sätt som de inte är vana vid.

Katarina i programmet heter något annat!"

2014-04-07 12:47:57 Anmäl

"En vän som är rom ringer och säger att han inte alls tror att den romska kvinnan blivit diskriminerad på Sheraton. Han påminner om ett liknande fall med en annan romsk kvinna (som dessutom, enligt den uppringande romen, är god vän med den nu aktuella Sheraton-kvinnan) som var inblandad i ett mycket snarlikt fall. I en artikel i Norrköpings tidningar om det fallet, med rubriken Grand Hotel anmäls till DO står bland annat följande att läsa:

Under en antidiskrimineringskonferens på Elite Grand Hotel kom fyra olika personer ur personalen fram till Rosita Grönfors och ifrågasatte att hon bodde på hotellet och hade rätt att ta kaffe.
www.nt.se/norrkoping/default.aspx?articleid=58579
Min romske vän berättar också att han själv flera gånger suttit med romska kvinnor i finskromska kläder på just hotell Sheraton i samband med besök i regeringskansliet och att de aldrig någonsin på minsta sätt blivit illa behandlade, än mindre diskriminerade."
Källa: meritwager.wordpress.com/2014/03/28/samtal-fran-en-rom/

GRAND HOTEL HAR ALLTSÅ OCKSÅ BLIVIT ANMÄLD TILL "DERAS" MYNDIGHET DO...
www.nt.se/norrkoping/default.aspx?articleid=58579
...där jävige Diana Nyman själv sitter som "expert" på zigenar frågor hos DO: så att utbetalningen lättare ska bli säkerställd???

Är det ett systematiskt utnyttjande av DO vi ser? 2014-03-29 15:20:11 Anmäl

Sheratons vd erkänner ingen diskriminering i sitt brev till den romska kvinnan
skriver Merit Wager
meritwager.wordpress.com/2014/03/28/sheratons-vd-erkanner-ingen-diskriminering-i-sitt-brev-till-den-romska-kvinnan/
Apropå hennes tidigare blogg-text: "Sheraton, be om ursäkt om ni har gjort fel! Sheraton, be inte om ursäkt om ni inte har gjort fel! "

NOTERAR: Sheratons personal får inte uttala sig om ”romskandalen”. De har – enligt uppgift = brasklapp! – fått skriva på papper om att inte tala om det som hänt med media (eller andra). Dock verkar det som att Sheraton försökt göra lite damage control genom ett brev från vd:n till den romska kvinnan, som i sin tur ska ha gjort en DO-anmälan. Vilken i sin tur – enligt uppgift inifrån hotellet – är okej med Sheraton som verkar anse att de har rätt och inte kommer att fällas för diskriminering.

Sheratons vd Jan Nielsen erkänner ingen diskriminering i sitt brev, där han bland annat skriver:

Som hotell och företag tolererar vi inte någon form av diskriminering.

I en artikel i Svenska Dagbladet citeras han enligt följande:

För närvarande har jag inte en definitiv uppfattning. Men vi förstår hur Diana Nyman känner sig och vi vill ursäkta oss för den känslan.
www.svd.se/nyheter/inrikes/sheraton-ber-om-ursakt-i-oppet-brev_3410334.svd
Sheratons vd ”erkänner” alltså inte att Sheratons personal skulle ha diskriminerat kvinnan, utan ber om ursäkt för den ”känsla” som den romska kvinnan kan ha haft.

Hoppas, som jag både har sagt och skrivit tidigare, att någon lyckas få fram sanningen (alltså absoluta fakta) och att den också – oavsett hur den ser ut! – kommuniceras med lika stora bokstäver i alla medier som den ensidiga berättelsen som kommunicerats hittills!"
www.exponerat.info/sheratonzigenskan-diana-nyman-i-regeringens-kommissionsgrupp-har-aven-fatt-skuldsanering/
Hon sitter ju själv som expert på zigenar frågor hos DO så utbetalning är nog säkerställd.

Systematisk tiggeri är det nya svarta 2014-03-29 15:03:21 Anmäl

Igår kunde eXponerat, sin lilla reducerade redaktion till trots, avslöja att Diana Nyman, zigenerskan som Erik Ullenhag från FlosklerPartiet (FP) har tagit under sina vingar länge haft hel sjukersättning och Försäkringskassan (FK) har försökt men stoppats att utreda henne...
www.nyhetsverket.se/nyhet/25168/#comment10742
Nu kan eXponerat avslöja att hon även har fått skuldsanering.
www.exponerat.info/zigenskan-diana-nyman-i-regeringens-kommissionsgrupp-har-full-sjukersattning-fk-nekas-utreda-henne/
”Sheratonzigenskan” Diana Nyman i regeringens kommissionsgrupp har även fått skuldsanering
www.exponerat.info/sheratonzigenskan-diana-nyman-i-regeringens-kommissionsgrupp-har-aven-fatt-skuldsanering/

vänskapskorruptionen fortsätter...? 2014-03-29 14:29:06 Anmäl

Bodströms f.d. högra hand (även då han maktmissbrukade inom en annan myndighet; nämligen SÄPO) Försäkringskassans chef Dan Eliasson anklagas för att LJUGA - igen...i hopp om att skydda sin närmaste man Jonas Lindgren och sopa allvarliga fuskmisstankar under mattan.

- Eliasson ville avsluta ärendet utan åtgärd, säger centralt placerade tjänstemän och får stöd av interna dokument som Expressen tagit del av.

Samtidigt växer härvan kring Jonas Lindgren - som misstänks ha gett flickvännen lön för totalt 26 LEDIGA dagar,då de TILLSAMMANS gjorde en semesterresa utomlands...Häpp!
www.expressen.se/nyheter/anklagas-for-logn-ville-lagga-ner-arendet/
Nu KORRUMPERAR Dan Eliasson ytterligare en myndighet...

...inget nytt under (s)olen mao.

SD 2014 2014-03-29 13:04:12 Anmäl

Apropå Försäkringskassan så:

gjorde Försäkringskassans kommunikationsdirektör Jonas Lindgren sin flickvän till chef, höjde hennes lön och betalade henne för en veckolång semesterresa. Försäkringskassans högste chef Dan Eliasson:Det skriver Expressen blev informerad om jävet, men gjorde inget åt det, som vanligt.
www.flashback.org/t2327755p50
Försäkringskassans kommunikationsdirektör gjorde sin flickvän till chef, höjde hennes lön och betalade henne för en veckolång semesterresa.

Jonas Lindgren kom 2012 till Försäkringskassan som kommunikationsdirektör. Kort efteråt inledde han ett förhållande med en medarbetare, som han befordrade, skriver Expressen.

Kvinnans lön höjdes från 38.450 till 47.500 kronor. Försäkringskassans chef Dan Eliasson informerades om jävssituationen, och beslutet blev att myndighetens personalchef skulle vara kvinnans chef. Men i praktiken godkände kommunikationsdirektören flickvännens lön, utlägg och semesteruttag.

Bland annat fick hon lön för en veckolång semesterresa till Miami – MED sin älskare dvs kommunikationsdirektören, skriver Expressen.

Han förnekade först kvällstidningens uppgift, men erkände sedan "missen".

Till Expressen säger Försäkringskassans högste chef Dan Eliasson:
"Jag är väldigt stolt över den chefskultur som finns... att vi litar på varandra och inte kör en kontrollregim à la Stalin."
www.di.se/artiklar/2014/3/27/myndighetschef-gav-flickvannen-lonelyft/
Sådana kontroller 'a la Stalin gör nämligen den f.d. Säpomellanchefen tillike Bodströms högra MAKTMISSBRUKANDE & KORRUPTA hand, bara gentemot enskilda privatpersoner (inom Grundärendet) som haft modet att kritisera deras maktmissbruk & vänskapskorruption samt OLIKABEHANDLING.

Sparka denne korrupte GD:n för FK 2014-03-29 12:54:04 Anmäl

EXPONERAT AVSLÖJAR Den zigenska kvinnan Diana Nyman, som nyligen påstås ha blivit blev portad från Hotell Sheratons frukostbord, och som nu Erik Ullenhag från FlosklerPartiet (FP) har tagit in i den nya kommissionsgrupp som skall arbeta mot så kallad ”antiziganism” har enligt uppgift varit under utredning av Försäkringskassan (FK) – men FP sägs ha blivit "stoppade" från att fortsätta sin berättigade utredning...Skumt!

Detta är inte många som vet, men just denna zigenska, Diana Nyman, har sedan enligt Exponerat's källa, under lång tid tillbaka hel sjukersättning, d.v.s. det som tidigare hette förtidspension. Hennes digra aktivitet och arbete för ”romska frågor” har dock gjort att Försäkringskassan velat utreda hennes verkliga arbetsförmåga, samt om det skulle finnas några ogentligheter kring hennes ersättning.

Detta har dock enligt uppgift blivit avstyrt av någon outgrundlig misstänkt obskyr anledning.

Frågan är om man tillåter bidragsfusk bara för att hon är en s.k. zigenare?

...och som vanligt blir det DU som betalar för eländet.
www.exponerat.info/zigenskan-diana-nyman-i-regeringens-kommissionsgrupp-har-full-sjukersattning-fk-nekas-utreda-henne/

Utred henne NU - inga undantag här inte 2014-03-29 11:50:55 Anmäl

Sheraton, be INTE om ursäkt om ni inte har gjort fel!
meritwager.wordpress.com/2014/03/27/sheraton-be-om-ursakt-om-ni-har-gjort-fel-sheraton-be-inte-om-ursakt-om-ni-inte-har-gjort-fel/
"Rasandet mot hotell Sheraton vet inga gränser och verkar ha tappat alla proportioner! Och regeringen, genom integrationsminister Erik Ullenhag, rusar ut – på tidningsuppgifter och hörsägen från den ena parten – och säger att

Regeringskansliet ska se över sina affärsförbindelser med Sheraton efter det inträffade

Detta alltså efter en påstådd – inte ännu utredd eller rättsligt prövad – diskriminering av en finsk romsk kvinna (läs Sheraton stoppade regeringens romska gäst, DN 25 mars)!

Är det ingen – ingen alls? – som ifrågasätter om det verkligen kan stämma att en anställd vid ingången till frukostmatsalen, bland alla de synnerligen mångkulturella och blandade gästerna på det internationella hotellet Sheraton, skulle stoppa en gäst från att komma in och äta frukost? Det ter sig tämligen otroligt och det är också vad jag har fått berättat för mig av personal på hotell Sheraton, alltså att det inte alls gick till så som det påstås i den högljudda rapporteringen."

Börjar likna den påstådda "slöj-misshandeln"=sic! 2014-03-28 18:10:44 Anmäl

...apropå att sätta i system

Sju av tio anmälningar till DO kommer i dag i varje fall just från romska kvinnor
www.svd.se/nyheter/inrikes/flest-romska-kvinnor-do-anmaler_7538302.svd
"Kvinnornas situation är värst.
- Vi är väldigt synliga. Det är så uppenbart att vi är romer och det märks ofta i vardagssituationer, något som tyvärr också drabbar barnen. De står som tysta vittnen när vi nekas entré till en butik eller blir förföljda därinne, säger Diana Nyman som representerat romer i en arbetsgrupp hos DO."

Vad romerna/zigenarna borde fråga sig själva är ju också varför butiksägarna till slut känt sig nödgade att ibland neka dem inträde, eller känner sig tvungna att ha extra koll på dessa kvinnor med sina långa kjolar...

De flesta butiksägare vill ju ha fler kunder och tjäna pengar på dem och har således inget intresse av att diskriminera utan ngn verklig orsak.
www.dn.se/sthlm/toppolitiker-snattade-whisky/

Känsligt med sanningen? 2014-03-27 09:52:25 Anmäl

Ett annat form av "tiggeri" synes ha satts i system nu också?

"Diskriminerad på löpande band"
Det är inte första gången Diana Nyman, som klär sig i en traditionell finskromsk utstyrsel, känner sig kränkt och diskriminerad. Fria Tiders granskning visar att 45-åringen satt i system att stämma företag för påstådd diskriminering.

I början av 2010 gjorde hon ett misslyckat försök att stämma en Shell-bensinstation i Göteborg eftersom de anställda, i enlighet med sina rutiner, krävt henne på förskottsbetalning för bensinen.

Förra året krävde hon med hjälp av Diskrimineringsombudsmannen, DO, 80.000 kronor i ersättning av en annan bensinstation, Statoil, i ett mål som ledde till en förlikning så sent som förra månaden. Hon har dessutom försökt stämma ett bostadsbolag i Nyköping på samma grunder – utan resultat.
www.friatider.se/rom-blev-jattekrankt-da-kallar-regeringen-till-krismote

2014-03-27 08:40:08 Anmäl

Ingen rök utan eld...

Fråga er själva varför så många judar är så mycket mer välutbildade, framgångsrika och högst upp i pyramidens topp, än var offermentaliteterna ibland romer är.

Positiva undantag finns dock där också:
"– De utmålar sig gärna som offer och motsätter sig saker och ting. DE TYCKER OM ATT SKULDBELÄGGA säger han om romer.

– Men när man är så, då har man en negativ livssyn."

Tänka positivt är viktigt. Romerna har också sig själva att skylla, varför de är så illa omtyckta, överallt.

2014-03-27 08:22:55 Anmäl

Tänka rätt är viktigt. Romerna är offer för rasism.

2014-03-26 23:52:00 Anmäl

”Romerna utmålar sig som offer”
www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/integrationsministern-romerna-bar-ansvaret
"I dag kommer en delegation statssekreterare och politiker från Rumänien till Stockholm för samtal om romernas situation. Men ansvarig politiker i Rumänien säger till SVT att det är romerna själva som är ansvariga för de sociala problemen. "

"De gillar att fortsätta utmåla sig som offer...
"I huvudstaden Bukarest träffade SVT Damian Draghici. Han är rådgivare till premiärministern, senator i parlamentet och ansvarig för integrationen av romer. Diskriminering? Nej, det är inte det som är problemet, säger han.

– De utmålar sig gärna som offer och motsätter sig saker och ting. DE TYCKER OM ATT SKULDBELÄGGA (förtydligande: alla andra utom sig själva), säger han om romer.

– Men när man är så, då har man en negativ livssyn.

Damian Draghici är själv rom och hans egen karriär duger gott som bevis, menar han."

2014-03-26 14:19:58 Anmäl

Som sagt var...

"Tänka fritt – större än att tänka rätt "
www.kyrkanstidning.se/kronika/tanka-fritt-storre-att-tanka-ratt

2014-02-16 20:02:55 Anmäl

Repetition: "Att tänka rätt är stort, att få fortsätta forska samt tänkta FRITT är mycket större. Punkt."
Dog verkligen sex miljoner? Av Richard Harwood
www.nordfront.se/dog-verkligen-sex-miljoner.smr
Denna bok utgavs för första gången 1975 i Kanada och är ett av de mest kända historierevisionistiska verken. Författaren ifrågasätter de vedertagna ”sanningarna” om det påstådda folkmordet på sex miljoner judar i Europa under andra världskriget. Genom otaliga källhänvisningar till folkräkningsuppgifter, domstolsprotokoll, ögonvittnesskildringar med mera underbygger Richard E. Harwood sin tes, att det som så många tagit för sanning egentligen är en lögn. Författaren lämnar även förklaringar till varför man fabricerat denna fruktansvärda ”förintelse” och hur den tjänar de ansvariga än idag.

Boken är olaglig att trycka och distribuera i flera västerländska ”demokratier”. Därför är den så viktig. När ”frihetens företrädare” olagliggör dokument som ifrågasätter historiska skeenden och därmed kväser den fria diskussionen beträds en farlig väg. Istället för debatt, förbud.

Boken riktar sig till den historieintresserade som vågar utmana sitt intellekt, men också till den som söker fler argument och källhänvisningar i sitt egna historierevisionistiska arbete. Det är också en bok som den som värderar den intellektuella friheten vill ha i sin ägo.

I sig är utgivandet av denna bok en kulturgärning då Europa och Sverige går mot ökad repression riktad mot fritänkande dissidenter.

Läs Fredrik Vejdelands recension på nordfront.se: Dog verkligen sex miljoner?

Författare: Richard Harwood
Förlag: Nationellt motstånd förlag
Utgiven: 2011
Antal sidor: 111
Format: Häftad
ISBN10:
ISBN13: 978-91-857-37-02-4
Språk: Svenska
webshop.nordfront.se/butik/dog-verkligen-sex-miljoner/

Bevara ALLAS vår åsikts-& yttrandefrihet! 2014-01-23 14:43:50 Anmäl

Planerar terroristledaren Robert Aschberg statskupp?
www.flashback.org/t2300532
”Våld är så jävla roligt” – möt männen bakom Researchgruppen
www.friatider.se/vald-ar-sa-javla-roligt-mot-mannen-bakom-researchgruppen

2014-01-19 18:55:40 Anmäl

De små kriminella losers som inte - öppet - vågar eller kan argumentera för sin sak - de är och förblir de riktiga sucker-losers; såsom den anonyme fege "Sten Axelsson" å hans kriminella FEGA dataintrångsbenägna stalking-gäng

2014-01-17 19:47:39 Anmäl

Man kan inte vara fortsatt falsk och hycklande DATAINTRÅNGSKRIMINELL & EN SÅ FEG BUGGANDE PARASIT såsom avslöjande (IP-)stalkaren "Sten Axelsson"...

...om man inte vill avslöjas - återigen - som en ge (avlöjad IP-) LOOOSER

Ingrid Axelsson - ha ha ha Busted! 2014-01-17 19:41:03 Anmäl

Man kan inte vara anonym och kalla sig Braveheart.

Sten Axelsson 2014-01-17 19:30:31 Anmäl

De ra(s)istiska hycklarna inom såSSiga maktmiSSbrukande partierna som sådana röstboskapsidioter som den hjärntvättade anonyme påstådde "Sten Axelsson" fortfarande naivt röstar på...det är precis just dessa hjärntvättade IDIOTER somgör att hela Sveriges befolkning numera är helt övervakade och helt saknar INTEGRITET & CIVILKURAGE.

G-d bless Snowden - trots såSSarnas SVEK 2014-01-17 19:30:08 Anmäl

Den fortsatt fega maktmiSSbrukande och hycklande ra(S)ismen är än värre!

BraveHeart - The Legend 2014-01-17 19:16:14 Anmäl

Den rädda anonyma rasismen är hemsk.

Sten Axelsson 2014-01-17 18:02:03 Anmäl

Inte alls.
Sättet som ziggisarna/romerna/tattarna/resandefolket (vad de nu ska kallas för?) har behandlat DERAS EGNA Quinnor & barn, det är den enda skammen!

Utbilda deras stackars Quinnor&barn mera! 2014-01-17 17:30:15 Anmäl

Sverige har blivit kallt! Sättet som romerna behandlas på är en skam.

2014-01-17 14:36:09 Anmäl

"Australiens regering tänker avskaffa hets mot folkgrupp då lagen enligt dem är oförenlig med yttrandefriheten. Lagen som trädde i kraft för runt 20 år sedan sades vara menad att skydda de som kände sig kränkta eller förtalade på grund av till exempel sin hudfärg och påminner i sin utformning om den svenska lagen om hets mot folkgrupp"
www.realisten.se/2013/12/02/australien-tanker-avskaffa-hets-mot-folkgrupp/
Australien avskaffar hets mot folkgrupp
www.flashback.se/artikel/3809/australien-avskaffar-hets-mot-folkgrupp
Australiens regeringen tänker avskaffa de lagar som förbjuder hets mot folkgrupp, då detta enligt dem hämmar det fria ordet.

Premiärminister Tony Abbott kommenterar det hela med att han anser att yttrandefriheten inte bör begränsas. Den bör istället ge medborgarna rätten att säga saker som inte andra gillar. Inte bara det som andra godkänt åt dem.

Justitiekansler George Brandis menar att pendeln för de mänskliga rättigheterna svängt för långt åt vänster, och säger till The Australian:

"Du kan inte ha en liberal demokrati där uttryck för en åsikt är olaglig, bara för att någon annan finner den stötande eller kränkande."
www.nzherald.co.nz/international-politics

Abbott's Govt to dump laws on hate speech
/news/article.cfm?c_id=1503226&objectid=11164898
Race to dilute nation's hate speech laws reflects ignorance of history
www.theaustralian.com.au/business/legal-affairs/race-to-dilute-nations-hate-speech-laws-reflects-ignorance-of-history/story-e6frg97x-1226765533654
Law reform will promote 'hate speech'
www.skynews.com.au/national/article.aspx?id=922732
Hate speech laws in Australia
en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech_laws_in_Australia

Fjärilen...? 2013-12-02 19:57:04 Anmäl

ThankYou Australia & G-d bless...
www.flashback.org/t2270391
Australiens regeringen tänker avskaffa de lagar som förbjuder hets mot folkgrupp, då detta enligt dem hämmar det fria ordet.

Så; återigen:
Att tänka rätt är stort, att få forska och tänka FRITT är mycket större!
www.faktoider.nu/thorild.html

LÅT ALDRIG DEN RÄTTEN INSKRÄNKAS AV NÅGRA JUDE-OFFER-KOFTORS OLIKA LAGAR MED DOLDA AGENDOR!

Här är bara ett till litet steg i inskränkningen av vår yttrandefrihet; som också kan missbrukas, för att undanhålla sanningen, även om lagen ursprungligen, samt sannolikt, nog ansågs ha tillkommit enbart med ett gott uppsåt.
"Hets mot folkgrupp"
sv.wikipedia.org/wiki/Hets_mot_folkgrupp
Repris av: Tillåt ingen hjärntvätt av röstboskapen mer! kommenterat 2013-09-29 12:02:36

The.Winner 2013-12-02 19:17:51 Anmäl

SvD => "Tänka fritt är ändå rätt "
www.svd.se/opinion/ledarsidan/tanka-fritt-ar-anda-ratt_8596694.svd
[...]"I kulturer där ifrågasättande och frimodiga studenter uppmuntras kommer sannolikt fler gåtor att lösas än i förtryckande och hämmande miljöer. Likaså är det centralt att ansträngning främjas och lönar sig."

TänkaRättÄrStortAttFåFortsättaTänkaFrittÄrStörre 2013-10-09 15:22:57 Anmäl

I dag har sionismen utvecklats till den dominerande ideologin inom västvärlden och är den viktigaste uttrycksformen för den anglo-amerikanska imperialismen.
undermattans.blogspot.se/2013/05/judar-och-zionister-samarbetar-med.html
Den används för att kontrollera människors tänkande genom judarnas och PK-maktfullkomliga politikers begränsningar av yttrande- och tryckfriheten och för att motivera de nykoloniala krigen som har sin udd riktad mot islam.

Detta sker genom att den officiella bilden av ”Förintelsen” framställs som en exklusiv judisk företeelse, vilken behandlas som en religion vars ifrågasättande är tabubelagd och straffbar.

Det är sjukt.

2013-10-07 21:16:22 Anmäl

Nix. Allting är relativt.
Så vem ska få bestämm och döma vad som är "rätt" för stunden? Om det blir jag så är det heeelt "rätt"

Så; återigen:
Att tänka rätt är stort, att få forska och tänka FRITT är mycket större!
www.faktoider.nu/thorild.html

LÅT ALDRIG DEN RÄTTEN INSKRÄNKAS AV NÅGRA JUDE-OFFER-KOFTORS OLIKA LAGAR MED DOLDA AGENDOR!

Här är bara ett till litet steg i inskränkningen av vår yttrandefrihet; som också kan missbrukas, för att undanhålla sanningen, även om lagen ursprungligen, samt sannolikt, nog ansågs ha tillkommit enbart med ett gott uppsåt.
"Hets mot folkgrupp"
sv.wikipedia.org/wiki/Hets_mot_folkgrupp

Tillåt ingen hjärntvätt av röstboskapen mer! 2013-09-29 12:02:36 Anmäl

Att tänka fritt är stort, att tänka rätt är större!

2013-09-29 11:47:46 Anmäl

Här sov röstboskapen uppenbarligen mycket tungt när de släppte igenom dessa sjuka lagar...

Steg för steg har samma (jude-) censurerande lobby grupp (judarna är nämligen alltid inblandade i allt detta, på ett eller annat sätt) även försökt förhindra yttrandefriheten på internet, med mer censur och avstängning av kommentarsfält etc...

Jag förbehåller mig därför rätten att få fortsätta tänka FRITT utan att tvingas hjärntvättas av några kriminella judemedier, ofta med dold agenda, som också inte bara redan medvetet skaffat sig ett mäktigt maktmissbrukande monopol inom medierna, utan också såg till att skaffa sig monopol på utgivningsrätten av våra skolböcker; genom att de också är inblandade i utformandet av de svenska skolbarnens historieböcker.

Det är inte precis första gången judarna tagit sig friheten att vinkla historien så det passar deras korrupta kriminella agenda.

Så återigen;
Att tänka rätt är stort att få fortsätta forska och tänkta FRITT är mycket större

Get that picture? 2013-09-29 09:54:14 Anmäl

Förintelseförnekande är förbjudet i lag i flera länder, bland annat Frankrike (där även förnekande av det armeniska folkmordet är förbjudet sedan 2012), Tyskland och Österrike, där "avsikt" att förneka eller förminska förintelsen kan ge upp till tjugo års fängelse (Sick!)
sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rintelsef%C3%B6rnekelse
Förnekade förintelsen - Dömdes till sex års fängelse
www.flashback.org/t909145
"Alltså, jag är av uppfattningen att människor som på fullt allvar förnekar förintelsen är mer eller mindre efterblivna.
Men ska det vara straffbart? I helvete heller."

Judeofferkoftorna har numera blivit förövare själva 2013-09-29 09:41:58 Anmäl

Det må så vara, ja...
Men jag försvarar deras och alla andras rätt att få fortsätta tänka FRITT utan att några judar, som tagit på sig offerkoftan, och numera dessutom själva blivit förövarna...i vissa delar utav Europa, ska kunna förbjuda någon som vill gräva i historien och måhända också revidera vissa av de vinklade historieversionerna

Att tänka rätt är stort, att tänka FRITT är mycket större

2013-09-29 08:46:14 Anmäl

de enda som ifrågasätter förintelsen e foliehattar.

2013-09-29 07:52:36 Anmäl

Finns de som ifrågasätter om förintelsen verkligen har ägt rum.
Men judarna har gjort så att man i vissa delar av Europa inte längre får ifrågasätta en - eventuell - förfalskad historiebeskrivning (sic!)

Att tänka rätt är kanske stort, att tänka FRITT är mycket större!
www.faktoider.nu/thorild.html

Kriminella delen utav judarna & romer = Fy! 2013-09-28 22:20:44 Anmäl

"Uppskattningsvis 50.000 romer lever i dag i Sverige. Av dem tros 80 procent vara arbetslösa; flertalet lever i ett mer eller mindre permanent utanförskap"
www.dn.se/nyheter/sverige/svenska-romers-utanforskap-osannolikt-stort/

De andra multikulti svenskarna - vita som bruna m.m. arbetare som har lyckan att ha ett hederligt jobb - det är de som får fortsätta betala för dessa 80% arbetslösa romer.

Åsså vill den - kriminella delen - av dessa ha skadestånd också?

2013-09-28 22:15:15 Anmäl

de va så här förintelsen börja. tänk på de

2013-09-28 22:11:03 Anmäl

Vilken tråkig attityd många har här :-O
Romerna har blivit kränkta å det grövsta och står på tröskeln inför ett nytt folkmord medan ni här synes bara häckla dem. Skämmes ta mig faen!

Jag tänker starta en insamling till de drabbade romerna. Skänk en slant till mitt konto 9194-5 354 223 912 och skriv under med "romer".

Snyftaren 2013-09-28 22:09:05 Anmäl

Klart de ska ha skadestånd! Men men men innan det betalas ut skall det räknas av mot deras samlade inkomster av brottslighet. Så skicka en räkning på mellanskillnaden.

Ha ha ha - Blev det bara en tummetott kvar 2013-09-28 22:06:35 Anmäl

Romerna ska be om ursäkt till de svenska utsatta brottsoffren

Dvs den kriminella delen av dem 2013-09-28 21:58:59 Anmäl

Och den del utav romerna som är brottsbelastade (och bara dessa och inga andra som skämt ut sin etniska grupp!!!), procenttalet över dessa kriminella vet eller får inte svenskarna veta, hur stor den är egentligen, eftersom det är mörklagt och man inte får forska och föra statistik i dessa "kringresandes" uppenbara brottslighet.

Dessa brottslingar och kriminella som bevisligen åsamkat svenskarna och den svenska staten så mycket kostnader och lidande (inbrott, misshandel våldtäkter etc) DESSA KRIMINELLA SKA FÖRST BE OM URSÄKT innan man kan begära en ursäkt från citat: "svenskarna".

Sopa rent framför er egen illaluktande brottslighet först, innan ni kräver något från det värdland som snällt tagit emot dessa fortsatt kriminella, som dessutom år in och år ut, fortsätter att kasta en illaluktande våt filt över en stor del av sina egna helt oskyldiga grupp. En grupp som tydligen inte heller kunnat hantera dessa kriminella, eftersom de bevisligen till och med tillåts bli (trots att de dömts för brott) en representant och Ordförande för sitt påstått "kränkta" folk.

Sopa rent framför egen dörr först! 2013-09-28 21:48:01 Anmäl

J-vla skitsnack!
Det är precis som Rumänska ambassadören vittnade om i TV4:a i somras.
Tiggarna vill inte ha socialhjälp eller dylikt. De vill tydligen hellre tigga och inte alls anpassa sig till ett normalare liv, vilket innebär att arbeta hederligt för sin brödföda. Trots att de erbjudits hjälp.

Har inte ett j-vla dugg med flumvänsterns och dylikt whitetrash tröttsamt felaktiga kommunistiska vinklade påståenden om ngn "nedrustning" av samhället.

J-vla gnällanden ljugande parasitjävlar 2013-09-28 21:34:17 Anmäl

svenskarna ska be om ursäkt till romerna.

ROMANI 2013-09-28 20:52:51 Anmäl

Tack Andreas.
Det är sorgligt med den nedrustning som sker i samhället.

2010-02-13 10:09:44 Anmäl

Bra bilder Patrik. Beklämmande att människor tvingas tigga på gatorna för att klara sig i Sverige. Hur länge ska vi acceptera nedrustningen av samhället?

Andreas Johansson 2010-02-12 22:16:16 Anmäl